29 / 04 / 2024

Siyahkalem Köy ne zaman teslim?

Siyahkalem Köy ne zaman teslim?

Firma: Siyah Kalem İnşaat

Proje: Köy

İstanbul Avrupa Yakası Sarıyer'e bağlı Zekeriyaköy'de inşa edilen Köy Konutları 'nda banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Peki satışları devam eden Siyahkalem Köy ne zaman teslim edilecek?



Siyahkalem  Köy  ne zaman teslim? sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projeden bahsedelim. Siyahkalem İnşaat imzası ile yükselen proje 1.3 milyar lira yatırım bedeline sahip.


Konum olarak Maslak'a 20 dakika, Hacıosman Metro İstasyonu'na 12 dakika uzaklıkta inşa edilen Köy Evleri 467 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor.


Toplam 1.167 tane konutun yer aldığı Köy Zekeriyaköy projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon dairelerden oluşuyor. 


Zekeriyaköy Köy Konutları 'nın ortak kullanım alanları içerisinde; çocuk oyun alanları, sinema salonları, restoranlar, yürüyüş yolları, veteriner ve alışveriş alanları, spor alanları, organik pazar, süpermarket, yüzme havuzları bulunuyor. 


Siyahkalem Köy ne zaman teslim? sorusuna 2016 yılı Aralık ayı yanıtını verebiliriz. Projede yer alan konutların fiyatları 550 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Zekeriyaköy Köy satış ofisi 

Tel: 0212 202 64 64 

Web: www.koy.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön