02 / 05 / 2024

Skoda Skala fiyatları 2022

Skoda Skala fiyatları 2022

Artan enflasyon nedeniyle sıfır kilometre otomobil satın almak son derece zorlaştı. Ülkemizde büyük bir pazar payının sahibi olan Skoda, Skala model ve fiyatlarını ve özelliklerini yeniledi. Peki zamların ardından Skala modelinin fiyatı ne kadar oldu? Ayrıntılar haberimizde...

Skoda Türkiye'de büyük Mart fırsatı başladı: Sıfır araç alacaklara kredi müjdesi! Hemen bakın!

Skoda'nın Fabia, Scala, Octavia, Superb, Kamiq, Karoq ve Kodiaq modellerinin 2024 Mart fiyatları açıklandı. İşte modellerin öne çıkan özellikleri ve Skoda Türkiye 5 Mart 2024 fiyat listesi...

Skoda Şubat 2024 fiyatlarını tek tek açıkladı! İşte son dakika Fabia, Kodiaq, Scala, Karoq ve Octavia fiyatları!

Otomotiv devi Skoda yeni bir araç sahibi olmak isteyenlerin merak ettiği ve araştırdığı Şubat 2024 fiyat listesini açıkladı. İşte son dakika Fabia, Kodiaq, Scala, Karoq ve Octavia fiyatları...

Skala Hasanağa satışta! Teslimler Haziran'da! 

Skala Hasanağa projesinde vade fırsatıyla konut satışları başladı. Peki Skala Hasanağa projesinde konut fiyatları ne kadar? Projede hangi konut tipleri var? İşte ayrıntılar..

Skoda Kodiaq’ın merakla beklenen yeni fiyatı belli oldu! İşte en ucuz Kodiaq fiyatları...

Skoda, Türkiye’de en çok tercih edilen ve sevilen modellerinden Kodiaq’ın fiyat listesini paylaştı. Skoda’nın resmi internet sitesinde paylaşılan fiyat listesine bakıldığında Skoda’nın Kodiaq modeline bu ay zam yapmadığı görüldü.

Skoda Octavia alacaklara müjde! Octavia’da eylül ayı fiyatıyla yola devam!

Çekya’dan çıkarak tüm dünyaya adını duyuran Skoda, Ekim 2023 fiyatlarını belirledi. Skoda, ekim ayında Octavia modeline zam yapmadığını ve eylül ayında belirlenen fiyat listesiyle satışlara devam edileceğini duyurdu.

Skoda Octavia’ya tamı tamına 50 bin TL eylül zammı geldi! Octavia’nın eylül ayı fiyatları resmen uçtu!

Skoda, Türkiye’de en sevilen ve tercih edilen modellerinden Octavia’ya eylül ayı kapsamında tam 50 bin TL zam yaptı. Octavia’nın yeni fiyatı Skoda’nın resmi internet sitesinde yayımlanırken, yeni fiyatı görenler neye uğradığını şaşırdı.

Skoda Kodiaq’a ağustos ayında 5 bin 903 TL zam geldi! İşte güncel Skoda Kodiaq fiyatları...

Skoda’nın çok sevilen modellerinden Kodiaq’ın ağustos ayı fiyatı açıklandı. Skoda, ağustos ayında Kodiaq modeline sadece 5 bin 903 TL zam yaptı.

Skoda Kodiaq’a bir ayda tamı tamına 139 bin TL zam geldi. Gelen zam sonrası Kodiaq’ın fiyatları resmen uçtu!

Skoda, temmuz ayında Kodiaq modeline tam 139 bin 97 TL zam yaptığını açıkladı. Gelen zammın ardından Skoda Kodiaq’ın yeni fiyatını görenler resmen gözlerine inanamadı.

Skoda Kamiq’e tamı tamına 159 bin TL zam geldi! Kamiq fiyatları resmen uçtu!

Skoda’nın tüm modellerinin temmuz ayı fiyatları belli oldu. Yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımlayan Skoda, Kamiq modeline tamı tamına 159 bin TL zam yaptığını açıkladı.

Böyle zam görülmedi! Skoda Scala’ya tam 225 bin 500 TL zam geldi!

Skoda, temmuz ayı kapsamında Scala’ya öyle bir zam yaptı ki görevler resmen hayretler içinde kaldı. Temmuz ayı fiyatlarını açıklayan Skoda, Scala’ya tam 225 bin 500 TL zam yaptığını duyurdu.

Skoda Fabia’nın temmuz ayı fiyatı açıklandı! Tam 125 bin TL zam geldi!

Skoda, temmuz ayı kapsamında fiyatlarını güncellediğini duyurdu. Nisan, mayıs ve haziran ayında olduğu gibi bu ay da fiyat listesini güncelleyen Skoda, yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladı.

Skoda Scala’nın haziran ayı fiyatı aynı kaldı! Scala’da fiyat değişmedi!

Çek otomobil üreticisi Skoda, haziran ayı fiyatlarını açıkladı. Skoda, bu ay Scala’ya zam yapmayarak Scala sahibi olmak isteyen kişileri sevindirdi.

Skoda Fabia Nisan ayında zamlandı mı? %1,99’a varan kredi olanakları sizi bekliyor

Skoda Fabia Monte Carlo, günlük sürüşünüzü olabildiğince konforlu ve güvenli hale getirir. %1,99’a varan kredi imkanı ve çok özel fırsatlar ile  ŠKODA Yetkili Satıcılarında sizleri bekliyor. Skoda'nın Nisan fiyatları merak ediliyor. Peki 05 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Skoda Skala fiyatları 2022 Haberi

Skoda Skala fiyatları 2022

Son zamanlarda Skoda ülkemizdeki kullanıcı sayısını her geçen gün daha da artırmaya başladı. Küresel çapta yaşanan tedarik sorunlarına birde döviz kuru eklenince otomobil fiyatları ciddi oranlara yükseldi. Skoda da otomobil modellerinin fiyatlarını yeniden oluşturdu. Bu modellerinden biri de Skala oldu.

Otomobilin öne çıkan dışa tasarım özellikleri

LED ön far grubu LED arka aydınlatma grubu LED gündüz sürüş aydınlatmaları Krom çerçeveli ön ızgara 16 inçlik alüminyum alaşımlı jantlar

Skoda Skala modeli sportif ve dinamik tasarımı sayesinde sınıfında tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Günümüz teknolojisinin tüm imkanlarından yararlanan Skoda Scala, üst düzey bağlantı seçenekleri ve güvenliği bir arada sunuyor. Peki Skoda Skala modelinin fiyatı ne kadar? İşte cevabı...

Otomobilin, Top LED arka aydınlatmaları ile birlikte kombinlenen sinyal lambaları sayesinden yolcularına eşsiz bir sürüş deneyimi yaşatıyor. 467 Litrelik...