30 / 04 / 2024

sivas suşehri satılık dükkan

sivas suşehri satılık dükkan

Suşehri ilçesinde yer alan Küçük Sanayi Sitesinde 30 dükkan ihale usulü ile satıldı. İhaleye 42 kişi katılım gösterdi.

Sivas Merkez'de 13 milyon TL'ye satılık arsa!

Sidaş Emlak Oto A.Ş, Sivas Merkez'e bağlı Kılavuz Mahallesi'nde yer alan arsayı 12 milyon 932 bin 800 TL bedelle satışa çıkardı.

Park Mozaik Su satılık!

Mesa Mesken tarafından Çankaya'nın Yaşamkent Mahallesi'nde inşa edilen Park Mozaik projesinin 'Su' etabı satışa çıktı. Peki Park Mozaik Su satılık daire fiyatları ne kadar? İşte lansmana özel fiyatlar...

Sivas Suşehri orta gelir TOKİ projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nun Sivas Suşehri 2019 projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Sivas Suşehri alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Suşehri projesinde yer alan konutlar satışa çıkarıldı.

TOKİ Sivas Suşehri Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Sivas, Suşehri İlçesi'nde hayata geçirilecek olan 460 konutun ihalesi yapıldı.

Türkiye'de satılık konut fiyatları Ekim ayında en çok Rize'de arttı!

Türkiye’nin 68 şehri içerisinde geçen aya göre satılık konut fiyatları Rize'de yüzde 2.00 oranında arttı ve Rize fiyatların en çok yükseldiği şehir oldu. Aynı dönem içerisinde konut kira değerleri yüzde 2.08 ile en çok Yozgat’ta arttı.

My Grup Kayı Şehri Kurtköy satılık daire!

My Grup Kayı Şehri Kurtköy satılık daire fiyatları 405 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 7 indirim sağlanıyor.

TOKİ Sivas Suşehri'ne 82 bahçeli ev yapacak!

Sivas Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, TOKİ tarafından Tarım Köy Projesi kapsamında ilçede 82 adet bahçeli ev yapılacağını söyledi̇.

Türkiye'de satılık konut fiyatları Mayıs'ta en çok Muğla'da arttı!

REIDIN Emlak Endeksleri Mayıs ayı raporu açıklandı.Türkiye İş Bankası desteği ile hazırlanan rapora göre, Türkiye’nin 62 şehri içerisinde geçen aya göre satılık konut fiyatları en çok yükselen şehir yüzde 2,33 ile Muğla oldu.

Sivas Suşehri'ndeki arsaya külliye inşa edilmeli!

Sivas İl Özel İdaresi'nin Suşehri'nde yer alan arsası için Diyanet İşleri Başkanlığı başvuru yaptı. Başvuru da bölgede cami, yurt Kuran Kursu gibi tesislerin yapılabilmesi için tahsis edilmesi gerektiği mesajı verildi.

TOKİ Sivas Yenimahalle emekli satılık daire!

TOKİ Sivas Yenimahalle emekli satılık daire büyüklükleri 75 metrekare olarak tasarlandı. Emekliye özel 184 konutun satışa çıktığı projede başvurular T.Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülüyor.

Şehri Naz Evleri satılık!

Şehri Naz Evleri satılık daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje Çağla Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor.

Şehri Beyaz Beylikdüzü satılık!

Firma bünyesinde yer alan ödeme planlarından yararlanılan Şehri Beyaz Beylikdüzü satılık daire fiyatları 300 bin TL'den başlıyor. Beyazlar Grup tarafından inşa edilen projede satışlar başladı...

sivas suşehri satılık dükkan Haberi

sivas suşehri satılık dükkan

Suşehri ilçesinde, Küçük Sanayi Sitesinde yapılan 30 dükkan ihaleyle satıldı.


Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanlığında düzenlenen açık artırma ihalesi komisyon huzurunda kamera sistemi kurularak gerçekleştirildi.


Polis ekiplerinin yoğun güvenlik önlemi aldığı ihaleye 42 kişi katıldı. Yapılan ihale sonucunda açık artırmada en yüksek teklifi veren kişiler dükkanların sahibi oldu.


Suşehri Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Yusuf Aygül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, mevcut sanayi sitesi içerisinde 100 adet iş yeri bulunduğunu söyledi.


Gelen yoğun talep üzerine kooperatif yönetimince alınan karar doğrultusunda, 30 adet iş yerinin yapılması için inşaat çalışmalarını başlattıklarını aktaran Aygül, dükkanların satışı ihalesine ustalık belgesi olan esnafların katıldığını aktararak, şunları kaydetti:


"Her geçen gün gelişen sanayimizde, iş yeri açmak isteyen bazı vatandaşlarımızdan talepler geldi. Bizde yönetim kurulu üyelerimize bu konuyu ilettik. Küçük sanayi sitesi...