07 / 05 / 2024

SKY Country iletişim

SKY Country iletişim

SKY Country Gayrimenkul İnşaat Otomotiv ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 120 bin TL sermaye bedeli ile Ali Köseoğlu ve Furkan Aktaş tarafından kuruldu.

Trio Sky İzmir iletişim!

Toplam 114 daireden meydana gelen Trio Sky Bornova projesi Trio Sky İzmir projesi Mevaport A.Ş. ve Fimar Holding işbirliği ile hayata geçiriliyor. Trio Sky İzmir iletişim için telefon numarası 0232 339 25 55-56 olarak belirtiliyor.

Aydos Country satış ofisi iletişim!

Toplam 900 adet dairenin yer aldığı projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Aydos Country satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 1 440 olarak belirlendi.

Sancaktepe Aydos Country satış ofisi iletişim!

İstanbul İl'i Sancaktepe Aydos Ormanı bulunan proje toplam 50 dönüm arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Sancaktepe Aydos Country satış ofisi iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 444 1 440 olarak belirlendi.

Aydos Country Sinpaş satış ofisi iletişim!

Aydos Country Sinpaş satış ofisi iletişim için 444 1 440 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de, 50 dönüm arsa üzerinde inşa edilen projede satışlar devam ediyor.

Sky Tower Hotel Düzce iletişim!

Sky Tower Hotel Düzce iletişim için 444 7 759 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Devri tatil konsepti ile 6 yıl boyunca her şey dahil tatil imkanı sunan proje 2 yıldır faaliyet gösteriyor.

Düzce Sky Tower Hotel iletişim!

Düzce Sky Tower Hotel iletişim için 444 7 759 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 2 yıldır faaliyette olan projede Devri Tatil fırsatı ile 6 yıl boyunca 1 hafta her şey dahil tatil seçeneği sunuluyor.

Sancaktepe Aydos Country Konutları iletişim!

Daire alanlarının 68 metrekareden başladığı proje İstanbul İl'i Sancaktepe Aydos Ormanı'nı yakınında yer alıyor. Sancaktepe Aydos Country Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 1 440 olarak belirlendi.

SKY Tower Hotel iletişim bilgileri telefon!

Toplam 184 adet odadan meydana gelen projede Ramazan ayına özel yüzde 40'a varan indirim sağlanıyor. SKY Tower Hotel iletişim bilgileri telefon numarası 444 7 759 olarak belirlendi.

Sinpaş Aydos Country iletişim bilgileri!

Konum bilgisi kapsamında Kartal'a 1 dakika uzaklıkta inşa edilen projede daire büyüklükleri 68 metrekareden başlıyor. Sinpaş Aydos Country iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 1 440 olarak belirlendi.

Aydos Country Sancaktepe Evleri iletişim!

Aydos Country Sancaktepe Evleri iletişim için 444 1 440 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Sinpaş GYO imzası ile yükselen projede daire fiyatları 256 bin TL'den başlıyor.

Sancaktepe Aydos Country Evleri iletişim!

Sancaktepe Aydos Country Evleri iletişim için 444 1 440 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Sinpaş GYO imzası ile yükselen proje 50 dönüm arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Sinpaş Aydos Country Konutları iletişim!

Toplam 900 adet daireden oluşan Sinpaş Aydos Country Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 440 1 440 olarak belirlendi. Proje Ataşehir'e 1 dakika mesafede hayata geçiriliyor.

Aydos Country Residence iletişim!

Toplam 50 dönüm alan üzerinde bulunan projenin konumuna göre Kartal'a 1 dakika uzaklıkta bulunuyor. Aydos Country Residence iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 1 440 olarak belirlendi.

SKY Country iletişim Haberi

SKY Country iletişim

SKY Country Gayrimenkul İnşaat Otomotiv ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 120 bin TL sermaye bedeli ile Ali Köseoğlu ve Furkan Aktaş tarafından kuruldu.

SKY Country Gayrimenkul İnşaat Otomotiv ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
GAYRİMENKUL a.Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. b.Yabancıların mal edinme yasalarından...