02 / 05 / 2024

SKY TG 24 kanalı

SKY TG 24 kanalı

İtalya'nın kuzeyindeki Bologna kenti yakınlarında sabah erken saatlerde meydana gelen 6,0 büyüklüğündeki depremde ölen ya da yaralanan Türk vatandaşının olmadığı öğrenildi

SKY Acarlar'da lansman öncesi fırsat! Yeni proje!

Anadolu Yakası'nın en önemli yerleşim merkezi Kurtköy'de yükselen projesi SKY Acarlar'da lansman öncesi fırsatlar devam ediyor. Yüzde 10 indirim imkanının sunulduğu projede yüzde 40 peşinata 24 ay faizsiz vade avantajı sunuluyor.

Regnum Sky Tower kampanyası için son gün 24 Ocak!

Hem lokasyonu hem de sosyal donatılarıyla dikkati çeken yenin esil iş ve yaşam merkezi Regnum Sky Tower’da “yüzde 18 KDV Bizden” ve “Opet bayilerine yüzde 5 indirim” kampanyaları için son haftaya girildi..

Sky Tower Hotel Akçakoca nerede?

Sky Tower Hotel'de yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için 24 ay vade imkanı sunuluyor. E7 Grup imzası ile yükselen proje 2 yıldır faaliyet gösteriyor. Peki Sky Tower Hotel Akçakoca nerede?

Akçakoca Sky Tower Hotel fiyatlar!

Akçakoca Sky Tower Hotel fiyatlar dönemlere göre değişiklik gösteriyor. Yüzde 25 peşinatta, kalan kısım için 24 ay vade imkanı sunan proje Düzce Akçakoca'da hayata geçiriliyor.

Sky Tower Hotel Devri Tatil kampanyası!

Sky Tower Hotel Devri Tatil kampanyası ile 6 yıl her şey dahil imkanı sağlanıyor. Düzce'nin Akçakoca ilçesinde yükselen projede yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için 24 ay taksit uygulanıyor.

Sky Tower Hotel Devri Tatil ödeme planı!

Sky Tower Hotel Devri Tatil ödeme planı kapsamında 24 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Toplamda 184 oda kapasitesine sahip olan projede 2 kişilik aile için tatil fiyatları 8 bin 900 TL'den başlıyor.

Akçakoca Sky Tower Hotel Devri Tatil fiyatları!

Akçakoca Sky Tower Hotel Devri Tatil fiyatları sarı, beyaz, mavi ve kırmızı olarak adlandırılan dönemlere göre değişiyor. Projede 24 aya varan vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Sky Tower Hotel fiyatları ne kadar?

E7 Grup imzası ile hayata geçirilen Sky Tower Hotel'de 24 ay taksit imkanı ile tatil fırsatları sunuluyor. Proje Düzce'nin Akçakoca ilçesinde yükseliyor. Peki Sky Tower Hotel fiyatları ne kadar?

Sky Tower Hotel Devri Tatil fiyatları!

Sky Tower Hotel Devri Tatil fiyatları tatil yapılacak dönemlere göre farklılık gösteriyor. 24 ay vade fırsatı sağlayan projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Akçakoca Sky Tower Hotel fiyat listesi!

Akçakoca Sky Tower Hotel fiyat listesi Devri tatil için seçilen dönemlere değişiyor. Toplamda 184 adet oda kapasitesine sahip projenin ödeme planı kapsamında 24 ay taksit fırsatı sunuluyor.

Sky Bahçeşehir projesi!

Sky Bahçeşehir projesi sosyal olanakları arasında açık kapalı otopark, 24 saat güvenlik, basketbol sahası, yürüyüş alanları, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu ve çocuk oyun alanları yer alıyor...

Sera Group Sky View Tower'da metrekaresi 3 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Sera Construction tarafından Dubai Marina'da inşa edilen Sky View Tower projesinin inşaatına 24 Eylül 2007 yılında başlandı. Sky View Tower, 44 milyon dolarlık yatırımla yapılıyor

Sky View Tower Dubai'de metrekaresi 3 bin dolara!

44 milyon dolar yatırım bedeline sahip olan Sky View Tower Dubai'nin yapımına 24 Eylül 2007 tarihinde başlandı. Yüzde 20'si tamamlanan SkyView Tower'ın satın alma ve inşaat yapımı içeren anahtar teslim projenin işvereni, Holtville Properties'e ait

SKY TG 24 kanalı Haberi

SKY TG 24 kanalı

Emiglia Romagna bölgesindeki, Finale Emilia kentinde sabaha karşı 04.05 sularında kaydedilen deprem, Türklerin İtalya'da yoğun olarak yaşadığı yerleşim birimlerinden Modena'da da hissedildi. 

     

AA muhabirinin ulaştığı, Modena'da görevli Din İşleri Ataşesi Oğuz Yılmaz, "Şu an için bir şey yok. Sabah namazında birkaç vatandaşımızla görüştük. Saat 4 civarlarında epey salladı. 1 dakikaya yakın sürdü. Depremde zarar görüp de bize ulaşan herhangi bir vatandaşımız yok" dedi. 

     

Depremin ardından birkaç ambulansın sesini duyduklarını belirten Yılmaz, "Vatandaşlar dışarıdaydı. Saat 05.00'te biz namazdaydık, o sırada bir artçı oldu. Aldığım bilgilere göre, Modena'da herhangi bir yıkılan bina yok. Öğlen saatlerinde elimize daha net bilgiler gelir" diye konuştu. 

     

Modena'da yaşayan Türklerden Mustafa Altınışık da "Aldığımız bilgilere göre, şu an vatandaşlarımızda herhangi bir sıkıntı yok....