30 / 04 / 2024

siverekteki türbelerin çevre düzenlemesi

siverekteki türbelerin çevre düzenlemesi

Siverek Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ilçe merkezinde ve kırsal alanda bulunan halkın kutsal değerleri olarak bilinen türbelerde çevre düzenleme çalışması başlattı.

Antalya Döşemealtı'nda 10.7 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Antalya Döşemealtı'nda yer alan arsayı 10 milyon 712 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Kiler GYO Beşiktaş Abbasağa projesi için imzalar atıldı!

Kiler GYO Beşiktaş Abbasağa projesi için imzalar atıldı. Kiler GYO A.Ş. – Biskon Yapı A.Ş. İş Ortaklığı ile T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı arasında Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi Sözleşmesi imzalandı.

Arnavutköy'de 22.1 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü İstanbul Arnavutköy, Haraççı-Merkez Mahallesi'nde yer alan arsayı 22 milyon 78 bin 320 TL bedelle satışa çıkardı.

Eskişehir'de 12.8 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Eskişehir Odunpazarı, Sümer Mahallesi'nde yer alan arsayı 12 milyon 856 bin 542 TL bedele satışa çıkardı.

Trabzon Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Trabzon'da hayata geçirilen Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde temel atma töreni Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla gerçekleşti.

Yalova Merkez'de 9.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Yalova ili, merkez ilçesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 9 milyon 780 bin lira bedelle satışa çıkardı.

Arnavutköy'de 11.8 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İstanbul Arnavutköy Ömerli Mahallesi'nde yer alan arsayı 11 milyon 859 bin 625 TL bedelle satışa çıkardı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 16 ildeki 144 arsayı satışa sunuyor!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, 16 ilde yer alan 144 arsayı satışa sunuyor. Açık artırma 8 Temmuz Perşembe günü saat 11:00'de gerçekleştirilecek. 

Antalya Döşemealtı'nda 9.8 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Antalya Döşemealtı'nda yer alan arsayı 9 milyon 882 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep Şehitkamil'de 9.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Gaziantep Şehitkamil Alparslan Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 9 milyon 260 bin TL bedelle satışa çıkardı.

İzmir Urla'da 28.7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İzmir Urla Bademler Köyü'nde yer alan gayrimenkulü 28 milyon 705 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Kanal İstanbul'da son durum ne?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen çılgın proje Kanal İstanbul'da son durum ne? Merak edilen sorununun yanıtını Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum verdi...

Datça'da 9 milyon 67 bin TL'ye satılık arazi!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Muğla Datça'da yer alan araziyi 9 milyon 67 bin TL bedelle satışa çıkardı.

siverekteki türbelerin çevre düzenlemesi Haberi

siverekteki türbelerin çevre düzenlemesi

Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Hasan Çelebi Mahallesi'nde bulunan halkın yoğun olarak ziyaret ettiği Kemal Hoca Türbesi'nin kubbesi yeniden düzenlenecek, kabri çevreleyen taşlar temizlendi. Belediye ekipleri türbenin bahçesini düzenlenerek türbe ve çevresi yenilecek.


Belediye Başkanı Resul Yılmaz’ın talimatıyla ilçe merkezinde ve kırsal alanda bulunan halkın ziyaretine açık tüm türbelerin çevre düzenlenmesi yapılarak halkın daha rahat ve temiz bir ortamda ziyaretlerini yerine getirmeleri sağlanacak


Hürriyet...