20 / 05 / 2024

Sivas Perakende Sebze Hali projesi 2020

Sivas Perakende Sebze Hali projesi 2020

Sivas'ta 15 yıl boyunca çözülemeyen ve özel mülkiyetlere ait Perakende Sebze Halinin tadilat ve çevre düzenlemesi projesine başlanıyor.

Sivas Perakende Sebze Hali projesi başlıyor!

Sivas'ta 15 yıl boyunca çözülemeyen ve özel mülkiyetlere ait Perakende Sebze Halinin tadilat ve çevre düzenlemesi projesine başlanıyor.

Mehmet Muaz Uzun Sivas'taki kentsel dönüşümü anlattı!

Esentepe, Alibaba, Eski Sebze Hali ve Eski Sanayi kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor. Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Muaz Uzun, konu hakkında açıklama yaptı.

Sivas'ta kentsel dönüşüm başlıyor!

Esentepe, Alibaba, Eski Sebze Hali ve Eski Sanayi kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor. Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Muaz Uzun, ilk olarak Şems-i Sivasî Meydanı hakkında bilgi verdi.

Sivas'a dev projeler geliyor!

Sivas'a bir türlü netice alamadığı sebze hali projesi olduğunu açıklayan Başkan Aydın; "Bu alanı sadece bir Kentsel Dönüşüm Projesi olarak düşünmüyoruz. Aynı zamanda bir çekim merkezi, bir cazibe merkezi, bir tarih ve kültür alanı olarak düşünüyoruz.

Sivas'ta ki modern hayvan barınağı kısa sürede hizmete geçiyor!

Sivas'ta ki büyük ölçüde inşaatı tamamlanan modern hayvan barınağı yakın zamanda tamamlanıp hizmete geçecek...

TOKİ Sivas Yenimahalle'de teslimler başladı!

TOKİ Sivas Yenimahalle Alt Gelir Grubu Konutları'ndaki 468 konutun teslimleri bugün başladı...

TOKİ Sivas Yenimahalle AGG Konutları'nın teslimi yarın başlıyor!

TOKİ Sivas Yenimahalle Alt Gelir Grubu Konutları'ında bulunan 468 adet konutun teslimi 8 Ekim 2012 itibariyle yarın başlıyor...

Teknosa Dünya Perakende Ödülleri'nde birinci!

Dünya perakendecilik sektörünün ‘Oscar’ı olarak bilinen ‘Dünya Perakende Ödülleri’ne bu yıl Teknosa büyük ödüle uzandı...

Perakende devi Magnit 9 saatte bir şube açıyor!

Rus perakende çarı, Walmart'ın duraksamasından faydalanıyor. İşte Walmart'ın yeni rakibi. Sergey Galitskiy, kıtanın doğusundan başlayarak, bir bir Avrupa'nın en büyük perakende zincirlerini solluyor.

Sivas'ta 2+1 daire 230 bin liraya satışa çıktı!

Sivas İcra Müdürlüğü ticaret merkezi içerisinde 2+1 daireyi 230 bin lira muhammen bedelle açık artırtma yoluyla satışa çıkardı.

Sivas'ta 2 milyon 200 bin TL'ye icradan satılık arsa!

Sivas İli Yıldızeli İlçesi Kalın Belediye Başkanlığı'ndan satılacak olan arsa 5 Eylül 2012 tarihinde ihaleye çıkacak

TOKİ, Sivas'ta pansiyon yaptırmak için ihale düzenliyor!

TOKİ, Sivas İli Gürün İlçesi Şuğul Mahallesi'nde 200 kişilik pansiyon yaptırmak için düzenliyor

Köse İnşaat, Sivas'ı inşaat sektöründe büyütmeyi hedefliyor!

Uzun yıllar Aydın başta olmak üzere Türkiye’nin farklı şehirlerinde projeler yapan Köse İnşaat 2008’den bu yana memleketi Sivas’a özel konut projeleri üretiyor

Sivas Perakende Sebze Hali projesi 2020 Haberi

Sivas Perakende Sebze Hali projesi 2020

Sivas'ın merkez ilçesi Çarşıbaşı Mahallesi'nde yer alan mülkiyeti Sivas Belediyesi ve özel mülkiyetlere ait Perakende Sebze Halinin tadilat ve çevre düzenlemesi projesi Cuma günü gerçekleşecek ihaleyi yayınlayacak. Milliyet'te yer alan habere göre; mevcut durumu ile insan trafiğinin olumsuz yanları, ticaretin sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi, alana düzen getirilebilmesi ile görüntü ve gürültü kirliliğinin giderilmesi, sebze hali esnafının kış aylarında çektiği sorun ve sıkıntıların son bulması nedeniyle yeni bir proje çalışması yapılması için çalışmalara başlayan Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Sivas Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Toplantı Salonu'nda Perakende Sebze Hali esnafıyla buluştu.Toplantıda Belediye Başkan Yardımcısı Bekir Sıtkı Eminoğlu, Sivas Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, Yiyecek Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Akgül'de katılım gösterdi.

'BU KONUYU SİVAS GÜNDEMİNDEN...