02 / 05 / 2024

Sivas eski stat alanı projesi son durum

Sivas eski stat alanı projesi son durum

Sivas eski stat alanı projesinde karar değişikliği yaşandı. Projede yaşanan karar değişikliği AK Parti İl Teşkilatının Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın’ı ziyareti sırasında ortaya çıktı.

Sağlık Bakanlığı duyurdu: 419 eski hükümlü ve TMY statüsünde işçi alınacak!

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre;  419 eski hükümlü ve Terörle Mücadelede Malul Sayılamayacak Şekilde Yaralananlar (TMY) statüsünde işçi alımı gerçekleştirilecek.

Sivas Eski Sanayi'nin 2. etap konut ve ticaret alanları için kuralar çekildi: Çeyrek asırlık sorun çözüldü! 

Sivas Belediyesi tarafından Eski Sanayi Bölgesi'nde yapımı devam eden kentsel dönüşüm projesinde ikinci etap için kura çekimi yapıldı. İşte ayrıntılar...

Sağlık Bakanlığı eski hükümlü statüsünde 1468 sürekli işçi alacak! Başvurular resmen başladı! Fırsatı sakın kaçırmayın!

Sağlık Bakanlığı, eski hükümlü/TMY statüsünde 1468 sürekli işçi alımı yapacağını açıkladı. Sağlık Bakanlığı'nın eski hükümlü statüsündeki 1468 sürekli işçi alımı için başvurular resmen başladı... Fırsatı sakın kaçırmayın...

Karşıyaka'daki 6 bin 84 metrekarelik eski huzurevi arazisi satılıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, daha önce statüsünü “Özel Sosyal Tesis Alanı” şeklinde değiştirdiği İzmir Karşıyaka'da Şemikler Mahallesi'nde bulunan 6 bin 84 metrekare büyüklükteki eski huzurevi arazisini satışa sundu.

Sivas'ta 4 Eylül Stadyumu yerine millet bahçesi!

Sivas'ta bulunan eski 4 Eylül Stadyumu'nun yerine millet bahçesi inşa edildi. Millet bahçesinin yapımı 6 ay içerisinde tamamlanarak belediyeye teslim edildi.

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası binası yıkıldı!

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası'nın Bankalar Caddesinde bulunan eski hizmet binasının yıkımı gerçekleştirildi. Eski binanın yerine yenisi yapılacak.

Sivas'a ikinci millet bahçesi müjdesi!

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, geçtiğimiz günlerde açılan Sivas Millet Bahçesi'nde konuştu. Bilgin, 27 Haziran Parkı ve eski Numune Hastanesinin olduğu alana ikinci millet bahçesi yapılacağını müjdeledi...

Sivas Millet Bahçesi açıldı!

(TOKİ tarafından eski stadyum yerine inşa edilen Sivas Millet Bahçesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın telekonferans yöntemiyle katıldığı törenle açıldı.

Eskişehir Stadyumu çürük mü?

Yeni Eskişehir Stadyumu, 2016'da yoğun kar yağışı nedeniyle hasar alarak kullanıma kapatıldı. CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, “Bu stat 3 yılda bu hale nasıl geldi? TOKİ bu stadı kime yaptırdı?" dedi...

Sivas Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor!

Sivas'ta, eski 4 Eylül Stadyumu'nun yerinde hayata geçirilen, 'Anadolu'nun en büyük Millet Bahçesi' projesinde sona yaklaşıldı.

Sivas Şehir ve Sanayi Mektebi Müzesi Projesi için yıkımlar başladı!

Sivas Şehir ve Sanayi Mektebi Müzesi kapsamında eski yarı açık cezaevinin eklenti binalarının yıkımı başladı.

Fenerbahçe'ye 2'nci stat önerisi!

Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden olan Hakan Bilal Kutlualp, takım için yeni stat önerisinde bulundu. 80 bin kişilik modern stat yapılması gerektiğini ifade eden Kutlualp, ''Şu andaki yerlere AVM ve rezidans yapılabilirse elde edilecek gelirle borçları kapatırız'' şeklinde konuştu.

Millet bahçesi projesi, şehircilik açısından çok önemli bir karar!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, " Millet Bahçesi Projesi şehircilik açısından çok önemli bir karar. 15 şehrimizde 15 eski stat yerine 'millet bahçesi' yapılacak" dedi...

Sivas eski stat alanı projesi son durum Haberi

Sivas eski stat alanı projesi son durum


TOKİ’den Belediye’ye geçen ve Bölge parkı projesi kapsamında yeşil alan olarak değerlendirilmesine karar verilen eski stat alanı projesinde karar değişikliği yaşandı. Yeşil alan projesindeki karar değişikliği AK Parti İl Teşkilatının Belediye Başkanı Sami Aydın’ı ziyareti sırasında ortaya çıktı.


Yeni stadın yapılması ile birlikte ne yapılacağına karar verilmeye çalışılan eski stat alanı, önce konut alanı, sonra yeşil alan projesi ile gündeme gelirken, alana uygulanacak proje AK Parti İl Teşkilatının Belediye Başkanı Sami Aydın’ı ziyareti ile rota değiştirdi.


Gençlik ve Spor Bakanlığı ile TOKİ arasında 2009 yılında yeni stat yapılması noktasında protokol yapılmış, bu protokol kapsamında eski stadın yeri de TOKİ’yeverilmişti.


TOKİ,  bu arazi üzerine çok katlı binaların yer alacağı projeyi uygulamayı hesaplarken Belediye, bu projenin uygulanması halinde şehir ve bölge halkının tamamen nefessiz...