13 / 05 / 2024

Sivaslılar stad ilgisi

Sivaslılar stad ilgisi

Sivas Günleri İstanbul'da başladı. Sivaslılar etkinlikte kurulan Küçükçekmece Belediyesi Standına büyük ilgi gösterdi.

Altın ters takla attı, olanlar oldu! Rakamı duyan kuyumculara akın ediyor!

Analistlere göre altın fiyatları düşüşe geçebilir! Kuyumcuların duyurduğu son fiyatlar ile birlikte vatandaşların ilgisi yön değiştirdi. İşte, son durum ve uzman tahminleri.

Gençlerin ve kadınların borsaya ilgisi arttı! Yeni yatırımcıların yüzde 30’u gençlerden oluşuyor!

Pandemi ile birlikte sermaye piyasalarına artan yatırımcı ilgisi devam ediyor. Borsa İstanbul’a gelen yeni yatırımcıların yüzde 30’u ise gençlerden oluşuyor. Gençlerin yanı sıra kadınların da borsa yatırımlarındaki ağırlığı giderek artıyor.

Yabancıların Türkiye ilgisi katlanıyor! En çok hangi ilden gayrimenkul alıyorlar? Peş peşe açıklandı!

Yabancı yatırımcıların 2022 ve 2021 yılındaki Türkiye'de yaptıkları tüm gayrimenkul cinsinden alımları tüm detaylarıyla belli oldu. Yabancıların Türkiye ilgisi katlanıyor! En çok hangi ilden gayrimenkul alıyorlar? Peş peşe açıklandı!

Yabancıların Türkiye'deki konutlara ilgisi 2023'te de tam gaz olacak!

Türkiye'de geçtiğimiz sene yabancılara 67 bin 490 konut satıldığı belirlendi. Yabancıların Türkiye'deki konutlara ilgisi 2023'te de sürecek!

Aile destek paketine bir yenisi daha eklendi! Kimler yararlanıyor hemen tıklayın görün! Promosyon gibi ballı fırsat

Aile destek paketine vatandaşların ilgisi arttı. Aile destek paketinin kapsamı biraz daha genişletildi. İşte konuyla ilgili detaylar...

TOKİ Sivas fiyatları ne kadar? Sivas Yıldızeli TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? Yıldızeli TOKİ fiyat listesi!

TOKİ Sivas fiyatları ne kadar ve Sivas Yıldızeli TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte Sivaslıların yüzünü güldüren TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

Yabancıların gayrimenkulde Türkiye'ye ilgisi tam gaz! Katar ve BAE vatandaşlarının gayrimenkul alımları katlandı!

CHP Adana Milletvekili ve TBMM Kit Komisyonu üyesi Orhan Sümer, Katar ve Arap Emirlikleri vatandaşlarının Türkiye’ye gayrimenkulde yoğun ilgisi olduğunu belirtti.

İstanbul'da en yüksek kirayı kimler ödüyor?

İstanbul ilinde en yüksek kirayı ortalama 2 bin 215 Türk Lirası olarak Giresunlular ödüyor, Giresunluları 2 bin Türk Lirası'yla Sivaslılar izliyor. Peki en az kirayı kimler ödüyor?

sahibinden 62 milyondan fazla kullanıcının buluşma noktası oldu!

sahibinden.com Haziran ayında, 62,7 milyon kullanıcı, 509,6 milyon ziyaret sayısı ve 15,2 milyar sayfa gösterimi ile yeni ve zor bir rekoru daha imzaladı. Satılık Daire kategorisinde kullanıcıların ilgisi 5,4 katına çıktı...

Normalleşmeyle birlikte yabancıların konuta ilgisi canlandı!

Aren Group Üst Yöneticisi (CEO) Muhammed Mansour yaptığı açıklamada, normalleşme sürecine geçilmesiyle beraber yabancıların Türkiye'de konut alımına ilgisi yeniden canlandığını söyledi.

Lojman satışları yeniden başladı!

İhalesi ve bedel tespit çalışması devam eden kamu lojmanlarına alıcıların ilgisi artıyor. 2020'nin ilk yarısında bin 612 kamu konutu satıldı. Bakanlık askıya alınan satışlara yeniden başladı.

2020'de 10 bin lojman satışa çıkacak!

İhalesi ve bedel tespit çalışması devam eden kamu lojmanlarına alıcıların ilgisi artıyor. 2020 yılı için 10 bin lojman için ihalesi hedefi var...

İranlıların konut alımında Türkiye ilgisi katlanarak sürecek!

Elit Vatandaşlık ve Yatırım Danışmanlığı Genel Müdürü ve MÜSİAD Tahran Temsilcisi Fatih Çayabatmaz yaptığı açıklamada, "İranlıların Türkiye’ye olan ilgisi önümüzdeki dönemlerde katlanarak sürecek" dedi.

Sivaslılar stad ilgisi Haberi

Sivaslılar stad ilgisi

Sivas Platformu öncülüğünde gerçekleştirilen 7'inci Geleneksel Sivas Günleri İstanbul'da başladı.

Sivas Platformu öncülüğünde gerçekleştirilen 7'inci Geleneksel Sivas Günleri İstanbul'da başladı. Sivaslılar etkinlikte kurulan Küçükçekmece Belediyesi Standına büyük ilgi gösterdi.


Yenikapı sahilinde 3 gün boyunca sürecek 7'inci Geleneksel Sivas Günleri'nin açılışı kurdele kesimiyle gerçekleşti. Açılışa, AK Parti Milletvekili Osman Boyraz, Sivas Valisi Davut Gül, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Sivas Platformu Başkanı ve Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Besim Müftüoğlu başta olmak üzere ilçe kaymakamları, belediye başkanları, STK Temsilcileri ve Sivaslı vatandaşlar katıldı.


"Burada olmaktan çok mutluyuz"


Sivas Günleri'nde standıyla yer alan Küçükçekmece Belediyesi, vatandaşlara çay, aşure ve gözleme ikramında bulundu. Küçükçekmece Belediyesi standı ise Sivaslılardan tam not aldı. Gün boyu boş kalmayan Küçükçekmece Belediyesi standı Sivaslı ziyaretçilerini ağırladı....