02 / 05 / 2024

Sivasa yeni derslik yapılıyor

Sivasa yeni derslik yapılıyor

Sivas İl Özel İdaresi, eğitimin fiziki altyapısının güçlendirmesi çalışmaları kapsamında kente 677 tane yeni derslik kazandırıyor. Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan yapımı devam eden okul inşaatlarını inceledi.

Son 2 yılda 2 bin 805 yeni okul inşa ettik!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Son iki yılda ilk ve ortaöğretimde 2 bin 805 yeni okul, 15 bin yeni derslik inşa ettik, 87 bin 681 öğretmen ataması yaptık." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gaziantep'te 10 bin 830 yeni derslik inşa ettik!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Gaziantep'te eğitimde yaklaşık 3 milyar liralık yatırımla 10 bin 830 yeni derslik inşa ettiklerini söyledi...

Türkiye'ye 1.245 yeni hastane, 817 bin konut yaptık!

Sivas mitinge halka hitap eden Başbakan Yıldırım, "Bugüne kadar Türkiye'ye 284 bin derslik, bin 245 yeni hastane, 817 bin toplu konut yaptık. Peki bu yıkım ekine soruyorum? Siz ne yaptınız?" dedi..

İsmet Yılmaz: 11 bin yeni derslik inşa etmemiz lazım!

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde düzenlenen Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda yaptığı açıklamada 11 bin yeni derslik inşa etmeleri gerektiğini söyledi.

Samsun Tekkeköy'e yeni okul yolda!

Samsun Tekkeköy Gökçe Karaoğlan Mahallesi’ne yeni bir okul yapılacak. Okul bünyesinde 10 derslik, yemekhane, spor salonu, konferans salonu, laboratuvar, ana sınıfı ve her türlü bilişsel ve fiziksel yapı bulunacak. 

Bursa Yenişehir'e yeni okul müjdesi!

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde Kurtuluş Mahallesi’ne yeni okul inşa ediliyor. Okul 4 katlı 24 derslik olarak planlandı.

Sincan NATO benzinliğine 1087 derslik yapılacak!

Başbakan Binali Yıldırım'ın Sincan'daki NATO benzinliğinin yıkılarak yerine okul yapılması talimatı yerine getiriliyor. İlçede 1087 ek yeni derslik yapılmasına karar verildi.

Tekli eğitim için 2 bin 500 yeni okula ihtiyaç var!

Eğitim-Bir-Sen'in hazırladığı rapora göre, ilköğretimde tam gün uygulamasına geçilebilmesi için en az 60 bin derslik, bunun için de 24 derslikli 2 bin 500 yeni okula ihtiyaç bulunuyor.

Afyonkarahisar Sandıklı'ya yeni okul müjdesi!

Afyonkarahisar Sandıklı ilçesine bağlı Akharım beldesinde 16 derslik yeni okul yapımı için ön keşif yapıldı. Keşif sırasında yetkililere Akharım Belediye Başkanı Eşref Ünsal’da eşlik etti.

Pendik Belediyesi'nin hedefi 5 bin derslik!

Yenişehir Mahallesi'nde gençlerle buluşan ve sorularını yanıtlayan Belediye Başkanı Kenan Şahin, göreve geldiğinde 1900 olan derslik sayının üç bine yaklaştığını, hedeflerinin 5 bin derslik olduğunu söyledi

Esenler Turgut Reis Lisesi'ne 5 yeni derslik!

Esenler Belediyesi, Turgut Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne kazandırdığı dersliklerle Esenlerli öğrencilerin hayalini kurdukları mesleklere ilk adımlarını yeni ve tam donanımlı dersliklerde atmasını sağladı.

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi binası tamamlandı!

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin 47 yıllık özlemi yeni derslik binasının tamamlanması ile sona erdi. İletişim Fakültesi Yeni Derslik Binası'nın 1 Eylül tarihinde saat 13.30'da düzenlenecek törenle hizmete açılacağı duyuruldu.

Sivas'a yeni okul derslikleri yapılıyor!

Sivas İl Özel İdaresi, eğitimin fiziki altyapısının güçlendirmesi çalışmaları kapsamında kente 677 tane yeni derslik kazandırıyor. Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan yapımı devam eden okul inşaatlarını inceledi.

Sivasa yeni derslik yapılıyor Haberi

Sivasa yeni derslik yapılıyor

Sivas İl Özel İdaresi, eğitimin fiziki altyapısının güçlendirmesi çalışmaları kapsamında kente 677 tane yeni derslik kazandırıyor. İl merkezinde yapımı devam eden okul inşaatlarını inceleyen Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, firma yetkililerinden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı. İnşaat mevsiminin Sivas’ta kısa olduğunu ve bu zamanın verimli bir şekilde kullanılması gerektiğini söyleyen Ayhan, Şehit Cüneyt Erkan, Danişment ve Zübeyir Kemelek okul inşaatlarının önümüzdeki yıl tamamlanarak 2016-2017 eğitim öğretim yılında açılacağını söyledi.Sivas’ta 677 yeni derslik yapıldığını, bunun dışında çok sayıda okulun da bakım ve onarımlarının gerçekleştirildiğini belirten Ayhan, yeni okul yapımı, onarım ve deprem güçlendirme çalışmaları için yaklaşık 100 milyon TL harcama yapıldığını belirtti. Eğitim yatırımları için Sivas’a önemli oranda kaynak aktarıldığına vurgu yapan Ayhan, "Bu çalışmaların yapılmasında...