06 / 05 / 2024

sivas ilkokul inşaatı

sivas ilkokul inşaatı

Sivas İl Özel İdaresi, 2015 yılı yatırım programı kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı bütçesinden gönderilen ödeneklerle yeni okul yapmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Yozgat'ta 19 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Sivas Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Yozgat Merkez'de 19 milyon 5 bin TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Sivas'ta hayata geçirilen 1071 yatak kapasiteli Cumhuriyet Üniversitesi Yeni Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Sivas'ta inşaat kazası: 1 ölü!

Sivas Eğri Köprü Mahallesi'nde meydana gelen inşaat kazasında 1 işçi yaşamını yitirdi...

Sivas'ta 18.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Sivas Vakıflar Bölge Müdürlüğü, kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştiriyor. İhale 5 Temmuz 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Emekli çiftten Sivas Merkez Camii ve Külliyesi inşaatına 5 milyon TL bağış!

Sivas'ta inşa edilen Merkez Camii ve Külliyesi'ne emekli Feyzullah-Feride Muntazam çiftinden 5 milyon 300 bin lira bağış geldi. 

Gökpınar Gölü için imza kampanyası: İnşaat faaliyetleri durdurulsun!

Sivas’ın Gürün ilçesinde bulunan ve Doğal Sit Alanı olarak tescil edilmesi beklenirken inşaat başlatılan Gökpınar Gölü’nde yapılacak düzenlemeler için değiştirilen imar planına yapılan itiraz sonuçlanmadan Sivas Valiliği yeni bir imar planını onayladı.

Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı tam gaz!

Sivas'ta yaklaşık 500 milyon liraya mal olacak Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor...

Yağdonduran Tüneli'nin inşaatında sona geliniyor!

Sivas-Malatya kara yolu üzerinde Ulaş ilçesi sınırlarında bulunan Yağdonduran Tüneli'nin inşaatı 2021 yılında tamamlanacak.

Sivas'taki AVM'li camii inşaatı hakkında suç duyurusu yapıldı! 

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Sivas Tarihi Kent Merkezi’nin dokusunda tahribata yol açacağı ve kent hafızasını onarılamaz şekilde değiştireceğini ileri sürerek Sivas Merkez Cami Alışveriş Merkezi inşaatı için suç duyurusu yaptı...

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Projesi inşaatında koronavirüs şüphesi!

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Projesi inşaatında çalışan 300’e yakın işçi, koronavirüs şüphesiyle Hasanoğlan Fen Lisesi’nin yurtlarında karantinaya alındı…

Sivas'ta iskeleden düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde, iskelede çalışırken dengesini kaybeden inşaat işçisi Nadir Çınar, beton zemine düştü ve hayatını kaybetti.

Ankara-Yozgat-Sivas hızlı tren inşaatı meclis gündeminde!

Ankara-Yozgat-Sivas hızlı tren inşaatı 2019 yılı ödeneğine ve Yozgat ilindeki bazı inşaat yapım işleri meclis gündemine taşındı. CHPli Keven, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sivas Atatürk Ortaokulu'nun inşaatında inceleme!

Hafik Kaymakam Vekili Rahmi Bulut, yapımına başlanan Atatürk Ortaokulu inşaat çalışmalarını inceledi. 

sivas ilkokul inşaatı Haberi

sivas ilkokul inşaatı

Eğitimin fiziki altyapısının güçlendirilmesi, okulların bakımı, onarımı ve deprem güçlendirmesi gibi işlerini yürüten İl Özel İdaresi Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü, Çiçekli Mahallesi Halil Rıfat Paşa Caddesi’nde yıkılması kararlaştırılan Halil Rıfat Paşa İlkokulu’nun yerine 16 derslikli okul yapılması için harekete geçti.

Halil Rıfat Paşa İlkokulu’nun derslik sayısının yetersiz gelmesi ve fiziki şartlarının eğitim, öğretime elverişsiz olması nedeniyle yerine daha büyük ve modern bir okul yapılması kararı alınırken, bodrum, zemin kat, birinci ve ikinci kat olmak üzere toplam 3 bin 800 metrekare alana yapılacak okulun isimi de Malazgirt İlkokulu olarak değiştirilecek.

İl Özel İdaresi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 3 milyon 493 bin TL’ye ihale edilen okul, bölgenin ihtiyacını giderecek. İlgili firma tarafından sözleşmesi imzalandıktan sonra, Halil Rıfat Paşa İlkokulu’nun yıkım işlemlerine...