14 / 05 / 2024

Sivas Merkez kiralık fabrika

Sivas Merkez kiralık fabrika

Sivas Merkez'de 9.997 metrekare yüzölçümüne sahip olan fabrika, Sivas 1. İcra Dairesi tarafından 18 Aralık 2014 günü saat 14:00 ile 14:20 arasında ihale ediliyor.

Kiralık konut piyasasındaki kısır döngüden nasıl çıkılır?

Prof. Dr. Ali Hepşen bugünkü yazısında kiraların enflasyona etkisi ve Merkez Bankası’nın önerilerini kaleme aldı. Peki kiralık konut piyasasındaki kısır döngüden nasıl çıkılır? İşte Hepşen'in konu ile ilgili o yazısı...

Çin konut krizinden kurtulamıyor! Merkez Bankası kiralık konut piyasasına desteğini artıracak!

Konut krizinden bir türlü kurtulamayan Çin'de yeni gelişmeler yaşanıyor. Verilen detaylara göre, Çin Merkez Bankası ve Çin Ulusal Mali Düzenleme İdaresi Çin'in kiralık konutların geliştirilmesi ve inşasına yönelik kredi desteğini arttıracağını açıkladı.

Sivas Merkez'de 13 milyon TL'ye satılık arsa!

Sidaş Emlak Oto A.Ş, Sivas Merkez'e bağlı Kılavuz Mahallesi'nde yer alan arsayı 12 milyon 932 bin 800 TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Sivas Merkez 475 konut ihalesi yarın!

Sivas Merkez Esentepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 475 Adet Konut (+5 K.D.) İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Sivas'ta 50 dönümlük güneş paneli tesisi kuruldu!

Sivas Merkez Kayadibi köyünde 50 dönüm arazi üzerine inşa edilen güneş paneli tesisinde 15 bin nüfuslu bir ilçenin elektrik enerjisi karşılanabiliyor...

Sivas Merkez Kız İmam Hatip Lisesi yeniden inşa ediliyor!

Sivas'ta yıkımı gerçekleşen Merkez Kız İmam Hatip Lisesi'nin yeni binasının inşası sürüyor. Sivas Valisi Salih Ayhan okul inşaatında incelemelerde bulunarak, inşaat hakkında bilgiler aldı.

Sivas Merkez Öğrenci Yurdu tamamlanıyor!

Türkiye'nin tek seferde yapılan en büyük yurt projesi olduğu belirtilen 10 bin kişilik Sivas Merkez Yükseköğrenim Öğrenci Yurdu açılışa hazırlanıyor.

Sivas Merkez'de 5.6 milyon TL'ye satılık tarla!

Sivas İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı tarafından Sivas Merkez Kılavuz'ndeki tarla ihale ile satışa sunuluyor. İhale 15 Mayıs'ta gerçekleşecek..

TOKİ Sivas Merkez Yenimahalle kura tarihi!

TOKİ'nin Sivas Merkez Yenimahalle'de hayata geçirdiği porjede yer alan 40 konut kuralı olarak satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Sivas Merkez Yenimahalle kura tarihi...

TOKİ Sivas Merkez Yenimahalle başvuruları!

40 adet dairenin açık satışa sunulacağı TOKİ Sivas Merkez Yenimahalle projesinde başvurular için geri sayım başladı. İşte, TOKİ Sivas Merkez Yenimahalle başvuruları...

TOKİ Sivas Merkez 220 ha alanda imar işlemi ihalesi bugün!

Başbakanlık Tolu Konut İdaresi, Sivas Merkez 220 ha alanda imar uygulaması işleminin yapılması hizmet alım işi açık ihale usulü ile bugün saat 11:00'de yapılacak.

Sivas'ta 6.9 milyon TL'ye 49 yıl kiralık taşhan!

Sivas Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Sivas Merkez Paşaköy Mahallesi'nde bulunan taşhanı restorasyon ve onarım karşılığı 49 yıllığına kiraya çıkarıyor. İhale 8 Temmuz 2015 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek...

TOKİ Sivas Merkez orduevi inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Sivas Merkez 1 adet orduevi, 1 adet er gazinosu, 1 adet komutan konutu, 1 adet nizamiye, 1 adet teshin merkezi, 3 araçlık ve 5 araçlık otopark ile spor alanları inşaatı ihalesi bugün yapılacak.

Sivas Merkez kiralık fabrika Haberi

Sivas Merkez kiralık fabrika

Sivas Merkez'de 9.997 metrekare yüzölçümüne sahip olan fabrika, Sivas 1. İcra Dairesi tarafından 2 milyon 517 bin 382 TL'ye satışa çıkarılıyor. Taşınmazın satışı açık arttırma usulü ile yapılacak.


Satışa konu olan taşınmazın içerisinde fabrika ana binası ve idari bölümü, fabrika ek binası, yemekhane ve yatakhane bölümü ve bekçi kulübesi bulunmaktadır. Taşınmazın il merkezine ve her yöne ulaşım kolaylığı vardır. 


TAŞINMAZIN

Özellikleri: Taşınmazın çevresinde aynı tip organize sanayi yapıları, Sivas-Zara Karayolu, Doğu-kent, TOKİ konutları, cezaevi yer almaktadır. Çarşı-ticaret merkezi, bankalar ve il vilayet merkezinin bulunduğu bölgelere 9 kilometre mesafededir. 


Kıymeti: 2.517.382.00 TL

1. Satış Günü: 18/12/2014 günü 14:00 14:20 arası

2. Satış Günü: 15/01/2015  günü 14:00 14:20 arası


Satış şartları 

1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr...