05 / 05 / 2024

Sivas Küçük Sanayi Sitesi

Sivas Küçük Sanayi Sitesi

Suşehri ilçesinde yer alan Küçük Sanayi Sitesinde 30 dükkan ihale usulü ile satıldı. İhaleye 42 kişi katılım gösterdi.

Sivas İl Özel İdaresi, 2.9 milyon TL'ye dükkan yaptıracak!

Sivas İl Özel İdaresi, küçük sanayi sitesinde 106 adet dükkan yaptırılması işini 2 milyon 906 bin 974,07 TL muhammen bedelle ihaleye çıkardı. İhale, 25 Temmuz 2012 Çarşamba günü saat 11:00'de gerçekleştirilecek

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası binası yıkıldı!

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası'nın Bankalar Caddesinde bulunan eski hizmet binasının yıkımı gerçekleştirildi. Eski binanın yerine yenisi yapılacak.

Sivas Şehir ve Sanayi Mektebi Müzesi Projesi için yıkımlar başladı!

Sivas Şehir ve Sanayi Mektebi Müzesi kapsamında eski yarı açık cezaevinin eklenti binalarının yıkımı başladı.

Sivas Küçük Sanayi Sitesi'nde 30 dükkan satıldı!

Suşehri ilçesinde yer alan Küçük Sanayi Sitesinde 30 dükkan ihale usulü ile satıldı. İhaleye 42 kişi katılım gösterdi.

Sivas Oto Küçük Sanayi Sitesi dükkanları teslim edildi!

Sivas Oto Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi tarafından 4 Eylül Sanayi Sitesi’nde yapımı tamamlanan 52 dükkân için anahtar teslimi ve 100 dükkân için de temel atma töreni gerçekleştirildi.

Acmi Grup İnşaat Mobilya Turizm ve Gıda Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Acmi Grup İnşaat Mobilya Turizm ve Gıda Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Kerem Çataloğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım'da kuruldu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı büyük sanayi tesislerini online takibe aldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı büyük sanayi tesislerini online takibe aldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatıyla dev sanayi tesislerinin çevre kirliliğine sebep olup olmadığını 7 gün 24 saat online takip edilecek.

Kahramanmaraş Küçük Sanayi Sitesi'ndeki Çadırkent esnafı mağdur etti!

Kahramanmaraş'ta Küçük Sanayi Sitesi genişleme sahası üzerindeki arsa üzerine Suriyeli mülteciler için kurulan Çadırkent, söz konusu alan üzerinde işyeri inşa etmek isteyen esnafları mağdur ediyor.

Teğet Peyzaj Tasarım Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teğet Peyzaj Tasarım Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Vehip Kütükçüoğlu, Haşim Ertuğ Uçar, Öykü Kocaman tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 14 Kasım'da kuruldu.

Bursa Büyük Sanayi Sitesi ihalesi 15 Ocak'ta!

Bursa Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Arif Tak, TOKİ tarafından yaptırılacak Kestel Çataltepe Büyük Sanayi Sitesi'nin ikinci etap ihalesinin 15 Ocak 2015 tarihinde düzenleneceğini açıkladı.

Kestel Büyük Sanayi Sitesi ihalesi 15 Ocak'ta!

Bursa’daki esnaf ve sanatkârların şehir içindeki iptidai iş yerlerinden modern bir sanayi sitesine taşınması için başlattılan Kestel Çataltepe’deki Büyük Sanayi Sitesi’nin ikinci etap ihalesi 15 Ocakta yapılıyor.

Evim Konaklama Özel Eğitim Hizmetleri İnşaat Turizm Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yeditepe Şubesi açıldı!

Evim Konaklama Özel Eğitim Hizmetleri İnşaat Turizm Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yeditepe Şubesi, Barış Kızılkaya Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Rize-Pazar Modern Küçük Sanayi Sitesi 71 işyeri yapım işi ihalesi 27 Kasım'da!

Rize-Pazar Modern Küçük Sanayi Sitesine ait 71 işyeri yapım işi, birim fiyat esası ve birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle, kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecek.

Rio Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rio Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Remziye Ayaz tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 10 Kasım'da Bahçelievler, Bahçelievler Mahallesi, Talatpaşa Caddesi'nde kuruldu.

Sivas Küçük Sanayi Sitesi Haberi

Sivas Küçük Sanayi Sitesi

Suşehri ilçesinde, Küçük Sanayi Sitesinde yapılan 30 dükkan ihaleyle satıldı.


Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanlığında düzenlenen açık artırma ihalesi komisyon huzurunda kamera sistemi kurularak gerçekleştirildi.


Polis ekiplerinin yoğun güvenlik önlemi aldığı ihaleye 42 kişi katıldı. Yapılan ihale sonucunda açık artırmada en yüksek teklifi veren kişiler dükkanların sahibi oldu.


Suşehri Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Yusuf Aygül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, mevcut sanayi sitesi içerisinde 100 adet iş yeri bulunduğunu söyledi.


Gelen yoğun talep üzerine kooperatif yönetimince alınan karar doğrultusunda, 30 adet iş yerinin yapılması için inşaat çalışmalarını başlattıklarını aktaran Aygül, dükkanların satışı ihalesine ustalık belgesi olan esnafların katıldığını aktararak, şunları kaydetti:


"Her geçen gün gelişen sanayimizde, iş yeri açmak isteyen bazı vatandaşlarımızdan talepler geldi. Bizde yönetim kurulu üyelerimize bu konuyu ilettik. Küçük sanayi sitesi...