18 / 05 / 2024

Sky Blue nerede

Sky Blue nerede

ROYAL Group'un ilk projesi Sky Blue İstanbul'a başladı. Royal Yönetim Kurulu Başkanı Çehreli, Sky Blue projesinin 3 bin 880 metrekare arsada sadece 87 daireden oluştuğunu belirtti.

Sky Blue İnşaat Turizm Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sky Blue İnşaat Turizm Sanayi Anonim Şirketi Kadıköy'de Gökhan Çelikkalp ve Hasan Kazdağlı ortaklığında kuruldu.

Blue Sky İstanbul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Sky İstanbul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile  A.Fouad Elsayed Abdelrahım Eldawy tarafından kuruldu. 

Blue Lake nerede?

Blue Lake projesi Metal Yapı Konut  A.Ş. tarafından Küçükçekmece Gölü'ne 85 metrelik mesafede inşa ediliyor. Peki Blue Lake nerede?

Blue Sky Yapı Endüstri İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Sky Yapı Endüstri İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 20 bin TL sermaye bedeli ile Shımon Dadon ve Yaacov Shmuel ortaklığında kuruldu. 

Royal Group konut projeleriyle değerleniyor!

Royal Group rotasına hayallerin yön verdiği projelerle devam ediyor. Firma, Sky Blue İstanbul, Royal Marin Business Center ve Royal Garden Kartal projeleriyle İstanbul'a değer katıyor.

Blue Sea Beylikdüzü nerede?

Toplam 126 daireden meydana gelen Blue Sea Beylikdüzü projesi 20 bin metrekare arsa alanında 10 blok şeklinde yükseliyor. Peki Blue Sea Beylikdüzü nerede?

Royal Group başarısını zirveye çıkartıyor!

İnşaat sektöründe hayata geçirdiği markalı konut projeleri ile adından son yıllarda sıklıkla söz ettiren Royal Group, Sky Blue projesi ile yakaladığı başarıyı Royal Garden Kartal Residence Projesi ile zirveye çıkardı.

MyWay Wins Blue nerede?

Toplamda 830 adet daireden oluşan MyWay Wins Blue Rezidans Gözde Grubu tarafından inşa edilecek. Projede fiyatlar 139 bin TL'den başlıyor. Peki MyWay Wins Blue nerede?

Royal Group kentsel dönüşüm çalışmalarına devam ediyor!

Royal Group da kentsel dönüşümde Kartal'da kentsel dönüşüm projeleri yapan Royal Group, Sky Blue İstanbul ve Royal Garden Kartal Residence'dan sonra yeni bir projeye daha başlıyor.

Royal Group da kentsel dönüşümde!

Kartal'da kentsel dönüşüm projeleri yapan Royal Group, Sky Blue İstanbul ve Royal Garden Kartal Residence'dan sonra yeni bir projeye daha başlıyor. Proje 24 ayda tamamlanacak.

Royal Grup Kartal'da dönüşüme başlıyor!

Royal Group, Kartal'da yeni bir projeye daha başlamak için harekete geçti. Daha önce bölgede Sky Blue İstanbul ve Royal Garden Kartal Residence'ı hayata geçiren şirket, yeni projesi için hak sahipleriyle anlaştı.

Royal Group Kartal'da kentsel dönüşüme başlıyor!

Royal Group, Kartal'da yeni bir projeye daha başlamak için harekete geçti. Daha önce bölgede Sky Blue İstanbul ve Royal Garden Kartal Residence'ı hayata geçiren şirket, yeni projesi için hak sahipleriyle anlaştı.

Royal Group Kartal'da yeni kentsel dönüşüm projesine başlıyor!

Royal Group, Sky Blue İstanbul ve Royal Garden Kartal Residence’dan sonra yeni bir projeye daha başlamak için harekete geçti. Bu konuda hak sahipleriyle anlaşan kuruluş, binaların yıkımına başladı.

Sky Blue nerede Haberi

Sky Blue nerede

Royal Group'un ilk projesi Sky Blue İstanbul'a başladı. Royal Yönetim Kurulu Başkanı Çehreli, Sky Blue projesinin 3 bin 880 metrekare arsada sadece 87 daireden oluştuğunu belirterek, "Sky Blue İstanbul'da tüm daireler güney cephesine bakıyor. Bu bizim dikkat çekmeye çalıştığımız en önemli özelliğimiz"...