27 / 04 / 2024

Sivas Modern teslim tarihi

Sivas Modern teslim tarihi

Sivas Modern fiyat bilgisi kapsamında minimum fiyat 330 bin lira olarak belirlendi, proje Halil Rıfat Paşa Köprülü Kavşağı'na ve bölge hastanesine yakın konumda yer alıyor...

Sivas Modern teslim tarihi!

Sivas Modern teslim tarihi kapsamında projede yer alan konutların 24 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Proje Halil Rıfat Paşa Köprülü Kavşağı'na ve bölge hastanesine yakın konumda yer alıyor yanıtını verebiliriz.

Dereli ilçesindeki sel felaketinin ardından yeniden inşa edilen TOKİ konutları sahiplerine teslim edildi!

Giresun'da 22 Ağustos 2020 tarihinde meydana gelen sel felaketinin ardından tekrar inşa edilen konut, iş yerleri ve kamu binalarıyla Dereli ilçesi modern bir görünüme kavuştu. İnşa edilen konut ve iş yerleri sahiplerine teslim edildi.

O ilde 27 bin konut mart ayında hak sahiplerine teslim edilecek!

​​​​​​​Diyarbakır’da, yapılan deprem konutları hızla yükseliyor. İlk konutlar, mart ayınca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından törenle hak sahiplerine teslim edilecek. 27 bin konutun yapılacağı mahalle, 100 bin kişinin ikamet edeceği modern bir kente dönüşecek.

Forev Modern Haliç 2024 Mart'ta teslim! 1+1'ler 6.5 milyon TL'ye!

Forev Modern Haliç projesinde yer alan konutların teslimlerinin 2024 yılının Mart ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Ataşehir Modern teslim tarihi!

Ataşehir Modern teslim tarihi haberimizde yer alıyor. İşte Ataşehir Modern teslim tarihi ve proje detayları...

Sivas'ta 4 Eylül Stadyumu yerine millet bahçesi!

Sivas'ta bulunan eski 4 Eylül Stadyumu'nun yerine millet bahçesi inşa edildi. Millet bahçesinin yapımı 6 ay içerisinde tamamlanarak belediyeye teslim edildi.

Ataşehir Modern Projesi A, B, C Blok konut, işyeri sosyal tesisleri 2022'de teslim!

“Ataşehir Modern Projesi A, B, C Blok konut, işyeri sosyal tesisler inşaatı” Mustafa Ekşi-İlkyapı İnşaat ortaklığında yapılacak... 

TOKİ Sivas Kangal'da 96 konut sahiplerine teslim edildi!

Sivas Kangal Belediye Başkanı Mehmet Öztürk, Kangal Belediyesi ve TOKİ tarafından inşa edilen 96 konutun sahiplerine teslim edildiğini söyledi.

Sinpaş İş Modern Ambarlı ne zaman teslim?

İş Modern Ambarlı projesi Sinpaş tarafından Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Peki Sinpaş İş Modern Ambarlı ne zaman teslim edilecek?

Ataşehir Modern Çiğli ne zaman teslim?

Ataşehir Modern'de satışlar resmen başladı. Daire fiyatları 297 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar tüm daire tiplerine yer veriliyor. Peki Ataşehir Modern Çiğli ne zaman teslim?

TOKİ Sivas Divriği 2. Etap'ta teslim dönemi sona eriyor!

TOKİ Divriği projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor. Projedeki konutların fiyatları 89 bin 429 TL ile 170 bin 914 TL arasında değişiyor.

TOKİ Sivas Akıncılar'da teslimler sona eriyor!

TOKİ Sivas Akıncılar projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor. Proje için en düşük taksit bedeli 297 TL olarak belirlendi.

Forev Modern Eyüp fiyat listesi!

2019 yılının Mart ayında teslim edilecek olan Forev Modern Eyüp projesinde 279 daire ile 7 ticari birim bulunuyor. Peki projede fiyatlar ne kadar? İşte Forev Modern Eyüp fiyat listesi..

Sivas Vefa Konutları'nın kaba inşaatı bitti!

Sivas Belediyesi tarafından Kılavuz Mahallesi'nde inşa edilen Vefa Konutları'nda son aşamaya gelindi. Toplamda 400 konutun yapıldığı projede daireler Kurban Bayramı öncesi teslim edilecek.

Sivas Modern teslim tarihi Haberi

Sivas Modern teslim tarihi


Sivas Modern Projesi Ünal İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Proje 22 bin 300 metrekare alan üzerine yayılıyor.


Sivas Modern fiyat bilgisi haberimizin içinde yer alıyor. Sivas Modern fiyat bilgisi hakkında bilgi vermeden önce proje hakkında bilgi verelim.


200 metrekare alana sahip 4 oda 1 salon konut tiplerinin yer aldığı Sivas Modern 15 katlı 3 blok halinde yükseliyor.


Sivas Modern fiyat:

Sivas Modern fiyat bilgisi kapsamında minimum fiyat 330 bin lira, maksimum fiyat ise 380 bin lira olarak belirlendi. Projede 84 konut bulunuyor.


Sivas Modern 'in sosyal alanları arasında; fitness salonu, çocuk oyun alanları, sauna ve hamam bulunuyor.


Sivas Modern nerede?

Sivas Modern nerede sorusuna Halil Rıfat Paşa Köprülü Kavşağı'na, bölge hastanesine ve TEDAŞ'a yakın konumda yer alıyor.


Sivas Modern teslim tarihi:

Sivas Modern teslim tarihi kapsamında projede yer...