14 / 05 / 2024

Siyahkalem Dubaide ne kadarlık satış yaptı

Siyahkalem Dubaide ne kadarlık satış yaptı

İstanbul Zekeriyaköy'deki KÖY projesinin yapımını üstlenen Siyahkalem Mühendislik'in İcra Kurulu Üyesi İbrahim Kahraman, Cityscape Global Fuarı'nda 15 birimde 8 ile 10 milyon dolarlık satış yaptıklarını açıkladı.

Köy Siyahkalem daire fiyatları ne kadar?

Emlak konut GYO güvencesiyle yükselen Köy Siyahkalem projesi 1.167 adet konuttan meydana geliyor. Peki Köy Siyahkalem daire fiyatları ne kadar?

Siyahkalem Köy ne zaman teslim?

İstanbul Avrupa Yakası Sarıyer'e bağlı Zekeriyaköy'de inşa edilen Köy Konutları 'nda banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Peki satışları devam eden Siyahkalem Köy ne zaman teslim edilecek?

Zekeriyaköy Siyahkalem Köy ne zaman teslim edilecek?

Siyahkalem Köy projesinde banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Metrekare birim fiyatının 5 bin 500 TL'den başladığı Zekeriyaköy Siyahkalem Köy ne zaman teslim edilecek?

Siyahkalem Köy ne zaman teslim edilecek?

Siyahkalem Köy projesinde yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. 5 farklı tipte konutun yer aldığı projede 1.167 adet konut bulunuyor. Satışların lansman fiyatlarıyla devam ettiği Siyahkalem Köy ne zaman teslim edilecek?

Siyahkalem Köy ödeme planı!

İstanbul Zekeriyaköy bölgesinde hayata geçirilen Sİyahkalem Köy projesi Siyahkalem İnşaat ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyor. Projenin satış süreci başladı. Peki, Siyahkalem Köy ödeme planı ne şekilde...

Siyahkalem Köy fiyatları ne kadar?

Siyahkalem İnşaat imzası ile Zekeriyaköy'de inşa edilen Siyahkalem Köy projesinde satış süreci başladı. Projede 1.167 tane daire bulunuyor. Peki Siyahkalem Köy fiyatları ne kadar?

Akdamar Adası, güneş enerjisiyle aydınlatılacak

Kültür ve Turizm İl Müdürlüğünce hazırlanan projeyle Van Gölü'ndeki Akdamar Adası ve Anıt Müzesi, güneş enerjisi sistemiyle aydınlatılacak

Ankara 365 AVM müdürü Yüksel Kocatürk Corio Asset Direktörlüğü'ne getirildi

Yüksel Kocatürk, 9 Eylül 2009 tarihinde Corio Asset Direktörlüğü'ne getirildi...

Munzur Koleji'ne bağlı fen ve Anadolu lisesi açıldı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Tunceli'ye gelen Devlet Bakanı Faruk Çelik, Özel Munzur Koleji'ne bağlı fen ve Anadolu lisesinin açılışını gerçekleştirdi

Güneş Park Evleri'nde 1.732 TL taksitle 3+1! Hemen teslim!

Halkalı'da inşa edilen Güneş Park Evleri'nde 3+1'ler aylık 1.732 TL taksitle satılıyor

Anel, güneş enerjisi paneli üretecek!

Aneles Elektronik Alman Solarhandelsgesellschaft GmbH ile güneş modülleri üretimi yapmak üzere görüşüyor

Adana Karaisalı Eğlence Köyüne ilköğretim okulu yaptırılacak

Adana İl Özel İdaresi, Adana-Karaisalı Eğlence Köyüne 8 derslikli ilköğretim okulu inşaatını yaptıracak

Dilek Hanif evini InStyle Home Dergisi'ne açtı!

Ünlülerin ve sosyetenin modacısı Dilek Hanif evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı

Siyahkalem Dubaide ne kadarlık satış yaptı Haberi

Siyahkalem Dubaide ne kadarlık satış yaptı

İstanbul Zekeriyaköy'deki KÖY projesinin yapımını üstlenen Siyahkalem Mühendislik'in İcra Kurulu Üyesi İbrahim Kahraman, Cityscape Global Fuarı'nda 15 birimde 8 ile 10 milyon dolarlık satış yaptıklarını açıkladı. Kahraman, “Yatırımcılar bizzat yeşil proje olması açısından ilgi gösteriyorlar.” dedi. Kahraman, “Hong Kong merkezli bir firma Türkiye'ye ilk defa yatırım yapmak istiyor. Ekim ayında kendileriyle görüşeceğiz. Ayrıca Dubai'nin ilk 5 büyük inşaat firmasından bir tanesi de Türkiye'de ortak proje geliştirmeyi teklif etti.” dedi.


Zaman