02 / 05 / 2024

skg oyak payları

skg oyak payları

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ( ÖİB ) Oyak İnşaat sermayesinde bulunan yüzde 25 oranındaki SGK hissesi için Ordu Yardımlaşma Kurumu, Ekon Endüstri ile Kökler Petrol teklif verdi.

Gözde Girişim, SAF GYO'daki paylarını Akiş GYO'ya sattı!

MURAT Ülker'in patronu olduğu Yıldız Holding çatısı altında faaliyet gösteren Gözde Girişim, SAF GYO'daki paylarını Akiş GYO'ya 2.47 milyon dolara sattı.

OYAK Almatis'i bünyesine kattı!

OYAK, Merkezi Hollanda'da olan Alumina sektöründe dünya lideri Almatis'i almak üzere hisse devir sözleşmesi imzaladı. Almatis ürünleri demir-çelik, çimento, seramik, oto, inşaat gibi sektörlerinin üretim süreçlerinde kullanılıyor.

Oyak Grubu Almatis'i satın aldı!

Oyak Grubu'nun Alman alumina ürünleri üreticisi Almatis'i satın alma bedelinin 1 milyar dolara yaklaşabileceği belirtildi.Bu bedel son dönem Türk şirketlerinin yaptığı en pahalı satın almalardan biri olarak kayıtlara geçebilir.

OYAK Hollandalı Almatis'i satın aldı!

OYAK, 2012’de Akdeniz Kimya ve 2013 yılında Avusturya bazlı Chemson şirketlerini alarak dünya liderliğini elde ettiği stabilizatör sektöründen sonra, şimdi de Hollandalı Almatis’i satın alarak, özellikli alümina sektöründe de dünya lideri konumuna geldi.

Akiş GYO ve Ali Raif Dinçkök Saf GYO'nun temsil ettiği payları devraldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı SAF GYO sermayesinin yüzde 26,15'ini temsil eden payların Akiş GYO ve Ali Raif Dinçkök tarafından devralınmasına ilişin rekabet kurulu başvurusunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

OYAK ile Almatis arasında devir sözleşmesi imzalandı!

OYAK, özellikli alumina sektöründe dünya lideri Almatis'i devralmak için şirket ile hisse devir sözleşmesi imzaladı. Almatis'in ürünleri demir çelik, çimento, seramik, otomotiv, inşaat sektörlerinde kullanılıyor.

Ata Yatırım Menkul'un Ata GYO'daki payları yüzde 41.72 sınırına ulaştı!

Ata Yatırım Menkul A.Ş. Kamuyu Bilgilendirme Platformunda 06/07/2015-06/07/2015 tarihleri arasında Ata GYO payları ile ilgili olarak özel durum açıklaması yayınladı.

Emlak Konut GYO şirket paylarını geri alacak!

Emlak Konut GYO "Şirket paylarının geri alımı" ile ilgili madde çerçevesinde şirket hisselerini 4 TL fiyat seviyesine ve toplamda 380 milyon adet paya kadar geri alımı yapabilmesi için Ertan Yetim veya Murat Kurum'a yetki verildi.

Torunlar GYO B ve C Grubu'ndaki paylarını Mehmet Torun'a devretti!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 78 bin 616,07 nominal tutarındaki B Grubu ve 78 bin 616,07 nominal tutarındaki C Grubu kapalı nama yazılı paylarını şirket ortaklarından Mehmet Torun'a devretti.

OYAK Çimento çevre sorunlarına çözüm ortağı oluyor!

OYAK Çimento Grubu Türkiye çapında klinker üretim kapasitesinin %15 ine sahip, altı bölgede, biri devreye alma aşamasında yedi entegre çimento fabrikası ve iki öğütme tesisi ile Türkiye çimento sektörünün en büyük üreticisidir.

İntema İnşaat ECYAP paylarında varılan son durumu açıkladı!

İntema İnşaat birlikte hareket eden hakim ortaklarından biri olarak, Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-27.2 sayılı Tebliğ hükümleri kapsamında ECYAP paylarında varılan son durum hakkında açıklama yaptı.

Servet GYO paylarındaki değişim!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., şirketin pay alımıyla ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirimde bulundu. İşte şirket paylarındaki değişimle ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklama...

Mal rejiminde eşlerin payları nasıl hesaplanır?

Yasal mal rejimi olan Edinilmiş mallara katılma rejiminde, edinilmiş mallar ile eşlerden her birinin kişisel mallarını kapsıyor. Peki, bu mal rejiminde eşlerin payları nasıl hesaplanır?

skg oyak payları Haberi

skg oyak payları

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) Oyak İnşaat sermayesinde bulunan Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı'na ait yüzde 25 iştirak hissesi için üç teklif alındığını açıkladı.


ÖİB'den yapılan açıklamaya göre, söz konusu özelleştirme ihalesinde Ordu Yardımlaşma Kurumu, Ekon Endüstri ile Kökler Petrol teklif...