04 / 05 / 2024

sivassporun yeni stadının açılış tarihi

sivassporun yeni stadının açılış tarihi

Sivasspor, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğiyle yaptırılan ve Türkiye'nin ilk ekolojik stadı olma özelliğini taşıyan stat, Mersin İdmanyurdu maçıyla açılacak.

Niğde 5 Şubat Stadı'nın yerine yapılacak yeni stadyum meclis gündeminde!

Niğde'de bulunan 5 Şubat Stadı'nın yerine yapılacağı duyurulan yeni stadyum projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yeni Ordu Stadı'nın inşaatında sona geliniyor!

Ordu'da, UEFA standartlarında inşa edilen Yeni Ordu Stadı'nın inşaatında sona geliniyor. Projenin kısa sürede hizmete açılması hedefleniyor.

Yeni Adana Stadı'nın inşaatında son aşamaya gelindi!

UEFA standartlarındaki 33 bin kişilik yeni Adana Stadı'nın inşaatı tamamlanıyor. Stadın koltuk renkleri ve sayısı da belli oldu.

Anfield Stadı'nın genişletme projesi ertelendi! 

İngiltere Premier Lig kulübü Liverpool, Anfield Stadı'nı genişletme projesinin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle ertelendiğini açıkladı.

Çin'de 1.5 milyar Euro'ya dünyanın en büyük stadı inşa ediliyor! 

Çin takımı Guangzhou Evergrande'nin, 100 bin koltuk kapasiteli Lotus Çiçeği tasarımlı yeni stadının inşasına başlanıyor...

Bernabeu Stadı’nın inşaatına koronavirüs engeli!

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle olağanüstü halin devam ettiği İspanya'da, Bernabeu Stadı’nın inşaatı durdu.

Eskişehir Yeni Stadı yenilenecek!

Eskişehir Yeni Stadı'nın çatısındaki aksaklıklar nedeniyle kullanımına ara verildiği açıklandı. Statta çalışmalara yeniden başlanacak.

Göztepe'nin yeni stadı ikinci yarıda açılacak!

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, inşaatları süren yeni stadın 19. haftadaki Beşiktaş maçında açılacağını kaydederek “O gün locada olamam, maçı tribünde taraftarlarla birlikte izleyeceğim” açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı olmasa Türk Telekom Stadı'nı yapamazdık!

Galatasaray eski başkanı Polat, "Ali Sami Yen Stadyumu kötü vaziyetteydi, çökme ihtimali vardı. Seyrantepe'nin yapılması için çok uğraştık. Yeni stadyum için Cumhurbaşkanı çok büyük destek oldu. O olmasa Türk Telekom Stadı'nı yapamazdık" dedi...

AEK'nın yeni stadı Ayasofya açılışa hazır!

Yunanistan'ın köklü kulüpleri arasında yer alan AEK'nın yeni stadı açılışa hazırlanıyor. İstanbul'daki tarihi eser Ayasofya Müzesi'ne benzetilerek inşa edilen 32 bin kişilik stadın ismi de "Ayasofya Stadı" olacak.

Yunanistan AEK'in yeni stadının kaba inşaatı bitti!

Yunanistan’ın önde gelen spor kulüplerinden olan AEK yeni stadının yapımında sona gelindi. İstanbul’dan Atina’ya göç eden Rumların kurduğu sarı-siyahlı kulübün başkentteki yeni stadının kaba inşaatı bitti.

Tottenham'ın 1 milyar sterline mal olan yeni stadının 14 özelliği!

Tottenham Hotspur, uzun süredir beklediği yeni stadyumuna dün akşam kavuştu. Muhteşem stat herkesi büyüledi. İşte Tottenham'ın 1 milyar sterline mal olan yeni stadının 14 özelliği...

Tottenham'ın yeni stadı bugün açılıyor! 

İngiltere Premier Lig takımlarından Tottenham'ın 1.2 milyar Euro'ya mal olan yeni stadı bugün hizmete açılıyor. Yeni stadın ilk maçı bugün oynanacak. 

sivassporun yeni stadının açılış tarihi Haberi

sivassporun yeni stadının açılış tarihi

Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, kırmızı-beyazlı ekibin, TFF 1. Lig'in 2. haftasında 28 Ağustos Pazar günü saat 19.30'da Mersin İdmanyurdu'nu ağırlayacağı ve karşılaşmanın yeni statta oynanacağı belirtildi.


TFF 1. Lig maçlarının tümünde Passolig kartının geçerli olduğu ve kağıt bilet satışının yapılmayacağı ifade edilerek, şunlar kaydedildi: 


"Ligin 2. haftasında Yeni 4 Eylül Stadı'nda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak takımımızı tribünden izlemek isteyen taraftarlarımızın passolig kartı bulunması gerekmektedir. Ayrıca yıllık kart vizesini yaptırmayan taraftarlarımız da karşılaşma öncesi vize işlemlerini yaptırmaları gerekmektedir. Vize işlemleri ve passolig kart satışı eski 4 Eylül Stadı'nın önündeki gişelerden yapılmaktadır. Maç gününde yoğunluk yaşanmaması için taraftarlarımızın en kısa sürede passolig kartlarını almaları veya vizeleri yaptırmaları önemle rica olunur."


AA




Haber Yeni Şafak Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor,...