02 / 05 / 2024

skişehir Bademlik Termal Otel ve Spa

skişehir Bademlik Termal Otel ve Spa

Gökhan Avcoğlu, Bademlik Spa ve Termal Otel projesiyle, 2012 Uluslararası Otel Ödülleri (INTERNATIONAL HOTEL AWARDS) kapsamında “HIGHLY COMMENDED HOTEL ARCHITECTURE - EUROPE” ödülüne layık görüldü...

Ong Termal Turizm Otelcilik Pazarlama İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ong Termal Turizm Otelcilik Pazarlama İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Güray Öngen tarafından kuruldu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Başiskele'ye sağlık tesisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Yeniköy’de termal suyun bulunduğu bölgeye sağlık turizmi için tesis inşa edecek. 

Erzurum Büyükşehir'den Pasinler'e 15 bin 250 metrekarelik termal tesis!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, şehrin turizmini çeşitlendirmek amacıyla 15 bin 250 metrekare büyüklüğündeki alanda Pasinler Termal Tesisleri'ni inşa edecek.

Gemlik Termal Turizm Tesisi'nin inşaatı hızlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Gemlik’e kazandırılacak olan Termal Turizm Tesisinde inşaat hızlandı

İzmir Termal Tedavi ve Kür Merkezi'nin temeli atılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Valiliğin ortak olduğu İzmir Jeotermal  A.Ş, Doğanbey’de satın alınan 42 dönüm arazide inşa edilecek olan Termal Tedavi ve Kür Merkezi'nin temelini ilkbaharda atıyor.

Eskişehir'de 9 milyon TL'ye icradan satılık termal otel!

Eskişehir İli Odunpazarı İlçesi Deliklitaş Mahallesi'nde yer alan termal otel vasıflı gayrimenkul 9 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Bursa Selçuk Hatun Termal Tesisi tamamlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından, Bursa'nın Yıldırım ilçesinde hayata geçirilen Selçuk Hatun Termal Tesisi tamamlandı.

Nevşehir'de devre mülk mağdurları eylem yaptı!

Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde devre mülk satışı yapan termal tesis tarafından mağdur edildiklerini öne süren grup, protesto gösterisi düzenledi.

Nevşehir Kozaklı Belediyesi'nden 15 yıllığına kiralık otel!

Nevşehir Kozaklı Belediyesi tarafından, 88 odalı termal otel ve arsası 15 yıllığına kiraya veriliyor. Kiralama ihalesi 6 Temmuz'da gerçekleşecek..

Bursa, Termal Turizm Şehir ihalesi 20 Haziran'da!

Bursa'da kaplıca merkezi olmak için harekete geçildi. Bursa, Termal Turizm Şehir projesinde ilk etap ihalesi 20 Haziran 2017 Salı günü gerçekleşecek.

Bursa, Termal Turizm Şehir Projesi ile şifa merkezi olacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Türkiye'nin termal şifa merkezi haline gelmek için düğmeye bastı. Sıcaksu – Tabakhaneler Bölgesi'n, termal turizm merkezine dönüştürecek proje hazır. Proje kapsamında hayata geçirilecek Termal Turizm Şehir Projesi 4 etaptan oluşuyor.

Nevşehir'de 15 yıllığına kiralık termal otel!

Nevşehir Kozaklı Belediyesi, 88 Odalı Termal Otel ve Arsası Kiralama İşi ihale ediyor. İhale, 1 Haziran'da gerçekleşecek..

Bursa'da 10 yeni turizm tesisi açılacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi termal turizmde yeni bir hamle başlattı. Belediye, termal kaynaklara sahip 10 ilçede yeni tesis açma kararı verdi.

skişehir Bademlik Termal Otel ve Spa Haberi

skişehir Bademlik Termal Otel ve Spa

 İmza attığı projelerle Türkiye’yi uluslararası arenada birçok kez temsil eden mimar Gökhan Avcoğlu, Londra’ da düzenlenen “ 2012 International Hotel Awards – 2012 Uluslar arası Otel Ödüllerinde Eskişehir’ de bulunan, dünyanın önde gelen inşaat şirketlerinden Polimeks İnşaat’ın yapımını üstlendiği, “Bademlik Termal Otel ve Spa” projesi ile "Highly commended Hotel Architecture - Europe" ödülüne layık görüldü.



Eskişehir, tarihin en eski uygarlıklarından Hititler’den başlayarak sırayla Frigler, Aleksandria, Roma, Bizans, Anadolu Selçuklular ve Osmanlı İmparatorluğu’nun himayesinde bulunmuştur. Bu öneminin altında yatan temel sebepler içinden geçen Porsuk Deresi ve yeraltı kaynaklarının (lületaşı, bor vs.) zenginliğidir. Ayrıca özellikle Odunpazarı bölgesi, bozulmamış tarihi dokusu ile önemli bir turizm potansiyele sahiptir. Bu potansiyel yeni yapılan ulaşım altyapıları...