21 / 05 / 2024

Siyah Elmas Turizm Emlak iletişim

Siyah Elmas Turizm Emlak iletişim

Siyah Elmas Turizm Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 850 bin TL sermaye bedeli ile Maytham Jawad H Al-Khafajı tarafından kuruldu.

Elmas Minela Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmas Minela Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Elmas ve Veli Kunçay ortaklığında kuruldu.

Elmas Grup Alemiyye İnşaat Tekstil Emlak Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şti.'nin merkez nakli yapıldı! 

Elmas Grup Alemiyye İnşaat Tekstil Emlak Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Elmas Grup Alemiyye İnşaat Tekstil Emlak Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şti.'nin merkezi Avcılar'da yapıldı.

Elmas Group Gayrimenkul Eğitim Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmas Group Gayrimenkul Eğitim Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mostafa Khaled tarafından kuruldu.

Azba Turizm Otelcilik Kuyumculuk İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Azba Turizm Otelcilik Kuyumculuk İnşaat Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 0bin TL sermaye bedeli ile Ali Elmas ve Zeynel Doğan ortaklığında kuruldu.

Siyah Elmas Turizm Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Siyah Elmas Turizm Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 850 bin TL sermaye bedeli ile Maytham Jawad H Al-Khafajı tarafından kuruldu.

Üç Elmas Yapı Petrokimya Tekstil Turizm Medikal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üç Elmas Yapı Petrokimya Tekstil Turizm Medikal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Öztürk tarafından kuruldu.

Urban Destinations Emlak Turizm İnşaat Yatırım İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Urban Destinations Emlak Turizm İnşaat Yatırım İşletmeleri Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Elmas tarafından kuruldu.

Aura Organizasyon Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aura Organizasyon Turizm Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 40 bin TL sermaye bedeli ile Atıl Barış Eriş, Elmas Poray, Talin Mersinlioğlu ve Tuna Demircan ortaklığıyla kuruldu.

Ardilas Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ardilas Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Aliekber Elmas     tarafından kuruldu.

Rakan Alyoud Travel Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rakan Alyoud Travel Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 250 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Elmas tarafından kuruldu. 

Hm Dinamik Turizm Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Hm Dinamik Turizm Otelcilik Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Elmas tarafından kuruldu.

Elkar İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Elkar İnşaat Turizm Limited Şirketi dün Pendik’te 500 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Elmas tarafından kuruldu.

Beyzadeler Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyzadeler Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Celil Elmas, Burhan Dallı, Zahire Bayçöl ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Kartal, Çavuşoğlu Mahallesi'nde kuruldu.

Siyah Elmas Turizm Emlak iletişim Haberi

Siyah Elmas Turizm Emlak iletişim

Siyah Elmas Turizm Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 850 bin TL sermaye bedeli ile Maytham Jawad H Al-Khafajı tarafından kuruldu.

Siyah Elmas Turizm Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
TURİZM VE SEYAHAT ACENTALIĞI ULUSLARARASI VE ŞEHİRLERARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI 1. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 3. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 4. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. 5. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç...