17 / 05 / 2024

Sivas yeni itfaiye binası

Sivas yeni itfaiye binası

Sivas Belediyesi tarafından inşa edilen yeni itfaiye binasının 2021'de hizmete girmesi bekleniyor. Yeni itfaiye binası 15 bin metrekare alanda inşa ediliyor. 

Sivas'a yeni itfaiye binası inşa ediliyor!

Sivas Belediyesi tarafından 18 milyon liraya yeni itfaiye hizmet binası inşa ediliyor. Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, inşaat alanında incelemelerde bulundu

Zabıta ve itfaiye eri olmak isteyenler buraya! Başvuru tarihini kaçırmayın

KPSS puanı olan ama atanamayan milyonlarca genç için yeni iş fırsatları doğuyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından paylaşılan yeni ilanda, kadrodaki açığı kapatmak için itfaiye eri ve zabıta memuru alımı yapılacağı duyuruldu. İşte tüm detaylar...

TOKİ Sivas Yıldızeli projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu ilçeye 226 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın, Sivas projesi yarın ihaleye çıkıyor. Yıldızeli'nde yükselecek projede 226 konut yer alacak.

KPSS'den düşük puan alanlara son dakika müjdesi! Kadın ve erkek tam 200 yeni itfaiye eri alınacak!

KPSS'den düşük puan alanların beklediği müjde sonunda geldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, kadın ve erkek tam 200 yeni itfaiye eri alınacağı belirtildi.

TOKİ Sivas Gürün 2023 projesinde son dakika! 206 yeni konut için tarih tek tek açıklandı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sivas Gürün 2023 projesinde 206 yeni konut yer alacak. Söz konusu proje 28 Nisan 2023 tarihinde ihaleye çıkacak.

TOKİ Sivas projesi için beklenen tarih geldi! 258 yeni konutu kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sivas 2023 projesi için beklenen tarih geldi... 258 yeni konutu kaçırmayın... İşte TOKİ Sivas projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Sivas projesi için tarih resmen belli oldu! Tam 258 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ Sivas projesi için tarih resmen belli oldu. Zara ilçesine tam 258 konutluk yeni proje geliyor... Sakın kaçırmayın...

TOKİ'den Sivas'a yeni proje müjdesi! O ilçeye 276 ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sivas Akıncılar'da 276 konutluk yeni proje inşa edecek. İşte detaylar...

TOKİ'den Sivas'a 276 yeni konut müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sivas Akıncılar projesinin ihalesini 8 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Sivas'ta hayata geçirilen 1071 yatak kapasiteli Cumhuriyet Üniversitesi Yeni Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Yeni AKM inşaatında yangın çıktı!

Yapımında sona gelinen Taksim'de konumlanan Yeni AKM'nin inşaatında yangın çıktı. Yangına müdahale edilmesi amacıyla olay yerine itfaiye ekipleri gönderildi. Çıkan yangın kısa sürede söndürüldü.

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi yeni binasına taşınıyor!

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Eylül ayında yeni binasına taşınmaya hazırlanıyor. 

Sakarya Hendek İtfaiye Binası'nın inşaatı tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Hendek İtfaiye Binası'nda çalışmalar son aşamaya geldi. Yeni itfaiye binasının kısa süre içerisinde hizmete açılması bekleniyor. 

Manisa Kırkağaç'a modern itfaiye binası inşa ediliyor! 

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kırkağaç Belediyesi ortaklığında ilçeye yeni itfaiye binası inşa ediliyor.

Sivas yeni itfaiye binası Haberi

Sivas yeni itfaiye binası

Sivas'ta yapımı devam eden yeni itfaiye binası 2021'de hizmet vermeye başlayacak. Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin inşaatı devam eden yeni itfaiye binasının alanında incelemelerde bulundu.

Milliyet'te yer alan habere göre; toplam 15 bin metrekare olan proje içerisinde itfaiye araçları için kapalı otopark, personel için yemekhane, spor salonu, eğitim salonu, dinlenme salonu, simülasyon odası, 3 adet misafirhane, teknik servisler, idari birimler ve 9 adet yatak odası bulunan, ayrıca ulaşım kolaylığı açısından çevre yolunun hemen kenarında bulunan eski otobüs toplanma merkezi üzerine yapılan yeni itfaiye binasının inşa çalışmaları sürüyor. Yenişehir Mahallesinde yapımı devam eden projenin ihalesinde 18 milyon TL harcandı.

İnşaat çalışmalarını yakından takip eden Başkan Bilgin, "Seçim döneminde hemşerilerimize söylediğimiz gibi belediyemizin asli ihtiyaçlarından olan şehrimizin güvenliğinden sorumlu olan, doğal afetlerde ilk müdahalelerde...