04 / 05 / 2024

SKY Group adres

SKY Group adres

SKY Group Seyahat Danışmanlık Sağlık Turizmi Gayrimenkul Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Aydemir tarafından kuruldu.

Sky Stars Group İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sky Stars Group İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile Adel Omaredhah Bavvazır tarafından kuruldu.

SKY Group Seyahat Danışmanlık Sağlık Turizmi Gayrimenkul Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SKY Group Seyahat Danışmanlık Sağlık Turizmi Gayrimenkul Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Aydemir tarafından kuruldu.

Royal Group konut projeleriyle değerleniyor!

Royal Group rotasına hayallerin yön verdiği projelerle devam ediyor. Firma, Sky Blue İstanbul, Royal Marin Business Center ve Royal Garden Kartal projeleriyle İstanbul'a değer katıyor.

Bursa'ya dev gökdelen projesi!

Bursa İnşaat Fuarı gerçekleşti. Fuarda, bölgede inşa edilecek 126 metrelik gökdelenin maketi tanıtıldı. SKY Group Pazarlama İs Geliştirme Direktörü Tolga Bora Şahin, projeyle ilgili detayları anlattı.

Albatros arazisi Demir Grup Yapı-SKY Investment Group'a satıldı!

Büyükçekmece Albatros arazisi Demir Grup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. - SKY Investment Group Gayrimenkul Ticaret A.Ş.'ye, 160 milyon 30 bin lira bedel karşılığı satıldı.

Balkon İstanbul 2 adres!

Mak Group tarafından hayata geçirilen projede toplamda 180 adet daire dizayn edildi. Balkon İstanbul 2 adres bilgileri haberimizde bulunuyor.

Royal Group başarısını zirveye çıkartıyor!

İnşaat sektöründe hayata geçirdiği markalı konut projeleri ile adından son yıllarda sıklıkla söz ettiren Royal Group, Sky Blue projesi ile yakaladığı başarıyı Royal Garden Kartal Residence Projesi ile zirveye çıkardı.

Regnum Sky Tower projesinde teslimler Haziran'da yapılacak!

Ankara'da "mutlu ofis" konseptinin öncüsü olan; Canpa, Öztürk Group ve Uzaltaş A.Ş. tarafından hayata geçirilen Regnum Sky Tower projesinde teslimler, Haziran ayında başlıyor.

Regnum Sky Tower'da teslimler Haziran 2016'da!

Ankara'da "mutlu ofis" konşeptiııin öncüsü olan; Canpa, Öztürk Group ve Uzaltaş A.Ş. tarafından hayata geçirilen Regnum Sky Tower projesinde teslimler, Haziran ayında haşlıyor.

Royal Group kentsel dönüşüm çalışmalarına devam ediyor!

Royal Group da kentsel dönüşümde Kartal'da kentsel dönüşüm projeleri yapan Royal Group, Sky Blue İstanbul ve Royal Garden Kartal Residence'dan sonra yeni bir projeye daha başlıyor.

Royal Group da kentsel dönüşümde!

Kartal'da kentsel dönüşüm projeleri yapan Royal Group, Sky Blue İstanbul ve Royal Garden Kartal Residence'dan sonra yeni bir projeye daha başlıyor. Proje 24 ayda tamamlanacak.

Royal Group Kartal'da kentsel dönüşüme başlıyor!

Royal Group, Kartal'da yeni bir projeye daha başlamak için harekete geçti. Daha önce bölgede Sky Blue İstanbul ve Royal Garden Kartal Residence'ı hayata geçiren şirket, yeni projesi için hak sahipleriyle anlaştı.

Royal Group Kartal'da yeni kentsel dönüşüm projesine başlıyor!

Royal Group, Sky Blue İstanbul ve Royal Garden Kartal Residence’dan sonra yeni bir projeye daha başlamak için harekete geçti. Bu konuda hak sahipleriyle anlaşan kuruluş, binaların yıkımına başladı.

SKY Group adres Haberi

SKY Group adres

SKY Group Seyahat Danışmanlık Sağlık Turizmi Gayrimenkul Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Aydemir tarafından kuruldu.

SKY Group Seyahat Danışmanlık Sağlık Turizmi Gayrimenkul Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu, sandviç panel, polikarbonat levha boyalı sac kenet sac yapmak. Çatı tadilat işleri yapmak, Isı yalıtımlı, giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. İzolasyon malzemeleri alım satımı, imalatı, ithalat ve ihracatını yapmak. İzolasyon malzemelerinin imalatı için gerekli makine, alet, edevat alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 2. Her türlü inşaat taahhüt...