15 / 05 / 2024

Sivas Kangal acele kamulaştırma kararı

Sivas Kangal acele kamulaştırma kararı

Bakanlar Kurulu Kararı'nın Sivas İli, Kangal İlçesi Sınırları İçerisinde Yer Alan Bazı Taşınmazların Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

3 ildeki arazi ve arsalar 25 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

İzmir Menemen, Erzurum Pasinler ve Sivas Kangal'da yer alan 9 adet arazi ve arsalar satılıyor. Peki arsaların satış ihalesi ne zaman? İşte ayrıntılar...

Sivas'ta yapımı tamamlanan Yağdonduran Tüneli açılışa hazırlanıyor...

Sivas'ın Kangal ile Ulaş ilçeleri arasında iki tüp şeklinde yapımı gerçekleşen 1567 metre uzunluğundaki Yağdonduran Tüneli açılışa hazırlandığı açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

8 Soruda TOKİ Sivas Kangal ucuz konut projesi!

Türkiye’nin aylardır merakla beklediği TOKİ Sivas Kangal 2022 sosyal konut projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, TOKİ Sivas projesinde toplamda kaç konut yapılacak? İşte 8 soruda TOKİ Sivas Kangal 2022 ucuz konut projesinin detayları…

Sivas Kangal Belediyesi'nden 9.1 milyon TL'ye satılık 50 gayrimenkul!

Sivas Kangal Belediye Başkanlığı, Sivas ili, Kangal ilçesi, Hamal, Gürsel ve Reşadiye mahallelerinde yer alan 50 gayrimenkulü 9 milyon 104 bin 396 TL'ye satıyor...

Ankara ve Sivas için acele kamulaştırma kararı!

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Projesinin Yerköy-Sivas Etabı Sivas Şehir Geçisi Kesimi kapsamında ekli kroki ilelistede güzergahı bulunduğu yer ve ada/parsel numaraları gösterilen taşınmazlar için acele kamulaştırılma kararı verildi.

Sivas Suşehri için acele kamulaştırma kararı!

Sivas'ta tesis edilecek Akşar Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali kapsamında bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Sivas Kangal'da 96 konut sahiplerine teslim edildi!

Sivas Kangal Belediye Başkanı Mehmet Öztürk, Kangal Belediyesi ve TOKİ tarafından inşa edilen 96 konutun sahiplerine teslim edildiğini söyledi.

Sivas Muammer Kangal Konağı restore edildi!

Sivas'taki geleneksel Osmanlı sivil mimarisinin en güzel örneklerinden biri olan Muammer Kangal Konağı, Sivas Belediyesi'nin gerçekleştirdiği çalışmalarla restore edildi.

Sivas Kangal'a polis merkezi binası yapılacak!

Sivas Kangal Belediyesi tarafından ilçeye polis merkezi amirliği hizmet binası inşa edilecek. İlçeye kazandırılacak olan Kangal Polis Merkez Amirliği binası için protokol imzalandı.

Sivas Kangal'da acele kamulaştırma kararı!

Bakanlar Kurulu Kararı'nın Sivas İli, Kangal İlçesi Sınırları İçerisinde Yer Alan Bazı Taşınmazların Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Erzurum ve Sivas'ta acele kamulaştırma kararı!

Maliye Bakanlığı, Erzurum ve Sivas'ta tesis edilecek hidroelektrik santrallerinin yapılması için taşınmazlar tapuda Hazine adına tescil edilecek ve acele kamulaştırılacak.

Sivas Demirağ OSB'de 24 alanda acele kamulaştırma!

Sivas Demirağ OSB'de 24 alanda acele kamulaştırma kararı alındı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

10 ilde acele kamulaştırma kararı!

Tunceli ve Kocaeli, Bandırma Edincik, Elazığ Keban, İzmir Bornova-Karşıyaka, Aksaray, Sivas, Antalya Alanya-Manavgat, Adana Kozan ve Düzce'de bulunan bazı projeler için acele kamulaştırma kararları bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Sivas Kangal acele kamulaştırma kararı Haberi

Sivas Kangal acele kamulaştırma kararı

Sivas Kangal'da bulunan bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma karar alındı. 

Bakanlar Kurulu'nun, Sivas İli, Kangal İlçesi Sınırları İçerisinde Kurulu Bulunan Termik Santralin İhtiyacı Olan Kömürün Üretimi Amacıyla Bazı Taşınmazların Acele Kamulaştırılması Hakkında Kararı için tıklayın