29 / 07 / 2024

Skycity denizli adres

Skycity denizli adres

PERA Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, gelişmiş sanayisi ile Ege'nin gözde şehirlerinden Denizli'de, son teknoloji ile donatılmış modern ofis projesine imza atıyor..

Skycity'de 'dövizini bozdur TL’ye sahip çık' kampanyası başladı!

Denizli’de iş yaşamını uluslararası standartlarda bir ortama taşıyacak SKYCITY projesi, “Dövizini bozdur TL’ye sahip çık” kampanyasına katıldı. Kampanya boyunca peşinat olarak getirilen her 1 Dolar, 4 TL sayılacak. Kalan tutar 24 ay 0 faiz ile taksitlere bölünecek.

Denizli Skycity Nisan 2017'de teslim edilecek!

Anahtar teslimi Nisan 2017'de gerçekleştirilecek Skycity, iş yaşamındaki alışkanlıkları değiştirmeye hazırlanıyor

Denizli Skycity'de metrekaresi 3 bin 500 TL'ye!

Denizlili işadamları, kentte iş dünyasını uluslararası standartlara taşıyacak olan SKYCITY için gün sayıyor. Kentin ilk ve tek yüksek katlı 'yeni nesil' ofis projesi SKYCITY'nin inşaatında10. kata ulaşıldı.Proje, 2017'nin Nisan ayında teslim edilecek...

Denizli Skycity'deki ofislerin 3'te 1'i satıldı!

Denizli'nin kalbinde, iş yaşamını uluslararası standartlarda bir ortama taşıyacak Skycity projesinin inşaatı hızla devam ediyor. 2017'de hizmete girecek olan Skycity'de ofislerin 3'te biri satıldı.

Denizli Skycity'de metrekare fiyatı 3 bin 124 TL!

Türkiye ekonomisine büyük katkı sağlayan Denizlili işadamları, modern çağın ileri mimarlık ve mühendislik teknolojileriyle donatılmış yeni iş merkezi SKYCITY için gün sayıyor.

Denizli Aqua City adres bilgileri!

Toplam 210 bin metrekare alan üzerinde yayılan projede ödemelere göre banka kredisi uygulanıyor. Denizli Aqua City adres bilgileri kapsamında İzmir Asfaltı Üzeri 5 kiometre uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Aqua City Denizli adres!

Daire alanlarının 72 metrekareden başladığı proje toplam 900 adet daireden meydana geliyor. Aqua City Denizli adres bilgileri kapsamında proje İzmir Asfaltı Üzeri 5 kilometre mesafede yükseliyor.

Denizli Skycity'nin ilk bloğu satışta!

Denizli'nin ilk modern ofis projesi olma özelliğine sahip olan Skycity, şehrin geleceğini temsil ediyor. İki kule halinde tasarlanan Skycity'nin 17 katlı ilk bloğu satışta.

Pera Gayrimenkul'den Denizli'ye akıllı ofis projesi: Skycity!

PERA Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, gelişmiş sanayisi ile Ege'nin gözde şehirlerinden Denizli'de, son teknoloji ile donatılmış modern ofis projesine imza atıyor..

Denizli Skycity lansman özel fiyatlarla satışta!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ege’nin gözdesi Denizli’ye ilk modern ofis projesini kazandırıyor: SKYCITY. SKYCITY, zarif detayları, görkemli tasarımı ve şehre yakınlığı ile benzersiz bir konforda çalışma olanağı sunacak.

Sinpaş Aqua City Denizli adres!

Sinpaş Aqua City Denizli adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Teslimlerinin 2017 yılının Haziran ayında gerçekleşmesi öngörülen Aqua City Denizli projesinde fiyatlar 183 bin 600 liradan başlıyor...

Denizli Adres Pekdemir AVM, yıl sonunda açılıyor!

Denizlinin yerel markalarından Pekdemir Marketler Zincirinin sahibi Pekdemir Group, Adres Pekdemir ile AVM sektörüne adım atıyor. Adres Pekdemir AVM, 29 bin metrekare kapalı, 15 bin metrekare açık alanıyla 2011 yılının sonunda hizmete girecek

Denizli OSB 'de icradan 6.7 milyon TL 'ye satılık fabrika!

Honaz İcra Müdürlüğü; Denizli Organize Sanayi Bölgesi"nde yer alan 2 fabrika binası ve arsayı 6 milyon 758 bin 945 TL"ye satıyor. İhalesi 4 Mart"ta yapılacak¦

Skycity denizli adres Haberi

Skycity denizli adres

PERA Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, gelişmiş sanayisi ile Ege'nin gözde şehirlerinden Denizli'de, son teknoloji ile donatılmış modern ofis projesine imza atıyor. Şehrin geleceğini temsil eden ve 'yeni nesil ofis' kavramını Denizli nin iş adanılan ile buluşturacak projenin 2-1 ay soma tamamlanması öngörülüyor. 

Skycity'nin 55'den 250 metrekareye kadar her tur ihtiyaca cevap vermek üzere tasarlanmış akıllı ofislerinin satışı, lansmana özel fiyatlarla başladı. Çok fonksiyonlu gayrimenkul projesinin bir parçası olan modern ofislerin bulunduğu SKYCITY, şehir merkezinde konumlanan yatırım değeri en yüksek ofis projesi olarak tum dikkati çekiyor. 


Hürriyet...