08 / 05 / 2024

SK Mühendislik İnşaat nerede

SK Mühendislik İnşaat nerede

SK Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Serdar Kahraman tarafından 20 bin TL sermaye ile 27 Eylül'de Sarıyer'de kuruldu.

Emesen Mühendislik İnşaat Yapı Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emesen Mühendislik İnşaat Yapı Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Sami Emir Esen tarafından kuruldu.

Kach Mühendislik İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kach Mühendislik İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Hamza Kont tarafından kuruldu.

Sk Emlak Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sk Emlak Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Güngören'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Semih ;Kurt tarafından kuruldu.

Olb Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Olb Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Levent Baydar tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Taahhüt Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Taahhüt Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da ŞÜkrü Ekşi tarafından kuruldu.

Promer Mühendislik İnşaat Sanayi Ev Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Promer Mühendislik İnşaat Sanayi Ev Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Promer Mühendislik İnşaat Sanayi Ev Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Lien Yapı Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lien Yapı Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi ÜSküdar'da Azem Yıldırım tarafından kuruldu.

Anrast Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anrast Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Ali Hamza Kont ve Nejdet Kont ortaklığında kuruldu.

Nüve Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nüve Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Aytek, Serhat Aytek  tarafından kuruldu.

Fita Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fita Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Taşçı tarafından kuruldu.

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mücahit Abuçka tarafından kuruldu.

Maritime Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maritime Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 300 bin TL  sermaye bedeli ile Cem Gültekin tarafından kuruldu.

İkiaydın Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İkiaydın Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Aydın tarafından kuruldu.

SK Mühendislik İnşaat nerede Haberi

SK Mühendislik İnşaat nerede

SK Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Serdar Kahraman tarafından 20 bin TL sermaye ile 27 Eylül'de Sarıyer'de kuruldu. 


SK Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak taş veya tuğla duvar kaplama ve dekorasyon işleri yapmak, her türlü zemin döşeme işleri yapmak. Türkiye veya yabancı ülkelerde, resmi veya özel kurum kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü yapıların her türlü inşaat işlerini...