29 / 04 / 2024

Yenitepe Kadıköy ne zaman teslim?

Yenitepe Kadıköy ne zaman teslim?

Firma: Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa

Proje: Yenitepe Kadıköy

Yenitepe Kadıköy ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Projede toplam 1.100 konut bulunuyor...



Anadolu Yakası'nda Maltepe, Üsküdar, Ataşehir ilçelerine komşu olan Kadıköy ilçesinde  Yenitepe Kadıköy  projesi Gülsa ile Nuhoğlu tarafından hayata geçiriliyor. Yenitepe Kadıköy ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. 


Yenitepe Kadıköy ne zaman teslim?


Yenitepe Kadıköy Evleri'nde inşaat alanı toplamda 200 bin metrekare. 4 blok halinde yükselen Yenitepe Kadıköy Konutları'nda arsa alanı ise 30 bin metrekare olarak belirlendi. Yenitepe Kadıköy Rezidans'ta bloklar 21 katlı olarak tasarlandı. 


Yenitepe Kadıköy ne zaman teslim?


2 bin 500 metrekarelik sosyal alanın bulunduğu Gülsa Yenitepe Kadıköy'de toplam konut sayısı ise 1.100. Yeni Tepe Evleri'ndeki konutların alanları 31 metrekare ile 302 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Yenitepe Kadıköy ne zaman teslim sorusunun yanıtına geçmeden önce fiyatlardan bahsedelim... Projedeki konutların metrekare birim fiyatları 4.400 TL'den başlangıç gösteriyor. 


Yenitepe Kadıköy ne zaman teslim?


Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından mimarisi şekillenen Nuhoğlu Yenitepe Kadıköy projesinde peyzaj alanı 25 bin 700 metrekare olarak belirlendi. Projede fitness center, otopark, yüzme havuzu, yürüyüş alanları, sauna, dinlenme alanları bulunuyor. Yenitepe Kadıköy ne zaman teslim sorusunun yanıtı olarak 2 sene sonra yani 2015 yılı olarak verildi. 


Telefon: 444 4 616

Web Adresi: http://www.yenitepekadikoy.com/

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön