28 / 04 / 2024

Sky Blue royal grup

Sky Blue royal grup

1+1'den 4+1'e kadar daire seçeneklerinin yer aldığı projede toplamda 87 daire bulunuyor. Sky Blue İstanbul projesi konum olarak İstanbul Kartal'da inşa ediliyor.

Sky Blue İnşaat Turizm Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sky Blue İnşaat Turizm Sanayi Anonim Şirketi Kadıköy'de Gökhan Çelikkalp ve Hasan Kazdağlı ortaklığında kuruldu.

Blue Sky İstanbul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Sky İstanbul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile  A.Fouad Elsayed Abdelrahım Eldawy tarafından kuruldu. 

Apı Group’tan Royal Blue Montegero projesi!

Yurt dışında birçok proje üreten Apı Group, son projesi Royal Blue Montegero'u basına tanıttı. Karadağ’da yükselen projede ev fiyatları 46 bin 500 Euro’dan başlıyor.

Blue Sky Yapı Endüstri İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Sky Yapı Endüstri İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 20 bin TL sermaye bedeli ile Shımon Dadon ve Yaacov Shmuel ortaklığında kuruldu. 

Royal Group konut projeleriyle değerleniyor!

Royal Group rotasına hayallerin yön verdiği projelerle devam ediyor. Firma, Sky Blue İstanbul, Royal Marin Business Center ve Royal Garden Kartal projeleriyle İstanbul'a değer katıyor.

Royal Group başarısını zirveye çıkartıyor!

İnşaat sektöründe hayata geçirdiği markalı konut projeleri ile adından son yıllarda sıklıkla söz ettiren Royal Group, Sky Blue projesi ile yakaladığı başarıyı Royal Garden Kartal Residence Projesi ile zirveye çıkardı.

Royal Blue Yalova'da yaşam başlıyor!

UBG İnşaat tarafından Yalova Devlet Hastanesinin önünde yapımına başlanan "Royal Blue Yalova" projesinde artık son rötuşlar yapılıyor.

Royal Group kentsel dönüşüm çalışmalarına devam ediyor!

Royal Group da kentsel dönüşümde Kartal'da kentsel dönüşüm projeleri yapan Royal Group, Sky Blue İstanbul ve Royal Garden Kartal Residence'dan sonra yeni bir projeye daha başlıyor.

Royal Group da kentsel dönüşümde!

Kartal'da kentsel dönüşüm projeleri yapan Royal Group, Sky Blue İstanbul ve Royal Garden Kartal Residence'dan sonra yeni bir projeye daha başlıyor. Proje 24 ayda tamamlanacak.

Royal Grup Kartal'da dönüşüme başlıyor!

Royal Group, Kartal'da yeni bir projeye daha başlamak için harekete geçti. Daha önce bölgede Sky Blue İstanbul ve Royal Garden Kartal Residence'ı hayata geçiren şirket, yeni projesi için hak sahipleriyle anlaştı.

Royal Group Kartal'da kentsel dönüşüme başlıyor!

Royal Group, Kartal'da yeni bir projeye daha başlamak için harekete geçti. Daha önce bölgede Sky Blue İstanbul ve Royal Garden Kartal Residence'ı hayata geçiren şirket, yeni projesi için hak sahipleriyle anlaştı.

Royal Group Kartal'da yeni kentsel dönüşüm projesine başlıyor!

Royal Group, Sky Blue İstanbul ve Royal Garden Kartal Residence’dan sonra yeni bir projeye daha başlamak için harekete geçti. Bu konuda hak sahipleriyle anlaşan kuruluş, binaların yıkımına başladı.

Kartal Sky Blue'da 350 bin TL'ye 1+1!

Royal Group tarafından hayata geçirilen Sky Blue projesinde daire fiyatları 350 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede toplam 87 adet daire bulunuyor.

Sky Blue royal grup Haberi

Sky Blue royal grup

Royal Group tarafından hayata geçirilen projede toplamda 87 adet dairenin satış süreci devam ediyor. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde daire tiplerinin bulunduğu Sky Blue İstanbul'da son daireler satışta. 


Sky Blue İstanbul fiyatları:

1+1 konutlar 365 bin TL'den,

2+1 konutlar 690 bin TL'den,

3+1 konutlar 885 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede ödeme koşulları kapsamında İş Bankası'ndan kredi kullanılabiliyor. 


Konum olarka Sky Blue İstanbul projesi; sahil yoluna 1.5 kilometre, Boğaziçi Köprüsü’ne 22 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 kilometre, 


Kadıköy’e 20 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 32 kilometre, E-5 Karayolu’na 100 metre, TEM bağlantı yoluna 1 kilometre, metroya yürüme 

mesafede yer alıyor.


Sky Blue İstanbul'un sosyal alanları arasında; bay/bayan sauna, jakuzi, çocuk yüzme havuzu, kapalı otopark, motosiklet...