05 / 05 / 2024

sivas toki konutları teslim

sivas toki konutları teslim

Komyapı tarafından Sivas'ta tamamlanan, 902 TOKİ konutunun anahtar teslim töreni, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Törende 90 gün gibi kısa bir sürede Mevlana Kültür Merkezi inşaatının da tamamlanacağı da belirtildi.

Sivas TOKİ Konutları'nda inşaat sürüyor!

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ilçede inşaat çalışmaları süren binalarda incelemeler yaptı.

Sivas Vefa Konutları'nın kaba inşaatı bitti!

Sivas Belediyesi tarafından Kılavuz Mahallesi'nde inşa edilen Vefa Konutları'nda son aşamaya gelindi. Toplamda 400 konutun yapıldığı projede daireler Kurban Bayramı öncesi teslim edilecek.

TOKİ Sivas Hafik Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sivas Hafik'te hayata geçireceği 94 konutun ihalesini gerçekleştirdi.

Sivas Divriği TOKİ Konutları'nın kura çekilişi gerçekleşti!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Sivas Divriği 2. Etap’ta talep uygulaması kapsamında inşa edilen 610 adet konutun kura çekilişi yapıldı.

Sivas Vefa Konutları'nın kaba inşaatı tamamlanıyor!

Dar gelirli vatandaşların da konut sahibi olabilmesi için hayata geçirilen Sivas Vefa Konutları'nın kaba inşaatı tamamlanma aşamasına geldi.

Sivas Vefa Konutları'nın temeli atılıyor!

Sivas Belediyesi'nin dar gelirli vatandaşlar için hayata geçirdiği Sivas Vefa Konutları'nın temeli atılıyor. Temel atma törenine Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz da katılacak.

TOKİ Sivas'taki konutları satışa çıkardı!

TOKİ 42 ildeki konutlarını satışa çıkardı. 226 liradan başlayan taksitlerle satışa sunulan konutların arasında Sivad'takiler de var.

Sivas Vefa Konutları'nın kurası çekildi!

Sivas'ta belediye kuruluşu Özbelsan tarafından dar gelirliler için yapılacak olan Vefa Konutları'nın kura çekimi gerçekleştirildi.

TOKİ Mudurnu 3. Etap Konutları yükseliyor!

Mudurnu'da inşaatı devam eden 3. Etap Toki Konutları yükselmeye devam ediyor.. 487 konutun yer aldığı Mudurnu 3. Etap Toki'de 500 kişilik bir kültür merkezi de bulunuyor.

TOKİ Sivas Yenimahalle TOKİ Konutları kura!

Başvuru ücretinin 2 bin TL olarak belirlendiği projede fiyatlar 133 bin 62 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Sivas Yenimahalle TOKİ Konutları kura...

TOKİ Sivas Gemerek Konutları başvurusu!

Toplam 24 adet konutun satışta olduğu projedeki daireler açık satışa sunuldu. İşte TOKİ Sivas Gemerek Konutları başvurusu...

TOKİ Sivas Yenimahalle Konutları kura çekimi!

Toplam 40 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede 120 ay vade sağlanıyor. TOKİ Sivas Yenimahalle Konutları kura çekimi 10 Ekim 2016 Pazartesi gününde yapılacak.

Sivas Yenimahalle TOKİ Konutları kurası ne zaman?

Başvuru bedelinin 2 bin TL olduğu projede fiyatlar 133 bin 62 TL'den başlıyor. Peki Sivas Yenimahalle TOKİ Konutları kurası ne zaman?

sivas toki konutları teslim Haberi

sivas toki konutları teslim

Komyapı tarafından Sivas'ta tamamlanan, 902 TOKİ konutunun anahtar teslim töreni, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ın katılımıyla gerçekleştirildi. 


Sivas Fidan Yazıcı oğlu Kültür Merkezi' nde gerçekleştirilen törene "Milli Savunma Bakam ismet Yılmaz'ın yanısıra Sivas Valisi Alim Barat, Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin Sivas Belediye Başkam Sami Aydın, TOKİ Finansal Daire Başkam Ayhan Karaca ve Kombassan Holding Yönetim Kumlu Başkan Yardımcısı Ali Rıza Alaboyun, Komyapı Genel Müdür Yardımcısı İsmet Yalçın, protokol üyeleri ve hak sahipleri katıldı. Konutlarımızın ev sahiplerine hayırlı uğurlu olmasını diliyor, bu hizmetin buraya kadar gelmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. ' dedi. Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin. Sivas Belediye Başkam Sami Aydın. TOKİ Finansal Daire Başkam Ayhan Karaca ve Komyapı Genel Müdür Yardımcısı İsmet Yalçın da anahtar teslim töreninde birer konuşma...