07 / 05 / 2024

sky ibşaat kağıthane projesi kağıthane dky on ne zaman satışta

sky ibşaat kağıthane projesi kağıthane dky on ne zaman satışta

DKY İnşaat, Yeni Konsepti DKY On için ön talep toplamaya başladı. Proje 206 daire, 35 ofis ve 3 mağazadan oluşacak. Proje 2 Eylül’de yapılacak lansman sonrası resmi satışa çıkacak.

Çalıklar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi açıldı!

Çalıklar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi 2 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Çalık tarafından açıldı. 

Seba İnşaat Nest Kağıthane!

Seba İnşaat Nest Kağıthane projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Seba İnşaat Nest Kağıthane detayları ve fiyat bilgisi...

Yeşildağ İnşaat Kağıthane'de dönüşüme giriyor!

Kağıthane'de hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile adından söz ettiren Yeşildağ İnşaat ilçede yeni bir kentsel dönüşüm projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

Kağıthane Gültepe Kapalı Otopark projesinin inşaatı başladı!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlut Öztekin'in önem verdiği projelerden biri olan Gültepe Kapalı Otopark ve Pazaryeri Projesi'nin inşaatı başladı. 

Kağıthane nostaljik dekovil hattında inşaat durdu! 

Haliç-Kemerburgaz-Karadeniz Sahili Raylı Sistem Hattı projesini, 3 kilometrelik nostaljik hatta çeviren Kağıthane Belediyesi’nin başlattığı inşaat çalışması durdu.

Örtaş İnşaat Kağıthane'de 137 odalı otel yapacak!

Örtaş İnşaat, İstanbul'un Kağıthane İlçesi'ne bağlı Merkez Mahallesi Cendere Mevkiide 137 odalı otel yapacak.. 

Kağıthane Gürsel Mahalle Konağı inşaatında sona gelindi!

Her mahalleye bir mahalle konağı hedefi ile ilçeye yeni tesisler kazandıran Kağıthane Belediyesi Gürsel Mahalle Konağı'nın inşaatında sona geldi.

Kağıthane Kültür Merkezi ve Katlı Otopark'ın inşaatı tamamlanıyor!

Kağıthane'ye yeni bir hizmet kompleksi kazandırılacak. Merkez Mahallesi’nde hayata geçirilecek Kültür Merkezi ve Katlı Otopark'ın inşaatı başladı.

Kağıthane'de dönüşüm kapsamında 3 bin inşaat sürüyor!

Revize edilen planları ve ulaşım yatırımları ile Kağıthane'nin cazibesi arttı. Bölgede 3 bin inşaat sürüyor. 110 bin birim de dönüşüm çalışmaları kapsamında yenilendi.

Adatepe Hasbahçe Kağıthane adres!

Adatepe Hasbahçe Evleri projesi Tora İnşaat tarafından İstanbul Kağıthane'de hayata geçirildi. Toplam 200 daireye yer verilen projede 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor...

Kağıthane Adatepe Hasbahçe iletişim!

Toplam 200 daireden meydana gelen Adatepe Hasbahçe projesi Tora İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Kağıthane Adatepe Hasbahçe iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

DKY On Kağıthane Projesi teslimler!

DKY On Kağıthane Projesi 200 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor. DKY İnşaat imzası taşıyan projede fiyatlar 592 bin TL'den başlıyor...

4401 Rezidans Kağıthane fiyat bilgisi!

4401 Residence projesi Yeşildağ İnşaat tarafından Kağıthane'de hayata geçirildi. İki blok olartak planlanan 4401 Residence projesinde fiyatlar 338 bin TL'den başlıyor...

sky ibşaat kağıthane projesi kağıthane dky on ne zaman satışta Haberi

sky ibşaat kağıthane projesi kağıthane dky on ne zaman satışta

 DKY İnşaat, merakla beklenen projesi DKY On için ön talep toplamaya başladı. İstanbul Kağıthane’de hayata geçirilecek proje, sunacağı yeniliklerle konut anlayışını yeniden tanımlayacak. 


İbrahim Dumankaya Holding bünyesinde faaliyetlerini sürdüren DKY İnşaat, yeni konseptiyle Kağıthane’de konut anlayışını yeniden tanımlamaya hazırlanıyor. DKY İnşaat, ilk kez hayata geçireceği "yeni nesil yaşam platformu" DKY On projesi için  www.dkyon.com web sitesi üzerinden ön talep toplamaya başladı. Projede, paylaşım, fonksiyonellik, sosyallik ve teknolojinin ön planda tutulduğu yenilikçi yaşam alanlarıyla kullanıcılarına yalnızca bir ev değil yeni bir şehirli yaşam kültürü sunacak. Bölgeye yepyeni bir dinamizm getirecek olan proje yaklaşık 206 daire, 35 ofis ve 3 mağazadan oluşacak. Proje 2 Eylül’de yapılacak lansman sonrası resmi satışa çıkacak.



Web: