02 / 05 / 2024

Skycity

Skycity

Denizli'nin kalbinde, iş yaşamını uluslararası standartlarda bir ortama taşıyacak Skycity projesinin inşaatı hızla devam ediyor. 2017'de hizmete girecek olan Skycity'de ofislerin 3'te biri satıldı.

Pera GYO, Skycity'deki 6 bağımsız bölümü Ziraat Katılım Bankası'na 44.3 milyon TL'ye ipotek etti!

Pera GYO, Skycity projesinde yer alan 2-4-5-6-8-24 numaralı altı adet bağımsız bölüm üzerine Ziraat Katılım Bankası lehine ipotek tesis edildiğini açıkladı. İşte detaylar...

Sümerpark AVM ve Skycity Ofis 2020 yılı değerleme raporu!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Sümerpark AVM ve Skycity Ofis 2020 yılı değerleme raporu yayınlandı.

Kuzey Makedonya'daki SkyCity projesi 2021'de tamamlanacak!

Eser Cevahir yaptığı açıklamada, "250 milyon Euro değerinde SkyCity projesinin yüzde 80'ini tamamladık, 2021'de projeyi sonlandırmayı planlıyoruz" dedi.

Sümerpark AVM ve Skycity projesi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Sümerpark AVM ve Skycity projesinin 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

SKYCITY’nin ofis yönetimi YKS’ye emanet!

Türkiye’nin en hareketli iş hayatına sahip kentleri arasında bulunan Denizli’nin modern ofis projesi SKYCITY, ofis yönetimi için YKS Tesis Yönetimi ile anlaştı. 

Skycity'de 'dövizini bozdur TL’ye sahip çık' kampanyası başladı!

Denizli’de iş yaşamını uluslararası standartlarda bir ortama taşıyacak SKYCITY projesi, “Dövizini bozdur TL’ye sahip çık” kampanyasına katıldı. Kampanya boyunca peşinat olarak getirilen her 1 Dolar, 4 TL sayılacak. Kalan tutar 24 ay 0 faiz ile taksitlere bölünecek.

Denizli Skycity Nisan 2017'de teslim edilecek!

Anahtar teslimi Nisan 2017'de gerçekleştirilecek Skycity, iş yaşamındaki alışkanlıkları değiştirmeye hazırlanıyor

SKYCITY projesine International Property Awards’tan 2 ödül!

Denizli’de iş yaşamını uluslararası standartlara taşıma hedefiyle tasarlanan SKYCITY projesi dünya çapında iki ödül birden kazandı.

SKYCITY projesi dünya çapında iki ödül birden kazandı!

Denizli’de iş yaşamını uluslararası standartlara taşıma hedefiyle tasarlanan SKYCITY projesi dünya çapında iki ödül birden kazandı.

Denizli Skycity'de metrekaresi 3 bin 500 TL'ye!

Denizlili işadamları, kentte iş dünyasını uluslararası standartlara taşıyacak olan SKYCITY için gün sayıyor. Kentin ilk ve tek yüksek katlı 'yeni nesil' ofis projesi SKYCITY'nin inşaatında10. kata ulaşıldı.Proje, 2017'nin Nisan ayında teslim edilecek...

Denizli Skycity'deki ofislerin 3'te 1'i satıldı!

Denizli'nin kalbinde, iş yaşamını uluslararası standartlarda bir ortama taşıyacak Skycity projesinin inşaatı hızla devam ediyor. 2017'de hizmete girecek olan Skycity'de ofislerin 3'te biri satıldı.

Denizli Skycity'de metrekare fiyatı 3 bin 124 TL!

Türkiye ekonomisine büyük katkı sağlayan Denizlili işadamları, modern çağın ileri mimarlık ve mühendislik teknolojileriyle donatılmış yeni iş merkezi SKYCITY için gün sayıyor.

Denizli Skycity'nin ilk bloğu satışta!

Denizli'nin ilk modern ofis projesi olma özelliğine sahip olan Skycity, şehrin geleceğini temsil ediyor. İki kule halinde tasarlanan Skycity'nin 17 katlı ilk bloğu satışta.

Skycity Haberi

Skycity


Denizli'nin kalbinde, iş yaşamını uluslararası standartlarda bir ortama taşıyacak Skycity projesinin inşaatı hızla devam ediyor. 2017'de hizmete girecek olan Skycity'de ofislerin 3'te biri satıldı. 

Global Yatırım Holdingin iştiraki Pera GYO A.Ş. tarafından inşa edilen Skycity, Denizli'nin yeni cazibe merkezi olması bekleniyor. Skycity satışa çıktığı günden bu yana yoğun ilgi görüyor. 


METREKARESİ 3 BİN 504 TL


İlk blok inşaatı 2017 Nisan ayında tamamlanacak projedeki ofislerin metrekaresi 3 bin 504 TL olarak belirlendi. 

205 bin liradan başlayan ofislerin, yüzde 50'si peşin 24 ay vade ve 0 faizle satın alma imkanı sunuluyor. 



Özgür...