18 / 05 / 2024

Sky Novita ödeme planı

Sky Novita ödeme planı

Kurtköy Sky Novita Rezidans konut projesi toplamda 7 bin 610 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Peki ön satış süreci başlayan Sky Novita Rezidans nerede?

Sky Garden fiyat ve ödeme planı!

Sky Garden fiyat ve ödeme planı hakkındaki detaylar haberimizde yer alıyor. Kişiye özel ödeme planı hazırlanan projede lansman fiyatları metrekaresi bin 800 Euro’dan başlıyor. 

Skyland İstanbul Sky Rezidanslar'da 0 peşinatla!

Skyland İstanbul’daki Sky Rezidanslar için “0 peşinat 3.300 TL taksitle” ya da “50 ay şirket bünyesinde ödeme” avantajıyla konut sahibi olmak isteyenlere ve yatırımcılara kaçırılmayacak fırsat sunuyor.

Regnum Sky Tower'da hemen teslim avantajı!

Proje aşamasında psikologlardan destek alınarak kurgulanan Regnum Sky Tower İş Merkezi de firmaların ihtiyaçlarına sunduğu farklı çözümler, sosyal donatı alanları ve görülmemiş ödeme planlarıyla firmaların marka değerini artıran o projelerden…

SKY Novita Kurtköy Projesi CNR Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

SKY İNŞAAT, SKY Novita Kurtköy Projesiyle 04- 08/11/ 2015 tarihleri arasında CNR Emlak Fuarında sizlerle. SKY İnşaat SKY NOVİTA ile Kurtköy’de yine trendi sizin belirleyeceğiniz yaşam alanları sunuyor.

Sky Bahçeşehir Evleri'nde yüzde 5 peşinat fırsatı sürüyor!

194 konut ve çeşitli sosyal donatılardan oluşan Sky Bahçeşehir projesinde 36 ay taksit, yüzde 6 peşinat gibi cazip seçeneklerle ödeme yapılabiliyor..

Sky Bahçeşehir'de cazip ödeme fırsatı!

194 konut ve çeşitli sosyal donatılardan oluşan Sky Bahçeşehir projesinde 36 ay taksit, yüzde 6 peşinat gibi cazip seçeneklerle ödeme yapılabiliyor.

Sky Bahçeşehir'de yüzde 5 peşinat fırsatı!

194 konut ve çeşitli sosyal donatılardan oluşan Sky Bahçeşehir projesinde 36 ay taksit, yüzde 6 peşinat gibi cazip seçeneklerle ödeme yapılabiliyor.

Sky Blue İstanbul'da 375 bin TL'ye 1 oda 1 salon daire!

Sky Blue İstanbul projesinde 1+1 dairelerin fiyatları 375 bin liradan başlıyor. 4 ay sonra teslim edilecek projede son 20 daire için avantajlı fiyatlar ve ödeme koşulları sunuluyor.

Sky Blue İstanbul’da avantajlı fiyat seçenekleriyle son 20 daire!

Royal Group tarafından İstanbul Kartal'da inşa edilen Sky Blue İstanbul’da son 20 daire avantajlı fiyatlar ve uygun ödeme planlarıyla satışa sunuldu. Projede fiyatlar 375 bin TL'den başlıyor.

Sky Blue İstanbul’da son 20 daire!

Sky Blue İstanbul’da son 20 daire avantajlı fiyatlar ve uygun ödeme planlarıyla satışa sunuldu. Peşinatın yüzde 40’ını veren konut alıcısı için uygun vadelendirmelerin yapıldığı projede, 1+1 dairelerin fiyatı 375 bin liradan başlıyor.

Sky Bahçeşehir'de aylık 2 bin 750 TL taksitle!

Sinan Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen projede yüzde 5 peşinatla ödeme yapılıyor. Sky Bahçeşehir projesinde aylık 2 bin 750 TL taksit ödemeleriyle ev sahibi olunuyor.

Sky Bahçeşehir Sinan Gayrimenkul'de yüzde 5 peşinatla!

Sky Bahçeşehir projesinde yüzde 5 peşinat ödemesi ile daire sahibi olunabiliyor. 2 oda 1 salon daireler 380 bin TL'den satıldığı projede aylık 2 bin 750 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir'de 2+1'ler 380 bin TL'ye!

'Ailenizi Göklere Taşıyın’ sloganıyla hayata geçirilmekte olan Sky Bahçeşehir projesinde en küçüğü 2+1 olan dairelere 380 bin liradan başlayan fiyat ve yüzde 5 peşinatlı ödeme seçeneği ile sahip olmak mümkün.

Sky Novita ödeme planı Haberi

Sky Novita ödeme planı

Sky Novita Evleri 60 milyon yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Sky İnşaat imzası ile yükselen projede 112 adet daire, 4 adet loft villa ve ticari birimler bulunuyor.


Kurtköy Sky Novita Rezidans projesinde daire tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan meydana geliyor. Faizsiz ödeme planı yer alan projede ön satış süreci başladı.


Sky Novita Kurtköy Evleri 'nin ortak yaşam alanları; yeşil alanlar, aerobik salonları, sauna, fitness salonları, havuz-bar, açık havuz ve kapalı otopark, spor sahaları ve yürüyüş yollarından oluşuyor.  


Sky Novita Rezidans nerede?


Sky Novita Residence projesi İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de yükseliyor. Proje lokasyon olarak Viaport AVM ve Tem otoyoluna 1 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 2 kilometre uzaklıkta bulunuyor.


Sky Novita Rezidans nerede?

Adres: Yenişehir Mahallesi Eşref Bitlis Bulvarı No:23 Kurtköy...