09 / 05 / 2024

sky bahçeşehit teslimleri ne zaman

sky bahçeşehit teslimleri ne zaman

Sky Bahçeşehir projesinde bahara özel kampanya başlatıldı. Kampanyanın Haziran ayına kadar devam edeceği projede 194 adet daire Nisan ayı 2016 yılında sahiplerini bulacak...

Dekar Kıyıbahçe'de ikinci etap teslimleri başladı! 

Dekar Yapı tarafından İstanbul Çekmeköy-Ömerli'de hayata geçiren Kıyıbahçe projesinde ikinci etap teslimleri başladı. 

Asmalı Bahçeşehir'de 3. Etap teslimleri başladı!

Dekar Gayrimenkul A.Ş’nin Demiröz Grup ortaklığı ile hayata geçirdiği ve bugüne kadar inşa ettiği en büyük bahçeli konut projesi olan “Asmalı Bahçe Şehir’de 3. etap teslimleri başladı. 

Asmalı Bahçe Şehir ilk etap teslimleri zamanında başladı!

Dekar Gayrimenkul A.Ş.’nin Demiröz Grup ortaklığı ile inşa edilen Asmalı Bahçe Şehir'de ilk etap teslimleri tam zamanında başladı. 

Tema İstanbul Bahçe konut teslimleri!

Tema İstanbul Bahçe projesinde fiyatlar 509 bin TL'den başlıyor. Tema İstanbul Bahçe konut teslimleri ne zaman?

Sky Baçeşehir 2018 fiyat listesi!

Sky Baçeşehir 2018 fiyat listesi 399 bin TL'den başlıyor. Sky Bahçeşehir projesi iki bölümden meydana geliyor...

Sky Bahçeşehir'de 399 bin TL'ye 2+1!

Sinan Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Sky Bahçeşehir projesinde satışlar devam ediyor. Sky Bahçeşehir'de 399 bin TL'ye 2+1 daire sahibi olunabiliyor.

Akzirve Strada Bahçeşehir teslimleri!

105 bin metrekare alan üzerine inşa edilmekte olan Strada Bahçeşehir projesi, Akzirve Gayrimenkul tarafından Bahçeşehir'de inşa ediliyor...

Sky Bahçeşehir satılık ev fiyatları 2017!

Sinan Gayrimenkul tarafından 13 dönümlük alan üzerinde 4 blok olarak inşa edilen Sky Bahçeşehir Evleri, Ağustos ayında teslim ediliyor. İşte, Sky Bahçeşehir satılık ev fiyatları 2017...

Sky Bahçeşehir'de 385 bin 100 liradan başlayan fiyatlarla!

Satılık daire fiyatlarının 385 bin 100 lira ile 1 milyon 93 bin 350 lira arasında değiştiği Sky Bahçeşehir projesinde düşük peşinatla ev sahibi olunabiliyor..

Sky Bahçeşehir projesinde 731 bin TL'ye 4+1!

Sinan Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Bahçeşehir'de inşa ediliyor. Sky Bahçeşehir projesi ''Seçkin bir hayat ödemesi çok rahat'' sloganıyla tanıtılıyor.

Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir'de 380 bin TL'ye 2+1!

2+1 dairelerde 19 bin TL'den başlayan peşinat fırsatı sunan proje ''Seçkin bir hayat ödemesi çok rahat'' sloganıyla tanıtılıyor. Sky Bahçeşehir Sinan Gayrimenkul imzası taşıyor.

Sky Bahçeşehir'de 19 bin TL peşinat imkanıyla!

''Seçkin bir hayat ödemesi çok rahat'' sloganıyla tanıtılan projede 2+1 dairelerde 19 bin TL'den başlayan peşinat fırsatı alıcıları bekliyor. Sky Bahçeşehir Sinan Gayrimenkul imzasıyla yükseliyor.

Sky Bahçeşehir'de 4+1'ler 731 bin TL'ye!

Sinan Gayrimenkul tarafından inşa edilen Sky Bahçeşehir projesinde 194 konut yer alıyor. Projede daireler 380 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkıyor.

sky bahçeşehit teslimleri ne zaman Haberi

sky bahçeşehit teslimleri ne zaman

Sinan Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Bahçeşehir Sky projesinde teslimler Nisan 2016'da yapılacak. Satışların devam ettiği Sky Bahçeşehir projesi İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçiriliyor.


İçerisinde; 112 adet 2+1, 70 adet 3+1 ve 12 adet 4+1 olmak üzere toplam 194 adet daire bulunan Sky Bahçeşehir Evleri, zemin+11 katlı 4 blok halinde inşa ediliyor.


Teslimlerin 2016 yılının Nisan ayında yapılması planlanan Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir'in inşaat çalışmaları devam ediyor. Projede yer alan dairelerin alanları;  112 metrekareden başlayıp, 229 metrekareye kadar yükseliyor.




Sky Bahçeşehir Konutları; Tem Otoyolu’na 5 dakika, yapımı devam eden raylı sisteme ise 10 dakika mesefa uzaklığında. Proje Kanal İstanbul, 3. Havalimanı ve 3....