03 / 05 / 2024

sivas suşehri sınır tespiti yapıldı

sivas suşehri sınır tespiti yapıldı

Sivas İlinin Suşehri İlçesi'nde, Aksaray İlinin Ağaçören İlçesi'nde ve Karabük İlinin Merkez İlçesi'nde sınır tespiti yapıldı. İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Emlakçılar Odası Başkanı Hacıoğlu'ndan ev sahibi kiracı kavgaları için flaş açıklama! Her şeyin suçlusu yüzde 25 sınırı!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu ev sahibi kiracı kavgaları ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Hacıoğlu yaptığı açıklamada her şeyin suçlusunun yüzde 25 sınırı olduğunu söyledi.

TOKİ Sivas Suşehri alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Suşehri projesinde yer alan konutlar satışa çıkarıldı.

TOKİ Sivas Suşehri Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Sivas, Suşehri İlçesi'nde hayata geçirilecek olan 460 konutun ihalesi yapıldı.

Kadıköy'de binalara 15 kat sınırı!

Kadıköy'deki yüksek binalara yeni düzenlemeler için çalışmalar devam ediyor. Kadıköy'de binalara 15 kat sınırı teklifi İBB Meclisi tarafından kabul edildi.

Kira gelir vergisi beyanname sınırı 2017!

2016 yılında taşınmaz malını kiraya vererek istisnadan yüksek gelir elde eden kimseler bu sene vergi mükellefi oluyor. İşte kira gelir vergisi beyanname sınırı 2017..

Konutta cayma hakkına süre sınırı yetersiz!

Gayrimenkul Uzmanı Ünal, ön ödemeli konut satışlarında cayma hakkına getirilen süre sınırının uzun olduğunu, cezai yaptırımın ise hafif kaldığını bildirdi.

Gazze sınırındaki 3 tünel yıkıldı!

Mısır'da iktidarı ele geçiren Sisi rejimi, Filistinlilerin Gazze sınırındaki 3 tüneli daha yıktı. Bölgede bulunan bazı araçların kullanılamaz hale getirildi.

Donald Trump, Meksika sınırına duvar örme kararını onayladı!

ABD Başkanı Donald Trump, "yasa dışı göçmenleri önlemek" ve "sınır güvenliğini artırmak" amacıyla Meksika sınırına duvar örülmesini öngören kararnameyi imzaladığını açıkladı.

Tüketici hakem heyeti parasal sınırı 2017!

Tüketici hakem heyetlerine, para değeri belli bir sınıra kadar olan müracaatlar yapılabiliyor. Tüketici hakem heyeti parasal sınırı 2017 belirlendi..

AVM kiralarında üst sınır 2,30 TL’lik dolar kuru olmalı!

AVM kiralarında TL’ye dönülmesini isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür eden Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sinan Öncel: "TL’ye sabitlenecek AVM kiralarında üst sınır Ocak 2015’deki 2,30 TL’lik dolar kuru olmalı" dedi.

Türkiye'deki tapu kayıtlarıyla ülkeler arasındaki sınır sorunu çözülüyor!

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü arşivlerinde saklanan ve Türklerin 26 ülkede bulunduğunun kanıtı olan yüzlerce yıllık tapu kayıtları, ülkeler arasındaki sınır anlaşmazlıklarının çözümüne de ışık tutuyor.

TOKİ, Suriye sınırına 700 kilometrelik duvar örecek!

Türkiye’nin 911 kilometrelik Suriye sınırına güvenlik duvarı projesi hızlandı. TOKİ Başkanı Ergun “5 ayda tamamlayacağız. Sınır duvarı, genişliği 2, yüksekliği 3 metre portatif bloklardan olacak” dedi.

TOKİ Sivas Suşehri'ne 82 bahçeli ev yapacak!

Sivas Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, TOKİ tarafından Tarım Köy Projesi kapsamında ilçede 82 adet bahçeli ev yapılacağını söyledi̇.

sivas suşehri sınır tespiti yapıldı Haberi

sivas suşehri sınır tespiti yapıldı

SINIR TESPİT KARARLARI


Sivas İli Suşehri İlçesi Kuzdere Köyü ile Koyulhisar İlçesi Sütlüce Köyü arası sınırın özel krokisinde gösterildiği üzere;

“Haritada 1 numara ile gösterilen Göl Dağının güney zirvesi başlangıç noktası alınarak (Y=417104, X=4460396), kuzeydoğu istikametinde haritada 2 numara ile gösterilen Göl Dağının kuzey zirvesine çekilen düz hat (Y=417440, X=4461412), buradan kuzeybatı istikametinde haritada 3 numara ile gösterilen Ardıçlı Tepesinin batısında bulunan Sütlüce-Kuzdere yolunun kenarına sınır taşı tesis edilmesine (Y=415940, X=4462260), buradan da kuzeydoğu istikametinde haritada 4 numara ile gösterilen Zeyfe Tepesinde (Y=416578, X=4465215) son bulan hat” olarak belirlenmesi, 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 2 nci maddesinin (B) ve (D) bentlerine göre uygun görülmüştür. Tarafların karşı taraf sınırı içinde kalan genel ve özel hakları saklıdır. Bu Kararı İçişleri Bakanı yürütür.


Aksaray İli...