20 / 07 / 2024

siyasi partiler kanal istanbul açıklaması

siyasi partiler kanal istanbul açıklaması

Bazı siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları, emekli amirallerin Kanal İstanbul bildirisiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İstanbul'da hedefimiz yılda 350 bin konut inşa etmek...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kentsel dönüşümün önemini kaydederek, "Türkiye için tartışmasız bir beka meselesidir. Hepsinden önemlisi bu, siyaset, siyasi partiler üstü bir konudur" diye konuştu. İşte Erdoğan'ın açıklamaları ve haberin detayları...

Kanal İstanbul Türkiye’ye yüzyıllarca gelir sağlayacak!

Kanal İstanbul projesine olan karşıtlık, İstanbul’un ve İstanbulluların güvenliği ve sağlığının yanı sıra, temeli olmayan siyasi bir söylem olarak ön plana çıkıyor. Peki Kanal İstanbul neden yapılmalı?

Kanal İstanbul'da çalışmalar hızlanacak!

AKP Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, Kanal İstanbul projesiyle ilgili de dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yıldırım, "Bu projeyi ideolojik ve siyasi boş tartışmaların dışında ülkenin, İstanbul'un güvenliği ve artan ticari ihtiyaçları karşılamak için bir su yolu projesi olarak görmek gerekir"

Bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul açıklamasına siyasi partilerle STK'lerden değerlendirme!

Bazı siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları, emekli amirallerin Kanal İstanbul bildirisiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Volkan Yılmaz'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Kasım ayı meclis toplantısında kentsel dönüşüm çalışmalarına değinen Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Deprem konusunda tüm siyasi partiler, siyasi mülahazalardan uzak bir şekilde Silivri Belediyesine destek olmalıdır” dedi.

Mevlüt Çavuşoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu gündemden düşmeyen Kanal İstanbul Projesi hakkında değerlendirmelerde bulundu. Mevlüt Çavuşoğlu; "Siyasi saikle hazırlandığını belirterek "Bizim Montrö'nün iptali diye bir derdimiz yok. Böyle bir tartışma da Türkiye'de siyasetin içinde yok." dedi...

Kanal İstanbul siyasi aparat haline geldi!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Ahmet Hakan, bugünkü yazısında ''Kanal İstanbul projesinde gelinen son nokta''yı anlattı. İşte o haber...

Ekrem İmamoğlu: Kanal İstanbul'la ilgili tavrımız siyasi değil, hayatidir!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Ekrem İmamoğlu, son günlerin en çok konuşulan projesi Kanal İstanbul için vatandaşlara "Ne beni ne başka siyasileri dinlemeyin; bilim insanlarını dinleyin." dedi...

Erdoğan Toprak: Kanal İstanbul siyasi çılgınlık!

Kanal İstanbul’u “siyasi çılgınlık” olarak niteleyen CHP Genel Başkanı Başdanışmanı ve İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, “Gemileri kanaldan parayla geçişe zorlamak mümkün değil. Dövize endeksli 25-30 yıllık gelir garantisi tutturulamayacak. Milletin sırtından ödenecek” diye konuştu.

Togo Kuleleri'nde FETÖ araştırmasını MHP mi istedi?

Ankara'da yer alan TOGO Kuleleri, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde MHP grubu tarafından 13 Haziran 2019 tarihinde verilen, tüm siyasi partiler tarafından da desteklenen soru önergesiyle “Sıcak gündem” oldu.

Kanal İstanbul bir devlet projesidir!

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, "Muhalefetin 'yaptırırım yaptırmazsın' meselesine getirmesi çok garip. Kanal İstanbul bir devlet projesidir, belediye ya da siyasi parti projesi değildir. İlgili kurumlar çalışmalarını sürdürüyor" dedi...

Cemal Saydam: Kanal İstanbul'u rafa kaldırmayın, unutun!

Hacettepe Üniversitesi Deniz Bilimcisi Prof. Cemal Saydam, ‘’Kanal İstanbul’un siyasi getirisi ne olur bilmem ama doğanın ne götüreceğini biliyorum ’’dedi....

Ankara'daki bürokratlar İzmir'i nasıl planlıyor?

Siyasi partilerin neredeyse tamamında, yerel yönetimlerin güçlendirme konusu önemli bir yer tutuyor. Ama nedense bu vaatlerle iktidara gelen siyasi partiler tam tersi bir uygulama içine giriyor. Peki Ankara'daki bürokratlar İzmir'i nasıl planlıyor?

siyasi partiler kanal istanbul açıklaması Haberi

siyasi partiler kanal istanbul açıklaması

Bazı siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları, emekli amirallerin açıklamasıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, ülkenin önemli meselelerinin bütün toplumsal kesimler tarafından tartışılmasının faydalı olduğunu, tartışılırken meselenin özüne odaklanılması gerektiğini söyledi.

Toplumsal hafızalardaki travmaların, kötü tecrübeleri hatırlatacak iletişim metotlarının, toplumsal kutuplaşmaya hizmet edeceğini dile getiren Temel Karamollaoğlu, "Düşünce ve ifade özgürlüğü önemlidir. Sorumluluk sahibi herkes sorunlara odaklanmalı, toplumu kutuplaştıracak davranış kalıpları ile sorunların konuşulmasını engellememelidir." dedi.

- "Türkiye'nin Montrö'den ayrılmak gibi bir gündemi bulunmaktadır"

Vatan Partisi'nden yapılan açıklamada, Türkiye'nin güvenlik sorunlarının yoğunlaştığı bugünkü koşullarda, bildirinin "iç cephede karışıklığı kışkırttığı" belirtildi.

Yapılan açıklamada, "Tam da ABD emperyalizminin Ukrayna üzerinden Karadeniz'de ve Yunanistan üzerinden Akdeniz'de Türkiye, Rusya ve bütün Asya'ya...