29 / 04 / 2024

Sky Residence ne zaman teslim

Sky Residence ne zaman teslim

İstanbul’un merkezi Seyrantepe’de hayata geçirilen Skyland İstanbul'da yaşamın başlaması ile birlikte satış oranları yüzde 83 oldu..

Skyland İstanbul Sky Residence satışa çıktı!

Eroğlu Gayrimenkul, İstanbul’un merkezi Seyrantepe’deki karma projesi Skyland İstanbul’un son kulesi Sky Residence’ı bugün satışa sunuyor. Sky Residence, “0 peşinat” avantajı ile konut sahibi olmak isteyenlere 6 ay sonra kapılarını açıyor.

Sky Lıne Gayrimenkul Turizm İnşaat Otomotiv Bilişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sky Lıne Gayrimenkul Turizm İnşaat Otomotiv Bilişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Hakan Çetin ve Hakan Çetin ortaklığında kuruldu.

Sky Residence'da 6 ay sonra kapılar açılıyor!

"Residence'ın ötesinde" sloganıyla basına tanıtılan Sky Residence'da satışlar devam ediyor. Sky Residence'da ödemeler 2019'da başlıyor.

Sky Residence Eroğlu daire fiyatları!

İstanbul Seyrantepe'de konumlandırılan Skyland İstanbul projesi 830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanından meydana geliyor. Sky Residence Eroğlu daire fiyatları 1 milyon 80 bin TL'den başlıyor.

Skyland İstanbul Sky Residence tam fiyat listesi!

İstanbul Seyrantepe'de yükselen Skyland İstanbul projesinin suit rezidansı olan Sky Residence projesi satışa çıktı. Skyland İstanbul Sky Residence tam fiyat listesi 1 milyon 80 bin TL'den başlıyor.

Kadıköy Büyük Konak Residence ne zaman teslim?

Toplam 67 adet daireden meydana gelen Büyük Konak Residence projesinde fiyatlar metrekare bazında 6 bin dolardan başlıyor. Peki Kadıköy Büyük Konak Residence ne zaman teslim?

Skyland İstanbul Sky Residence satışa çıktı!

Eroğlu Gayrimenkul, İstanbul’un merkezi Seyrantepe’deki karma projesi Skyland İstanbul’un son kulesi Sky Residence’ı bugün satışa sunuyor. Sky Residence, “0 peşinat” avantajı ile konut sahibi olmak isteyenlere 6 ay sonra kapılarını açıyor.

Kameroğlu Metrohome Residence ne zaman teslim?

Kameroğlu Metrohome Residence projesi 1.200 daire ve 130 ticari üniteden meydana geliyor. Projede daire fiyatları 271 bin TL'den başlıyor. Peki Kameroğlu Metrohome Residence ne zaman teslim?

Erguvan Premium Residence ne zaman teslim?

Toplam 284 daire ve 10 ticari üniteden meydana gelen Erguvan Premium Residence projesinde daire taksitleri 1.910 TL'den başlıyor. Peki Erguvan Premium Residence ne zaman teslim?

Atiye Residence ne zaman bitecek?

İstanbul Kağıthane'de yer alan Atiye Residence projesinde konut fiyatları 550 bin liradan başlıyor. Kentsel dönüşüm kapsamında yükselen Atiye Residence projesi 108 daireden meydana geliyor...

Aypark Residence ne zaman teslim?

Toplam 217 adet daireden oluşan proje İzmir İl'i, Karşıyaka İlçe'sinde yer alıyor. Projede daire alanları 140 metrekareden başlıyor. Peki Aypark Residence ne zaman teslim?

Aypark Residence ne zaman satışta?

İzmir İl'i, Karşıyaka İlçe'sinde yükselen proje toplam 217 adet daireden oluşuyor. Projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Peki Aypark Residence ne zaman satışta?

Adam Kule Residence ne zaman teslim?

Ödemeleri 36 ay 0 faiz avantajı ile yapılabilen Adam Kule Konutları 27 katlı tek blok halinde hayata geçiriliyor. Peki Adam Kule Residence ne zaman teslim edilecek?

Hill Kartal Residence ne zaman teslim?

Konum bilgisine göre Kadıköy’e 36 dakika kadar uzaklıkta yer alan Hill Kartal projesi toplam 193 daireden oluşuyor. Peki Hill Kartal Residence ne zaman teslim?

Sky Residence ne zaman teslim Haberi

Sky Residence ne zaman teslim

Eroğlu Gayrimenkul tarafından İstanbul’un merkezi Seyrantepe’de hayata geçirilen Skyland İstanbul'da teslimler başladı . Satışları hızla devam eden projenin yüzde 83’ü satılırken, rezidanslar peşinatsız 3.800.-TL, ofisler peşinatsız 8.500 TL taksit ve hemen teslim avantajları ile yatırımcılara benzersiz bir seçenek oluşturuyor.

Şehrin merkezinde ayrıcalıklı, konforlu, kaliteli ve yeşil bir hayat düşleyenlerin adresi Skyland İstanbul’da yaşamın başlaması ile birlikte satış oranları yüzde 83 oldu. Kalan konut ve ofislerin kısa sürede bitmesi beklenirken, bu ayrıcalığı kaçırmak istemeyenler için avantajlı kampanyalar sunuluyor. 

Skyland İstanbul, 120 ay 3.800.-TL taksitli ve 0 peşinat ile yatırımcıları İstanbul’un zirvesinde, üstün standartlarda bir yaşamı deneyimine davet ediyor. Skyland İstanbul’un benzersiz ofislerinden birine sahip olmak isteyenler için ise kampanya dahilinde peşinatsız ve faizsiz 8.500 TL taksit imkanı sunuluyor. Rezidans ve ofis hayatına...