03 / 05 / 2024

Sivas refakatçi oteli

Sivas refakatçi oteli

Sivas'ta hayırsever iş adamı Ahmet Ünal tarafından yaptırılan "5 yıldızlı otel konforu"na sahip refakatçi oteli, hasta yakınlarına hizmet vermeye hazırlanıyor.

Türkiye'nin en büyük refakatçi oteli Sivas'ta açıldı!

Ünal İnşaat, 5 Katlı ve 90 yataklı Türkiye’nin en yeni refakatçi otelini hayata geçirdi. Ahmet Ünal birçok hasta yakınının en büyük sorunu olan konaklama sorununun önüne geçecek bir proje olduğunu vurguladı.

Sivas'ta Türkiye'nin en büyük refakatçi oteli açıldı!

Tüm projelerini engellilere uygun olarak tasarlayan ve hayata geçiren Ünal İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever İşadamı Ahmet ÜNAL birçok hasta yakınının en büyük sorunu olan konaklama sorununa çare oldu.

O ilde hem KDV'den hem emlak vergisinden muaf 25 adet arsa ve arazi satılıyor! Peşin ödeyene yüzde 20 indirim de var! 

Sivas Divriği Milli Emlak Şefliği, Sivas ili, Divriği ilçesinde yer alan 25 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki Sivas Divriği'nde yer alan arsa ve arazilerin büyüklükleri kaç metrekare, fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

TOKİ Sivas projesi için beklenen tarih geldi! 258 yeni konutu kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sivas 2023 projesi için beklenen tarih geldi... 258 yeni konutu kaçırmayın... İşte TOKİ Sivas projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Sivas projesi için tarih resmen belli oldu! Tam 258 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ Sivas projesi için tarih resmen belli oldu. Zara ilçesine tam 258 konutluk yeni proje geliyor... Sakın kaçırmayın...

TOKİ 2022 Sivas Divriği’de kira öder gibi ev sahibi olun! 8 Soruda bütün detaylar…

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Sivas Divriği 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Sivas projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 8 soruda TOKİ Sivas Divriği 2022 ucuz konut projesinin detayları…

Tarihi Sivas Divriği Ulucami ve Darüşşifası'nın restorasyonu mecliste!

Tarihi Sivas Divriği Ulucami ve Darüşşifası'nın restorasyonu meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sivas Divriği Ulucami ve Darüşşifası'nın restorasyon çalışmaları TBMM'de!

Sivas Divriği Ulucami ve Darüşşifası'nın restorasyon çalışmaları meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gökpınar Gölü için imza kampanyası: İnşaat faaliyetleri durdurulsun!

Sivas’ın Gürün ilçesinde bulunan ve Doğal Sit Alanı olarak tescil edilmesi beklenirken inşaat başlatılan Gökpınar Gölü’nde yapılacak düzenlemeler için değiştirilen imar planına yapılan itiraz sonuçlanmadan Sivas Valiliği yeni bir imar planını onayladı.

Sivas Divriği'ye 79 yıl önce yapılan havaalanı yeniden açılacak!

Sivas'ın Divriği ilçesinde, yapımı 1941 yılında tamamlanan ve uzun süre kullanılmayan havaalanının 2021 yaz döneminde yeniden açılması hedefleniyor.

Birikimevim satış ekiplerine yeni araçlarını teslim etti!

Birikimevim her ay gerçekleştirdiği değerlendirme toplantısını Birikimevim Yönetim Kurulu Başkanı Osman Telli ev sahipliğinde düzenledi. Boğaziçi Oteli’nde gerçekleşen değerlendirme toplantısında satış ekibine yeni araçları teslim edildi.

Sivas'ta işçi taşıyan kamyonet devrildi 4 kişi yaralandı!

Sivas Gemerek'te inşaat işçilerini taşıyan kamyonetin devrilmesi sonucu 4 kişi yaralandı...

800 yıllık Kız Köprüsü'nün restorasyonuna soruşturma!

Sivas Divriği'deki 800 yıllık Kız Köprüsü'nün restorasyonunda, üzerine iş makinesi çıkarılması ve sosyal medyada tepki çekmesinden sonra valilik tarafından idari soruşturma başlatıldı.

800 yıllık köprünün üzerine iş makinası çıkardılar: Büyük taşlar vardı!

Sivas Divriği'deki Kız Köprüsü’nün onarımını yapan müteahhit, 800 yıllık tarihi köprünün üstüne iş makinası çıkardı. Firma "Büyük taşlar vardı, o nedenle iş makinasıyla çalışmak zorundayız" savunması yaparken, arkeolog Nezih Başgelen “İş makinası ile restorasyon olmaz” şeklinde açıklama yaptı.

Sivas Gökpınar Gölü’ne 'bungalov evler' projesi!

Sivas Valiliği, Gökpınar Gölü’nün alt kısımlarına doğal yapıya uygun olarak, yürüyüş alanları ve bungalov evler yapılacağını duyurdu. Proje hakkında konuşan Sivas Valisi Salih Ayhan, ''Göle zarar verecek bir uygulamaya asla müsaade etmeyiz" dedi.

Sivas refakatçi oteli Haberi

Sivas refakatçi oteli

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) yerleşkesinde yapımı tamamlanan ve 1 ay sonra hizmete açılması planlanan refakatçi oteli, konforu ve dizaynıyla 5 yıldızlı oteli andırıyor. 


CÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde yakınları tedavi gören refakatçilerin kalacağı otel, 58 yatak kapasiteli olarak hizmet verecek.


Hayırsever iş adamı Ahmet Ünal tarafından yaptırılan üç katlı refakatçi otelinde 4'ü süit olmak üzere 24 oda bulunuyor. 


- Otelde sembolik ücret alınacak


CÜ Vakfı Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Baktır, yaptığı açıklamada, hayırsever iş adamı Ünal tarafından yaptırılarak CÜ'ye bağışlanan refakatçi otelin vakıf tarafından işletileceğini söyledi.


Otelde, yakınının hastanede kaldığını belgeleyen refakatçilerin kalabileceğini belirten Baktır, hiçbir kar amacı güdülmeyeceğini dile getirdi.


Oteli yaptıran Ünal'ın binanın tamamen hayra yönelik olarak hizmet vermesi konusunda bir şartı olduğunu ifade eden Baktır, "Refakatçi otelimiz tamamen ücretsiz olmayacak,...