17 / 07 / 2024

sivas huzurevi açılışı ne zaman

sivas huzurevi açılışı ne zaman

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, "Hizmetlerimizin halka ulaşmasına gayret edeceğiz. Hakkın rızasının halkın duasından geçtiğini biliyoruz, halkın duasını almak için de daha çok çalışacağız" dedi.

Sivas'ta yapımı tamamlanan Yağdonduran Tüneli açılışa hazırlanıyor...

Sivas'ın Kangal ile Ulaş ilçeleri arasında iki tüp şeklinde yapımı gerçekleşen 1567 metre uzunluğundaki Yağdonduran Tüneli açılışa hazırlandığı açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nda sona gelindi! Yarın açılıyor!

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nın açılışında sona gelindi. İki il arasında demiryolu ile 12 saat olan seyahat süresini 2 saate düşürerek olan hat yarın açılıyor.

Ankara-Sivas hızlı tren hattı 4 Eylül'de açılıyor!

Türkiye genelinde hızlı tren hattı yatırımları aralıksız devam ediyor. Son olarak büyük bir çalışma yapıldığı Sivas Kongresi'nin yıl dönümü olan 4 Eylül'de iki önemli yüksek hızlı tren hattı açılışı gerçekleşecek. 

Sivasspor Sivas 4 Eylül Stadyumu'nu 1 yıllığına kiraladı!

Sivas 4 Eylül Stadyumu, Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Sivasspor'a 1 yıllığına kiralandı. 

Malatya Tohma Köprüsü bugün açılıyor! 

Malatya ile Sivas arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde "itme sürme yöntemi" ile inşa edilen yeni Tohma Köprüsü bugün açılıyor. 

İzmir'de huzurevi açma projesi meclis gündeminde!

İzmir'de Bakanlığa bağlı huzurevi açma projesi olup olmadığı meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir'de Bakanlığa bağlı huzurevi açma projesi mecliste!

İzmir'de Bakanlığa bağlı huzurevi açma projesi olup olmadığı meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sivas Aquapark Yaşam ve Spor Merkezi açılış için gün sayıyor!

Sivas Belediyesi tarafından termal turizmi canlandırmak için hayata geçirilen Aquapark Yaşam ve Spor Merkezi, açılış için gün sayıyor. 15 bin metrekarelik kompleks, iki ayrı tesisten oluşuyor.

Türkiye'nin en büyük yurdu açılışa hazırlanıyor!

Türkiye'nin tek seferde yapılan en büyük yurt projesi olan Sivas Merkez Yükseköğrenim Öğrenci Yurdu tamamlanıyor. 10 bin kişilik açılışa hazırlanıyor.

Mevlana Tüneli 2018'de açılıyor!

Sivas Belediyesi tarafından yapımı devam eden Mevlana Tüneli’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Mevlana Tüneli 2018'de açılıyor.

Bursa İzzet Şadi Sayarel Huzurevi açılış için gün sayıyor!

Bursa Nilüfer Belediyesi tarafından Çamlıca Mahallesi'nde inşa edilen İzzet Şadi Sayarel Huzurevi'nin inşaatında sona gelindi. Bölgede yapılan ikinci huzurevi açılış için gün sayıyor.

İnegöl Fatma Göztepe Huzurevi açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İnegöl'de inşa edilen Fatma Göztepe Huzurevi ve Aş Evi açıldı. Açılışa, İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala katıldı.

Ziraat Katılım 42. şubesini Sivas'ta açtı!

Ziraat Katılım'dan yapılan açıklamaya göre, bankanın 42. şubesinin Sivas'ta açılışı dolayısıyla gerçekleştirilen törene, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ile Ziraat Katılım Genel Müdürü Osman Arslan katıldı.

sivas huzurevi açılışı ne zaman Haberi

sivas huzurevi açılışı ne zaman

Karşıyaka Mahallesi Esenyurt Caddesi mevkisindeki Sivas Huzurevi ve Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nin temel atma törenine katılan Yılmaz, tören öncesi yaptığı konuşmada, medeniyetin ölçüsünün insana verilen değerden geçtiğini, huzurevinin temelinin atılmasının da insana verilen değerin ölçüsü olduğunu belirtti.


Sivas'ın yaşlı nüfusunun çokluğu dolayısıyla Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam'dan Sivas'a bir eser bırakmasını istediklerini aktaran Bakan Yılmaz, bir eserin ortaya çıkmasında birçok kurumun aynı doğrultuda olumlu bakması gerektiğini vurguladı.


Huzurevinin gelecek yıl açılışını gerçekleştirecekleri bilgisini paylaşan Yılmaz, şunları söyledi:


 "Buranın 96 kapasiteyle hizmet vermesi amaçlanıyor. Huzurevi 3 bloktan oluşacak, her blok zemin artı 2 kattan oluşacak. Bloklardan ikisi yaşam merkezi, bir blok da idari merkez olarak hizmet verecektir. Projenin kapalı alanı 12 bin 661 metrekare, oturum alanı 3 bin 300...