08 / 05 / 2024

Siyah İnci otelleri

Siyah İnci otelleri

Sianji Group Başkanı ve Turizm Yatırımcıları Derneği Başkan Yardımcısı ve Recai Çakır, yeni isimleri Sianji ( Siyah İnci ) ile zincir otel olmak istediklerini söyledi.

Siyah İnci İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Siyah İnci İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Alyasar Radwan tarafından kuruldu. 

İstanbul 216 projesindeki 2'nci etap için çalışmalara başlandı!

BAYSAŞ inşaat tarafından Fikirtepe'de hayata geçirilen istanbul 216 projesindeki 2'nci etap için düğmeye basıldı. Hak sahipleri tarafından boşaltılarak yıkıma hazır hale getirilen ikinci etapta yıkım çalışmalarına başlandı.

Fikirtepe'de 580 konutluk 2'nci etabın yıkımına başlandı!

İstanbul'un kentsel dönüşüm konusundaki pilot bölgesi olan Fikirtepe'de, Baysaş İnşaat tarafından inşa edilen İstanbul 216 projesinde 2'nci etap heyecanı başladı.

Siyah Kalem Köy Evleri fiyatları!

Siyah Kalem Köy Evleri fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Maslak'a 20 dakika uzaklıkta bulunan projede banka kredisi veya firma bünyesinde kredi imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

İstanbul 216’nın 2’nci etabı için yıkım faaliyetleri başladı!

Baysaş İnşaat tarafından Fikirtepe’de hayata geçirilen İstanbul 216 projesindeki 2’nci etap için düğmeye basıldı. Hak sahipleri tarafından boşaltılarak yıkıma hazır hale getirilen ikinci etapta geçtiğimiz gün itibariyle yıkım çalışmalarına başlandı

Raffles İstanbul 2015’in en cool otelleri listesinde!

Raffles İstanbul Zorlu Center, son olarak Travel+Leisure Dergisi’nin Amerika edisyonu tarafından yılda bir kez yayınlanan “2015’in En Cool Otelleri” listesine seçildi.

Kapadokya'da turistler butik otelleri tercih ediyor!

Kapadokya bölgesinin başkenti Nevşehir'in tarihi ve turistik merkezlerini gezip görmeye gelen yerli turistlerde artık butik otelleri tercih ediyor.

Siyah Kalem Köy konut fiyatları!

Siyah Kalem İnşaat imzası ile hayata geçirilen Zekeriyaköy Köy Evleri 467 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Proje 1.3 milyar TL yatırım bedeli ile yükseliyor. İşte Siyah Kalem Köy konut fiyatları...

Gürmar, 22'nci mağazasını Yeni Girne'de açtı!

Gürmar, 22'nci mağazasını Yeni Girne'de hizmete açtı. 770 metrekarelik alanı bulunan markette 30 kişiye istihdam sağladıklarını dile getiren Mağazalar Koordinatörü Nurettin Şimşek, "Mağaza sayımızı artırmaya devam edeceğiz" dedi

Baysaş'tan Fikirtepe'ye 2'nci proje!

Baysaş İnşaat, Fikirtepe'de 2'nci proje için hazırlıklara başladı. 80 milyon dolar yatırım değeriyle hayata geçirilen proje için yıkım çalışmaları şubatta başlayacak. İşte projeyle ilgili detaylar...

Marmaris'te otelleri yıkıp lüks konut yapıyorlar!

Marmaris'te otelleri yıkıp lüks konut yapıyorlar. Marmaris'te, arsa sıkıntısı nedeniyle inşaat firmalarının son dönemde "tercihli alan" statüsündeki yerlerde bulunan otelleri yıkarak yerine lüks konutlar yapması dikkat çekiyor.

Yurtbay Flexart ile siyah ve beyazı buluşturdu!

Yurtbay Flexart ile siyah ve beyazı buluşturdu. Mistik deseni, yumuşak kıvrımları Flexart’a derin bir hava verirken; beyaz üzerinde dokunma hissi uyandıran kabartılı doku da tasarımın gücünü ortaya koyuyor.

Adese 142'nci mağazasını Ankara'da açtı!

Aralık ayında mağaza açılışlarına tüm hızıyla devam eden Adese, 142'nci mağazasını Ankara'da açtı. İttifak Holding'in ulusal perakende markası Adese, Ankara Elvankent'te açtığı mağazayla büyümeye devam ediyor.

Siyah İnci otelleri Haberi

Siyah İnci otelleri

DÜNYANIN 7 harikasından ‘Babil’in Asma Bahçeleri’ konseptiyle 2009’da Bodrum’da açılan ve tamamı süit ve villalardan oluşan Gardens of Babylon’da değişikliğe gittiklerini ifade eden Sianji Group Başkanı ve Turizm Yatırımcıları Derneği Başkan Yardımcısı ve Recai Çakır, yeni isimleri Sianji (Siyah İnci) ile zincir otel olmak istediklerini söyledi.


Sağlık otelleri alanında içinde detoks, termal ve diyet programlarını barındıran oteller yapmayı planladıklarını ifade eden Çakır, “İstanbul’da bir yer planlıyoruz. Bir dağ oteli ve termal projemiz var. Termal için Yalova’da ön anlaşma yaptık. Sağlık otellerini zincir haline getirmek istiyoruz. Yatırımcıların konseptini kuruyoruz ve ismimizi veriyoruz, işletmeyi alıyoruz. Çok istediğimiz bir yer olursa yatırımın tamamını da yapabiliriz”dedi.  Sianji olarak yurtdışı ve yurtiçinden otel işletmesi ve sağlık turizmi alanındaki faaliyetlerinden dolayı yoğun talep aldıklarının altını çizen...