07 / 05 / 2024

SkyBlue İstanbul Kartal teslim tarihi

SkyBlue İstanbul Kartal teslim tarihi

SkyBlue İstanbul Kartal projesi kapsamında teslimler 14 ay sonra yapılacak. Projede daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan oluşuyor.

SkyBlue İstanbul Kartal'da teslimler 14 ay sonra!

SkyBlue İstanbul Kartal projesi kapsamında yer alan dairelerin teslimleri 14 ay sonra yapılacak. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan oluşuyor.

SkyBlue İstanbul Kartal'da Mart 2016 teslim konutlar!

SkyBlue İstanbul Kartal'da yer alan dairelerin fiyatlarında güncelleme yapılıyor. Daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan oluşuyor.

Kartal Sahil Sitesi'nin kentsel dönüşümünü DKY yapacak!

DKY İnşaat, İstanbul Kartal'da Sahil Sitesi'nin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara başladı.

DKY, Kartal'daki yeni projesi için çalışmalara başladı!

DKY İnşaat, İstanbul Kartal’da Sahil Sitesi’nin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara başladı.

DKY İnşaat Kartal projesi için çalışmalara başladı!

DKY İnşaat, İstanbul Kartal'da Atalar Sahil Sitesi'nin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara başladı.

DKY İnşaat'tan Kartal'da 2. kentsel dönüşüm!

DKY İnşaat, İstanbul Kartal'da Atalar sitesinin bulunduğu arazide kentsel dönüş projesi için çalışmalara başladı. Şirket bir yıl içinde Kartal'da ikinci kentsel dönüşüme başladı. İşte açıklama...

DKY İnşaat Kartal Sahil projesinde çalışmalar başladı!

DKY İnşaat, İstanbul Kartal’da Atalar Sahil sitesinin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara başladı.

Kartal DKY Sahil projesi geliyor!

DKY İnşaat, İstanbul Kartal’da Atalar Sahil sitesinin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara başladı.

Kartal Çavuşoğlu kavşak düzenlemesi imar planı askıda!

İstanbul Kartal Çavuşoğlu Mahallesi sınırları içerisinde ‘’Kavşak Düzenlemesi’’ amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği bugün askıya çıkarıldı...

DKY Kartal'da ofisler satışta!

DKY İnşaat'ın, İstanbul Kartal'da hayata geçirdiği DKY Kartal projesinde bahçe katları, teraslı daireler ve ofis bloğu satışa çıktı.

Kartal Orta Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Kartal İlçesi, Orta Mahallesi, 2255 ada, 362 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı bugün askıya çıktı...

DKY Kartal’da ofis bloğu satışta!

DKY İnşaat’ın İstanbul Kartal’da inşaatı devam eden projesi DKY Kartal’da bahçe katları, teraslı daireler ve ofis bloğu çeşitli fiyat avantajları ve ödeme seçenekleriyle satışa çıktı.

DKY İnşaat DKY Kartal Evleri fiyatları!

DKY İnşaat DKY Kartal Evleri fiyatları dairelerin konum ve alanlarına göre değişiyor. 60 ay 0 faiz avantajıyla ödeme yapılabilen proje İstanbul Kartal Soğanlık lokasyonunda inşa ediliyor.

AND Kartal satış ofisi iletişim!

AND Kartal satış ofisi iletişim için 0850 393 40 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Kartal Soğanlık bölgesinde inşa edilecek proje konut, ofis ve dükkanlardan meydana geliyor.

Kartal Golden Tulips projesinin satışları başladı!

Kayseri’den Türkiye’ye uzanan başarı hikayesine imza atan Suat Altın İnşaat’ın İstanbul, Kartal’daki ilk projesi Golden Tulips, şehrin “home ofis” ihtiyacını gidermek konusunda iddialı.

SkyBlue İstanbul Kartal teslim tarihi Haberi

SkyBlue İstanbul Kartal teslim tarihi

SkyBlue İstanbul projesi Royal Group tarafından Kartal'da inşa ediliyor. Proje; tek blok halinde inşa ediliyor. 


SkyBlue İstanbul Kartal projesinin arsa alanı 4 bin 850 metrekare olarak belirlendi. SkyBlue İstanbul Kartal'ın inşaat alanı ise 15 bin metrekare. 


SkyBlue İstanbul Kartal projesinde yer alan dairelerin alanları 42 metrekare ile 171 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


SkyBlue İstanbul Kartal satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor. 



SkyBlue İstanbul Kartal daire alanları: 

1 oda 1 salon daire seçeneklerinin alanları brüt 75 ve net 42 metrekare, 

2 oda 1 salon daire seçeneklerinin alanları brüt 145 metrekare ve net 90 metrekare, 

3 oda 1 salon daire seçeneklerinin alanları brüt 195 metrekare ve net 124 metrekare,

4 oda 1...