01 / 05 / 2024

sivil havaalanı karaman

sivil havaalanı karaman

Konya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Arslan, daha öncede gündeme gelen ancak bir karşılık bulamayan sivil havaalanı konusunda Konya’nın sivil havaalanını hak ettiğini söyledi.

Karaman'a havaalanı müjdesi!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Karaman'da bir dizi ziyaret, inceleme ve toplantı gerçekleştirdi. Elvan, bölge için birçok yatırım ve proje müjdesi verdi.

Konya’ya sivil havaalanı yapılmalı!

Konya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Arslan, daha öncede gündeme gelen ancak bir karşılık bulamayan sivil havaalanı konusunda Konya’nın sivil havaalanını hak ettiğini söyledi.

Karaman'a havaalanı geliyor!

Karaman tarihinin en önemli projelerinden biri olan Havaalanı Projesi, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı 2016 yatırım programına alındı. Çalışkan, " İnşallah bu yıl içerisinde havaalanı yapım çalışmalarına başlanacaktır" dedi.

Aydın Çıldır Havaalanı 2019'dan önce yapılacak!

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Çıldır Havaalanı'nın sivil havacılığa açılması için çaba harcadıklarını söyledi. Öz, Aydın'ın önceliğinin havaalanı olduğunu belirtti.

Çıldır Havaalanı 2019'da sivil havacılığa açılacak!

AK Parti'nin seçim öncesinde söylediği tüm vaatleri yerine getireceklerini kaydeden Abdurrahman Öz, Aydın'ın önceliğinin havaalanı olduğunu belirtti, Öz, Çıldır Havaalanı'nın sivil havacılığa açılması için çaba harcadıklarını söyledi

Aydın Çıldır Havaalanı'nda son durum ne?

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, özel uçakla geldiği Aydın Çıldır Havaalanı'nda inceleme yaptı. Bilgin Çıldır'ın sivil havacılığa açılmasının yapılacak fizibilete çalışmalarının ardından belli olacağını belirtti.

Anadolu Jet Cengiz Topel Havaalanı'ndan çekildi!

İzmit’te büyük umutlarla 2011 yılında sivil uçuşlara açılan Cengiz Topel Havaalanı’ndan, Atlasjet ve Borajat’ten sonra Anadolu Jet de sürekli zarar edilmesi nedeniyle bugünden itibaren çekildi.

Cengiz Topel Havaalanı'na uçan kalmadı!

İzmit’te büyük umutlarla 2011 yılında sivil uçuşlara açılan Cengiz Topel Havaalanı’ndan, Atlasjet ve Borajat’ten sonra Anadolu Jet de sürekli zarar edilmesi nedeniyle bugünden itibaren çekildi

Çıldır Havaalanı ve İzmir-Aydın-Denizli YHT projesi yeniden gündemde!

1-24 Kasım 2013 tarihlerinde düzenlemek için güçbirliği yapan sivil toplum kuruluşları, Çıldır Havaalanı ve İzmir-Aydın-Denizli Hızlı Tren projesini de gündeme aldı. Güçbirliği, 2014 yılında iki projenin hayata geçirilmesi amacıyla kampanya başlattı.

Türk firmaları Irak'a uluslarası havalimanı inşa ediyor!

Irak'ın kuzeyindeki Duhok şehrinde Türk firmalarınca inşa edilecek uluslararası sivil havaalanının temeli törenle atıldı.

TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman: Haydarpaşa otel motel olmayacak!

Tarihi garın yıkılıp otel olacağı iddialarına TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman'dan itiraz geldi: Haydarpaşa otel motel olmayacak. Seçenekler kültür merkezi ve fuar alanı

İstanbul'dan sonra ikinci havaalanı olan şehir Balıkesir oldu!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Edip Uğur, İstanbul'dan sonra iki havaalanına sahip ikinci il durumundaki Balıkesir'in her alanda büyük bir atılıma sahne olduğunu belirtti

Ordu Giresun Havaalanı'nın ismi Recep Tayyip Erdoğan olsun önerisi!

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Servet Şahin, "Ordu ve Giresun'da faaliyetlerini sürdüren yaklaşık yirmi sivil toplum kuruluşunun ortak fikri, şu anda inşaat çalışmaları süren Ordu-Giresun Havaalanı'nın isminin 'Recep Tayyip Erdoğan' olması yön

sivil havaalanı karaman Haberi

sivil havaalanı karaman

Konya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği (KONTİMDER) Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Arslan,  Konya’nın sivil havaalanını hak ettiğini söyledi. Konya’nın sanayi, tarım, turizm ve ihracat potansiyeli ile bu yatırımı çoktan hak ettiğini kaydeden Arslan, 15 Temmuz yaşanan olumsuzlukların bu gerekliliği pekiştirdiğini belirtti. Arslan, “İş dünyası ürettiğini yurtdışı pazarlara satmak için yoğun çaba gösteriyor. Yurtdışından heyetler geliyor. Yeni ihracat pazarları bulmak, bölge ve ülke ekonomisine katkı sağlamak uğraşan iş dünyası haklı olarak sivil bir havaalanı talep ediyor. Yurtdışında yaşayan gurbetçilerimiz ve turizm dikkate alındığında da yeni havaalanı Konya’ya yakışır bir yatırım olacaktır” dedi.


ÇUKUROVA ÖRNEĞİ


İhalesi yapılan Çukurova Bölgesel Havaalanı gibi Karaman için planlanan havaalanı yerine İçeri Çumra’ya yapılacak bölgesel bir havaalanının hem Konya hem Karaman’a hizmet verebileceğine dikkat çeken Arslan, “Uluslararası konsepte...