29 / 04 / 2024

siverek yeni muhtar evleri

siverek yeni muhtar evleri

Şanlıurfa'nın Siverek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nce ilçe merkezinde bulunan mahalle muhtarlarına halka daha iyi hizmet vermeleri amacıyla muhtar evleri yapımına devam ediliyor.

Şanlıurfa Siverek'te muhtarlardan kentsel dönüşüm tepkisi!

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Selim Pınar Mahallesi Muhtarı Mustafa Başak, mahallelerinde görev alan muhtarlar kentsel dönüşüm başlamadığı için mağdur olduklarını dile getirdi. 

Esenyurt Mehmet Akif Ersoy Mahallesi yeni muhtarlık binasına kavuştu!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, verdiği sözü tutarak 18 aydır kirada olan Mehmet Akif Ersoy Mahalle Muhtarlığı için yeni bina inşa ettirdi. Yeni yerinde hizmet vermeye başlayan Muhtar Ali Göleli, Başkan Bozkurt’a teşekkür etti.

Finike Hasyurt’a modern muhtar evi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, mesai arkadaşlarım diye seslendiği muhtarlar için her türlü yatırımı yapıyor. Finike’nin Hasyurt Mahalle Muhtarı Uğur Kaplan da bu kapsamda yeni muhtar evine kavuştu.

Şanlıurfa Siverek'te yatırımlar hız kesmiyor!

Şanlıurfa kent merkezi ve tüm ilçelerde büyük bir özveri göstererek çalışmalarını tam hız ilerleten Büyükşehir Belediyesi, Siverek'in gelişimi ve dönüşümü için de yeni projeler hayata geçiriyor

Antalya Elmalı'ya muhtar evi!

MUBİM aracılığı ile mahallelerin pek çok sorunu tek bir işlemde çözüme kavuşturan Antalya Büyükşehir Belediyesi, ilçe mahallelerine de yeni muhtar evleri kazandırmaya devam ediyor.

Kayseri Kocasinan'da yeni muhtar evleri yapılıyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, mahalle sakinlerine hizmet kalitesini arttırmak amacıyla yeni muhtar evleri hazırlatıyor.

Batman Yeni Mahalle'de taziye evi yapılacak mı?

Yeni Mahalle’de sakinler, arsası bile hazır olan taziye evi yapımı için hayırsever arıyor. Muhtar Ali Fırat: “Bir sakinimiz taziye evi yapımı için arsasını bağışladı. Şimdi ise taziye evinin yapımı için bir hayırseverden destek bekliyoruz” dedi.

Siverek Belediyesi'nden yeni muhtar evleri!

Şanlıurfa'nın Siverek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nce ilçe merkezinde bulunan mahalle muhtarlarına halka daha iyi hizmet vermeleri amacıyla muhtar evleri yapımına devam ediliyor.

Şanlıurfa Siverek'te fakülte açılacak!

Harran Üniversitesi, Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine fakülte açılması için gereken adımları atmaya başladı. Yenişehir Yerleşkesinde bulunan Rektörlük binasında fakülte kuruluş toplantısı gerçekleşti.

Diyarbakır Çınarlılılar yeni köprü istiyor!

Diyarbakır Dilaver Köprüsü'nde toplanan, aralarında sivil toplum kurulu temsilcisi ile muhtarın da yer aldığı bir grup, tarihi Dilaver Köprüsü'nün yetersizliği nedeni ile çok sayıda trafik kazası yaşandığını öne süren grup yeni köprü yapılmasını istedi.

Selçuklu'ya 6 yeni muhtar ofisi!

Mahalle muhtarlarının halka daha modern ve çağdaş mekanlarda daha iyi çalışma şartlarında hizmet verebilmeleri amacıyla yapılan yeni Muhtar Ofislerinde, estetik ve fonksiyonellik ön planda tutuldu.

Bingöl yeni site ve konutlarla cazibe merkezine dönüşüyor!

Yapılan çalışmalarla ilgili açıklama yapan İnalı Mahalle Muhtarı Hadin Alkal, mahallelerinin son dönemde gelişip dönüştüğünü belirterek, “İnalı Mahallemiz son dönemde yapılan yeni site ve konutlarla Bingöl’ün en önemli cazibe merkezi haline geldi.

Şanlıurfa Siverek'te yol çalışmaları başladı!

Şanlıurfa Siverek Belediyesi Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu, Siverek Belediyesi ile Şanlıurfa Büyiikşehir Belediyesi işbirliğince Siverek'in Yenişehir mahallesinde yürütülen sıcak asfalt çalışmasını yerinde inceledi.

siverek yeni muhtar evleri Haberi

siverek yeni muhtar evleri


Şanlıurfa'nın Siverek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nce ilçe merkezinde bulunan mahalle muhtarlarına halka daha iyi hizmet vermeleri amacıyla muhtar evleri yapımına devam ediliyor.


Daha önce Siverek Belediyesi'nce Esmerçayır ve Hacıömer mahallelerine yapılan muhtar evlerin ardından diğer muhtarlarında kendi mahallelerinde bu evlerden yapımını istemeleri sonucu Fen İşlerinden sorumlu Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül ve Fen İşleri Müdürü Selahattin Özdoğan yapılacak yeni muhtar evleri için yer tespitinde bulundu.


Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, "Daha önce iki mahallelerimize son derece kullanışlı muhtar evlerini kurmuştuk, bu muhtar evlerinden diğer merkez mahallelerde bulunan muhtarlarımızın da talebi üzerine her mahalleye muhtar evi yapımı için çalışmalar başlattık, bunun için ilk etapta yer tespitinde bulunuyoruz, kısa zamanda bu evlerin yapımına başlayacağız"...