06 / 05 / 2024

sivas kardeşler satılık gayrimenkul

sivas kardeşler satılık gayrimenkul

Sivas Belediye Başkanlığı, Sivas Kardeşler'de yer alan 2 adet gayrimenkulü 10 milyon 477 bin 440 TL bedelle satışa çıkardı.

Sivas Belediyesi'nden satılık 3 arsa! 3 milyon 208 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Sivas Belediyesi Sivas ili, Uzuntepe, Alibaba ve Kardeşler mahallelerinde yer alan 3 arsayı satıyor...

Satılık ve kiralık konut fiyatları 2022'de ne olacak?

Satılık evlerdeki erişilemez fiyatlar ne kadar gerçekçi? Fiyatlardaki yükselişler devam edecek mi? Ekonomistler, şehir plancıları, inşaatçılar ve gayrimenkul değerleme uzmanları konuya ilişkin beklentilerini açıkladı...

Satılık ve kiralık konutlarda fiyat krizi nasıl çözülür?

Türkiye'de özellikle Kovid-19 salgınından sonra satılık ve kiralık konut fiyatlarında olağan dışı yükselişler gerçekleşmeye başladı. Uzman isimler satılık ve kiralık konuttaki fiyat krizine ilişkin konuştu ve çözümlerini anlattı...

Sivas Merkez'de 13 milyon TL'ye satılık arsa!

Sidaş Emlak Oto A.Ş, Sivas Merkez'e bağlı Kılavuz Mahallesi'nde yer alan arsayı 12 milyon 932 bin 800 TL bedelle satışa çıkardı.

Sivas'ta 10.5 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Sivas Belediye Başkanlığı, Sivas Kardeşler'de yer alan 2 adet gayrimenkulü 10 milyon 477 bin 440 TL bedelle satışa çıkardı.

Kovid-19'la satılık otel ve fabrika sayıları patladı!

Bir zamanlar, “işçi aranıyor” ilanları ile kapısında afişler asılan fabrikalarda artık “Sahibinden satılık” ilanları görülüyor. 

Sivas'ta 7.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Sivas Belediye Başkanlığı, Sivas Kardeşler'de yer alan 2 adet gayrimenkulü toplam 7 milyon 817 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Kartal Tual Adalar satılık konut!

Kartal Tual Adalar satılık konut seçenekleri arasında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'ler bulunuyor. Kartal İskelesi'ne 6 dakika uzaklıkta olan proje 33 bin 103 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Ümraniye Sinpaş Palace satılık!

Ümraniye Sinpaş Palace satılık ev tipleri arasında 1+1, 2+1 ve 3+1'ler bulunuyor. Sinpaş Yapı tarafından inşa edilen proje firma bünyesinde veya banka kredisiyle vadelendirme yapılabiliyor.

Vadi İstanbul Park Ayazağa satılık!

Vadi İstanbul Park Ayazağa satılık daire tipleri arasında 3+1 ve 4+1'ler bulunuyor. Banka kredisiyle vade fırsatı sunan proje 762 adet konuttan oluşuyor.

Evim Yüksekdağ Residence satılık!

Evim Yüksekdağ Residence satılık daire tipleri arasında 2+1 ve 3+1'ler bulunuyor. Yüksekdağ Gayrimenkul imzası ile yükselen proje 64 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor.

TOKİ Sivas Yenimahalle emekli satılık daire!

TOKİ Sivas Yenimahalle emekli satılık daire büyüklükleri 75 metrekare olarak tasarlandı. Emekliye özel 184 konutun satışa çıktığı projede başvurular T.Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülüyor.

TOKİ Kütahya İnköy emekli satılık daire!

TOKİ Kütahya İnköy emekli satılık daire seçenekleri arasında 2+1'ler bulunuyor. Kura tarihi 28 Ocak 2016 olarak belirlenen projede 300 adet konut emekli kategorisinde satışa sunuluyor.

sivas kardeşler satılık gayrimenkul Haberi

sivas kardeşler satılık gayrimenkul

Sivas Belediye Başkanlığı, Sivas Kardeşler'de yer alan 2 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 10 milyon 477 bin 440 TL olarak belirlendi.


TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR
Sivas Belediye Başkanlığından:
Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıda tapu bilgileri bulunan gayrimenkuller (Arsa); 5393 sayılı Belediye Kanununun 18.maddesinin e bendi uyarınca 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36. Maddesi gereğince şartnamesi dahilinde muhammen bedel üzerinden Kapalı Teklif ve Artırma usulü ile ayrı ayrı satılacaktır.
İhalesi; 06 Temmuz 2021 SALI günü saat 15:00'da başlamak üzere her 10 dakikada bir Belediyemiz Encümen Salonunda Encümen huzurunda yapılacaktır. İhale ile ilgili şartname ve ekleri Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğünden 500,00.TL bedel mukabilinde temin edilir. İhaleye girebilmek için isteklilerin, ihale günü saat 14.30'a kadar tekliflerini ve belirlenen tüm evrakları Belediyemize bizzat...