17 / 07 / 2024

sivas karşıyaka bakımevi

sivas karşıyaka bakımevi

Sivas İl Özel İdaresi, yaşlı ve engellilere yönelik bakım ve rehabilitasyon hizmetlerinin verileceği yeni bir huzurevinin ihalesini gerçekleştirdi.

Sivas Karşıyaka Köprüsü 25 milyon liraya yapıldı!

Sivas’ta Karşıyaka Mahallesi'nde yapımına başlanılan Karşıyaka Köprüsü'nün bir kısmı tamamlandı. Projenin 25 milyon liraya mal olduğu açıklandı.

Karşıyaka’da stat zirvesi!

Karşıyaka Başkanı Turgay Büyükkarcı ile Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak Karşıyaka Stadı ile ilgili görüştü.

Sivas Karşıyaka Köprüsü'nün ihalesi yapıldı!

Sivas Belediyesi tarafından Karşıyaka Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan yeni köprü için, Muhtar Çetin Aydın teşekkür etti.

Karşıyaka Atatürk Anıtı onarılmayı bekliyor!

Karşıyaka Anayasa Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’nın içler acısı haline vatandaşlardan tepki yağıyor Yeni Asır'ın gündeme getirdiği Atatürk, Annesi ve Kadın Hakları Anıtı'nın kırılan mermer sütunları ve bakımsız haline vatandaşlardan büyük tepki geldi.

İzmir Karşıyaka'da okullar onarılıyor!

Öğrencilerin yeni sezonda daha sağlıklı ve çağdaş ortamlarda eğitim görmeleri için, okullara yönelik yatırımlarına hız veren Karşıyaka Belediyesi, ilçenin 9 farklı eğitim kurumunda bakım, onarım ve yenileme çalışması başlattı.

İzmir Karşıyaka'daki dikey bahçenin bakımı unutuldu!

İzmir’de, bir ihmalkarlık ve özensizlik örneği daha. Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka girişindeki dikey bahçenin bakımını unuttu! 200 bin liraya mal edilen bahçe kurudu, kamu parası heba oldu

Karşıyaka'da onarım ve yenileme çalışmaları başladı!

Kültürel ve sosyal projelerin yanı sıra, altyapı çalışmalarına da önem veren belediye ekipleri, eş zamanlı olarak Karşıyaka'da 17 mahallede bakım, onarım ve yenileme çalışması başlattı.

Karşıyaka su kesintisi Kasım 2014!

İZSU Genel Müdürlüğü'nün, içme suyu şebekelerinin bakım ve onarımı nedeniyle Karşıyaka Yeni Mahalle ile Ataşehir Mahallesi’nin bir kısmına 1 Kasım Cumartesi ile 24 Kasım Pazartesi 2014 tarihleri arasında 14.00 ile 16.00 saatleri arasında su veremeyecek.

Karşıyaka su kesintisi 1 Kasım 2014!

İZSU Genel Müdürlüğü'nün, içme suyu şebekelerinin bakım ve onarımı nedeniyle Karşıyaka Yeni Mahalle ile Ataşehir Mahallesi’ne 1 Kasım Cumartesi 14.00 ile 16.00 saatleri arasında su verilemeyecek.

Maltepe Zübeyde Hanım Gündüz Çocuk Bakımevi bugün açılıyor!

Maltepe Belediyesi tarafından Altayçeşme Mahallesi'nde Maltepe Devlet Hastanesi karşısında yapılan Zübeyde Hanım Gündüz Çocuk Bakımevi, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç tarafından bugün hizmete açılıyor. İşte Maltepe'nin tam donanımlı ilk kreşi...

Karşıyaka Belediyesi 7 pazaryerini yeniliyor!

Karşıyaka Belediyesi, ilçedeki 7 pazaryerinde bakım, onarım ve yenileme çalışması başlattı. Eksikleri yerinde inceleyen Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar yaptığı açıklamada "Pazaryerlerinde gerekli düzenlemeleri yapacağız" dedi.

Karşıyaka Haberleşme Müzesi yarın açılıyor!

Latife Hanım Köşkü Anıevi, Hamza Rüstem Fotoğrafevi, Bilim Müzesi ve Bostanlı Açıkhava Arkeoloji Müzesi'nin ardından Karşıyaka'nın 5'inci butik müzesi olan Karşıyaka Haberleşme Müzesi yarın hizmete giriyor....

Karşıyaka Stadı'nın ihalesi gerçekleşti!

Karşıyaka'nın yıllardır özlemle beklediği stat hayali için dün Ankara'da ilk adım atıldı. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından 15 bin kişilik inşa edilecek Karşıyaka Stadı'nın ihalesi dün Ankara'da yapıldı.

sivas karşıyaka bakımevi Haberi

sivas karşıyaka bakımevi

İl Özel İdaresi Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nce yapılan ihaleye 8 firma katıldı. 96 kişi kapasiteli olarak inşa edilecek olan merkez Karşıyaka Mahallesi’nde yapılacak. 500 iş günü içerisinde tamamlanması planlanan Huzurevi, gelecek yıl hizmete açılacak ve çevre illere de hizmet verebilecek kapasitede olacak.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne bağlı zihinsel ve bedensel yetersiz çocuk, genç ve yetişkinlere hizmet verecek olan merkez de sosyal ve kültürel donatılarda yer alacak. Toplam 12 bin 678 metre kare inşaat alanına sahip olan merkez üç bloktan oluşacak. Her bloğun yer altından bağlantısı olacak ve tüm katlarında tek kişilik odalar ile oda içerisinde tuvalet, mutfak gibi ihtiyaç alanları yer alacak. Tüm blokların altında merkezi çamaşırhanenin bulunacağı binanın her katında ise çamaşırhane, ütü...