08 / 05 / 2024

Sivas Halfelik projeleri

Sivas Halfelik projeleri

Sivasın her geçen gün artan trafik yoğunluğundan dolayı sürekli sorunlar yaşanan Halfelik Kavşağı için uygulamaya konulacak alt geçit projesinin inşaat çalışmaları başladı.

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman YHT projeleri mecliste!

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman hızlı tren hattı projeleri ile Gebze-Darıca metro hattı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sivas'ın kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Sivas'ta düzenlenen Altyapı, Çevre ve Şehircilik Çalıştayı'nda, Sivas'ın şehir kimliği, şehirde yapılması planlanan kentsel dönüşüm projeleri ve tarihi binalarda yapılan çalışmalar konuşuldu...

Sivas Şarkışla'ya 253 sosyal konut!

Sivas Valisi Davut Gül, Şarkışla ilçesinde yapımı devam eden projeleri inceledi. Gül, inşaatı süren 253 adet sosyal konut hakkında bilgi aldı.

Samsun'un mega projeleri Sivas'a örnek olacak!

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'ın eşi Yurdagül Aydın yaptığı açıklamada Samsun'un projelerden oldukça etkilendiklerini belirterek, Sivas'ta da bu projeleri uygulayacaklarını söyledi.

Sivas 15 Temmuz Meydanı'nın temeli atıldı!

Sivas Belediyesi’nin prestij projeleri arasında yer alan ve tamamlandığında dünyanın sayılı meydanları arasına gireceği 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nın temeli atıldı.

Yapımı devam eden tren hatları TBMM'de!

Antalya-Konya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri, Ankara-Aksaray-Adana ve Ankara Sivas Demiryolu projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Sivas'a 6 bin 400 konut yaptık!

Başbakan Binali Yıldırım referandum mitingleri kapsamında Sivas'taydı. Bölgede açıklamalarda bulunan Yıldırım, projeleri ve yatırımları anlatı.

Sivas eski stad yerleşkesi fikir projeleri sergilendi!

Sivas'ta Cumhuriyet Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencileri "Eski stad yerleşkesi fikir projesi" kapsamında hazırladıkları projelerini sergiye çıkardı.

İşte Sivas'a değer katan projeler!

Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahim Ceyhan öncülüğünde, Ak Parti Kadın Kolları Sivas’a değer katan projeleri yerinde görme imkânı buldu.

Sivas Halfelik alt geçit projesine start verildi!

Sivasın her geçen gün artan trafik yoğunluğundan dolayı sürekli sorunlar yaşanan Halfelik Kavşağı için uygulamaya konulacak alt geçit projesinin inşaat çalışmaları başladı.

Ergün Turan Sivas'ta kentsel dönüşüm projelerini inceledi!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Sivas’ta 600 yataklı Devlet Hastanesi, 25 bin seyirci kapasiteli stadyum ve konut projeleri şantiyelerinde yerinde denetimler gerçekleştirdi. Turan, hastanenin 2 ay içerisinde teslim edileceğini belirtti.

Sivas'ta kentsel dönüşüm çalışmaları hazır!

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Esentepe Mahallesi, Eski Sanayi, Alibaba ve şehrin farklı bölgelerinde kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verdi. Başkan Aydın, kentsel dönüşüm projeleri hakkında bilgi de verdi..

Kızılırmak Sivas'la buluşacak! İşte Sivas'ın kanal projesi!

Sivas'ın ortasından geçen dereleri ıslah ederek Sivas'a Ak-su, Pünzürük gibi imaj projeleri yapan Başkan Sami Aydın, şu sıralar Kızılırmak ile ilgili eğlence ve yaşam konsepti üzerinde çalışıyor...

Sivas Halfelik projeleri Haberi

Sivas Halfelik projeleri

Sivasın birçok yerinde yeni kavşak düzenlemeleri yapan belediye ekipleri, her geçen gün artan trafik yoğunluğundan dolayı sürekli sorunlar yaşanan Halfelik Kavşağında yeni bir uygulamayı hayata geçiriyor.


Halfelik Kavşağı’nda uygulamaya konulacak alt geçit projesinin başlaması ile birlikte kavşaktaki trafik sıkışıklığı da bir kat daha artmış oldu. Sivas Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü zorunlu olunmadığı sürece Halfelik Kavşağı’nın kullanılmaması konusunda vatandaşlara uyarılarda bulundu.


Ulaşım Hizmetleri Müdürü Mehmet Kaynar; “Sivas belediyesi Ulaşım hizmetleri müdürlüğü olarak trafik akışını kolaylaştıracak trafik işaretlemeleri ve yönlendirmeleri yaptık. Sürücülerimizden talebimiz bu zaman zarfında farklı güzergâhları kullanmaları”...