07 / 05 / 2024

Skorpios Adasının satışı yasak mı

Skorpios Adasının satışı yasak mı

Yunan armatör Aristotle Onassis'in torunu Athina Onassis'in Skorpios Adası'nı bir Rus milyardere sattığı iddia ediliyor

Mikonos Adası’nın yanındaki Tragonisi Adası 50 milyon Euro'ya satılıyor!

Dünya jet sosyetesinin ve en zenginlerinin tatil cennetleri arasında başı çeken Ege’nin ortasındaki Mikonos Adası’nın yanı başındaki turistik ve cennet koyları ile ünlü Tragonisi Adası 50 milyon Euro bedelle satışa çıkarıldı. Kaya Adası olan Tragonosi’ye Mikonos’tan her sene binlerce zengin turist g

Gizemli iş adamı Marmaris'in en gözde adasının satış fiyatına zam yaptı

Marmaris'in Gökova Körfezi'nde yer alan Karaca adasının satış fiyatına zam yapıldı. 3 yıl önce satışa çıkan adanın 145 milyon liralık fiyatı güncellenerek 360 milyon liraya çıktı. Adanın metrekare fiyatı bin 139 lira olarak belirlendi.

Mistral GYO'nun Kuşadası'nda alacağı arsanın satışı iptal edildi!

Mistral GYO'nun Aydın Kuşadası'nda alacağı arsanın satışı farklı fırsatlara odaklanılması amacı ile iptal edildi. Kaparo ödemesi, şirkete geri iade edildi.

Karaca Adası'nın fiyatında 35 milyon TL'lik indirim!

Muğla Marmaris Gökova Körfezi'nde bulunan, 2019 yılı Eylül ayında 210 milyon TL'den satışa çıkarılan 316 bin metrekare büyüklükteki Karaca Adası'nın satış fiyatı güncellenerek, 175 milyon TL'ye indirildi.

İzmir'de Kalem Adası'nın 258 dönümü 400 milyon TL'ye satılıyor!

İzmir'in Dikili ilçesine bağlı Kalem Adası'nın 258 dönümü 400 milyon TL'ye satışa çıkarıldı. 

Yunanistan Osmanlı vakıf mallarını satıyor!

Muğla Bodrum’a 7 mil uzaklıktaki İstanköy Adası’ndaki Osmanlı Dönemi’ne ait vakıf mallarının satılmasına sert tepki gösteren Rodos, İstanköy ve Onikiada Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kaymakçı, satışların durdurulmasını istedi.

Çiçek Adası'nın hissedarı: Hülya Avşar'la görüşmemiz olmadığı gibi satış da söz konusu değil!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Çiçek Adası'nın hissedarları arasında yer alan  Şerif Ali Hatırlı, sanatçı Hülya Avşar'ın adayı satın aldığı iddiasını yalanladı: "Kendisiyle görüşmemiz olmadığı gibi satış da söz konusu değildir." dedi.

Hülya Avşar, Ayvalık Çiçek Adası’nı 55 milyon TL’ye satın mı aldı? 

Hülya Avşar’ın Ayvalık Çiçek Adası’nı 55 milyon liraya satın aldığı öne sürülmüştü. Peki güzel oyuncu Çiçek Adası'nı aldı mı? İşte cevabı...

Ali Ağaoğlu Marmaris'teki adasını 15 milyon dolara satışa çıkardı!

İş adamı Ali Ağaoğlu, Muğla'da sahibi olduğu ve içinde 'şato' olan, 28 bin dönümü tapulu 90 bin dönüm arazi üzerindeki Çiftlik Adası'nı 15 milyon dolara (115 milyon 650 bin lira) satışa sundu.

Koyun Adası'nın yarısı satılıyor!

Yarısı satışta Marmara Denizi'nde Paşalimanı Adası ile Avşa Adası arasında yer alan ve 1,7 milyon metreküp yüzölçüme sahip Koyun Adası'nın 890 bin metrekarelik kısmı, Kuzeybatı Gayrimenkul tarafından satışa sunuldu.

Koyun Adası'nın 890 bin metrekarelik kısmı satışa çıkarıldı!

Marmara Denizi'nde Paşalimanı Adası ile Avşa Adası arasında yer alan ve 1 milyon 700 bin metrekare yüzölçümlü Koyun Adası'nın 890 bin metrekarelik kısmı satışa çıkarıldı.

Anex Tour, Güvercinlik'teki Pina Adası'nı mı aldı?

Geçen yıl iflas eden Thomas Cooku'un Rusya ayağını satın alan Anex Tour, Lujo Hotel'in hemen yanındaki Pina Adası'nı satın almış...

Ege'de satışa çıkarılan Karaca Adası’nın fiyatı 10 milyon dolar düştü!

ABD’de yaşayan 59 yaşındaki Türk iş kadını A.S.A., 35 milyon dolara satışa çıkardığı Marmaris’teki Karaca Adası’nın fiyatını 10 milyon dolar düşürdü…

Skorpios Adasının satışı yasak mı Haberi

Skorpios Adasının satışı yasak mı

Armatör Aristotle Onasis'in tek mirasçısı olan torunu Athina Onassis'in Skorpios Adası'nı bir Rus milyardere sattığı iddia edildi. Adanın satıldığı iddialarının ardından Yunan medyasında, "Onassis'in ölümünden sonra bile Skorpios Adası'nın satılmasını yasakladığı" öne...