28 / 04 / 2024

Sky Garden fiyat ve ödeme planı!

Sky Garden fiyat ve ödeme planı!

Firma: Set-Up İnşaat

Proje: Sky Garden

Sky Garden fiyat ve ödeme planı hakkındaki detaylar haberimizde yer alıyor. Kişiye özel ödeme planı hazırlanan projede lansman fiyatları metrekaresi bin 800 Euro’dan başlıyor. 



Setup İnşaat, Türkiye’den Sırbistan’ın başkenti Belgrad’a inşaat alanında yapılacak ilk ve en büyük inşaat projesine imza atıyor.  Sky Garden  projesi 754 konuttan meydana geliyor. 

155 milyon Euro yatırım değerine sahip Sky Garden projesi Belgrad’ın en planlı ve en hızlı gelişen ilçesi New Belgrad’da  yer alıyor.

Sky Garden projesi, 754 konuttan ve 31 ticari birimden oluşuyor. 17 bin metrekare arsa alanı üzerinde toplam 128 bin metrekare inşaat alanına sahip projede yaklaşık 10 bin metrekare yeşil alan bulunuyor.  

Sky Garden’da konutların tavan yüksekliği 3 metre olarak planlandı. Projede 1+1 konutlar 42 ila 65 metrekare, 2+1 konutlar ise 75 ila 85 metrekare arasında olacak. 

2018 yılının Haziran ayında satışa sunulacak Sky Garden’da konutların fiyatı ise 95 bin Euro’dan başlayacak. 

2 etap olarak tasarlanan Sky Garden projesinin ilk etabı 50 milyon Euro yatırımla hayata geçiyor. 

 

Sky Garden fiyat ve ödeme planı!

Sky Garden projesi lansmana özel fiyatlarla metrekaresi bin 800 Euro’dan satışa sunuluyor. İlk etabı Haziran 2020’de teslim edilecek proje 10 katlı 3 bloktan oluşuyor.


Sosyal tesislerin yanı sıra projede  935 araç kapasiteli otopark da bulunuyor. Sky Garden Nicola Tesla Havaalanına sadece 15 dakika, Pan-European Motorway E-75’ e sadece 900 metre uzaklıkta  yer alıyor. 

Sky Garden projesinde kişiye özel ödeme planı yapılacak. Yüzde 20 peşinat ile konut sahibi olunan projede prim oranı Euro bazında yüzde 40 olacak.

Sırbistan’da inşaat alanında hayata geçirilen ilk ve en büyük Türk yatırımı Sky Garden projesi hakkında konuşan Setup Yatırım Eş Başkanı Umut Ekşi,  “Sırbistan, dünyada en fazla yatırım yapılan ülkelerden biri. Son yıllarda Türk yatırımcıların da gözdesi olan Belgrad, Financial Times tarafından ‘geleceğin şehri’ olarak nitelendirilmekte. Sky Garden projemiz de New Belgrad bölgesindeki en büyük projelerden biri olacak. Projeye şimdiden çok yüksek ilgi var. Ön satış yapıp peşinat aldığımız müşteriler var ” dedi. 

Sky Garden projesini inşa ederken yatırım tutarının 100 milyon Euro’sunu ihracata ayıracaklarını kaydeden Umut Ekşi, sözlerine şöyle devam etti: “Projemizi 3 yılda tamamlayacağız. İnşaatı yaparken de inşaat malzemelerinin çoğunu Türkiye’den temin edeceğiz. Bunun yanı sıra Türk işçilerini de Türkiye’den Sırbistan’a getireceğiz. Yurt dışında gerçekleştireceğimiz bu proje ile ülkemizin istihdamına da katkı sağlayacağız”


Web: http://www.set-upyatirim.com/tr/index.html

Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön