06 / 05 / 2024

Small Luxury Hotels

Small Luxury Hotels

Türkiye’nin ilk Small Luxury Hotels (SLH) üyesi olan The Marmara Bodrum’un 2012’nin ilk 3 ayında geçen yıla oranla yüzde 50 doluluk oranını geçtiğini söyleyen The Marmara Bölge Genel Müdürü Uygar Koçaş, butik otel hizmetlerinin süreceğini söyledi

Luxury Hotels Clubs Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Luxury Hotels Clubs Turizm Limited Şirketi Kağıthane’de 150.000,00 TL sermaye bedeli ile Hülya Satır, Hanife Gizem ve İnci Özcan ortaklığı tarafından kuruldu.

Kıbrıs Concorde Luxury Resort Haziran'da açılıyor!

Concorde Hotels&Resorts Yönetim Kurulu üyesi Yağcı, “Concorde Luxury Resort’te haziranda tatilcileri ağırlamaya başlayacağız. Otelde 569 oda bulunuyor” dedi...

Concorde Luxury Resort Kıbrıs Haziran'da açılacak!

Concorde Hotels&Resorts Kıbrıs'ta otel yatırımı yaptı. Concorde Luxury Resort Kıbrıs Haziran'da kapılarını açacak...

Side Crystal Hotels takdirname aldı!

Dünyanın en önemli tur operatörlerinden TUI'nin misafirleri, Crystal Hotels'in Side bölgesindeki turistik tesisi Crystal Palace Luxury Resort&Spa'dan yüksek oranda memnuniyet duyduklarını verdikleri rakamlarla ifade etti.

Vitality Luxury Hotel Bodrum'u Lux Resorts işletecek!

MYC PARTNERS; Avrupa'nın en prestijli ödülü A’design Awards Gümüş ödülü’ ne sahip olan Vitality Luxury Hotel Bodrum projesinin işletmesi için dünyaca ünlü otel zinciri LUX* RESORTS & HOTELS ile el sıkıştı.

Yakup Karakoç, Choice Hotels Türkiye bölge sorumlusu oldu!

Faaliyet gösterdiği 35 ülkede ve 6 bin 300 oteliyle dünyanın en büyük ve başarılı otel zincirlerinden biri olan Choice Hotels, otel geliştirme ortağı ve Türkiye bölge sorumlusu olarak sektörün duayen isimlerinden Yakup Karakoç’u seçti.

Marriott, Starwood Hotels'i 12,2 milyar dolara satın alacak!

Marriott International, Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc'i hisse senedi ve nakit olarak ödenecek 12.2 milyar dolar karşılığında satın almak için anlaştı.

Çinliler Starwood Hotels'i satın almayı planlıyor!

Wall Street Joumahn haberine göre, Shangai Jin Jiang International Hotels, HNA Grubu ile Çin Yatırım Fonu (CIC); Starwood'u satın almayı planlıyor.

Güral Premier Hotels & Resort'a iki ayrı ödül!

Güral Premier Hotels & Resorts, bu yıl 4. kez ödül kazandığı ‘World Luxury Hotel Awards’tan yine ödülle döndü. ‘Lüks Sahil Tatil Mekanı’ ve ‘Lüks Her Şey Dahil Aile Oteli’ alanlarında ödüle layık görüldü.

Güral Premier, World Luxury Hotel Awards’tan iki ödül aldı!

Güral Premier Hotels & Resorts, bu yıl 4. kez ödül kazandığı ‘World Luxury Hotel Awards’tan yine ödülle döndü. ‘Lüks Sahil Tatil Mekanı’ ve ‘Lüks Her Şey Dahil Aile Oteli’ alanlarında ödüle layık görüldü.

NG Hotels'ten İstanbul'a 145 milyon dolarlık otel!

NG Hotels ile Marriott International, İstanbul’daki otel projesi için anlaştı. Yaklaşık 145 milyon dolar yatırım maliyeti ile hayata geçecek 5 yıldızlı otel projesinde, 400 oda ve kongre merkezi olacak.

NG Hotels ve Marriott International ortak proje yapacak!

NG Hotels, Marriott International işbirliğinde kongre turizmine yönelik yeni bir projeyi hayata geçiriyor. İstanbul Basın Expres Yolu üzerinde yapılan Marriott West Hotel & Conference Center, 145 milyon dolara mal olacak.

Choice Hotels İstanbul'da iki otel daha açıyor!

Choice Hotels, 2016 yılının ilk çeyreğinde Güneşli'de Clarion Hotel İstanbul Mahmutbey'i, Sütlüce'de ise Clarion Hotel Golden Horn'u açacak.

Small Luxury Hotels Haberi

Small Luxury Hotels

Diğer butik otellerden farklarının kış sezonunda da hizmet vermek olduğunu söyleyen Koçaş, Bodrum’un ikinci St. Tropez olma yolunda ilerlediğini ifade ederek, “Türkiye’nin ilk Small Luxury Hotels üyesi olan otelimiz, bugün Bodrum için çok özel bir konumdadır. Destinasyon pazarlaması konusunda Antalya başarılı bir örnek oldu. Bölgenin kuvvetlenmesi için destinasyon pazarlamasına ağırlık verilmesi gerekiyor. Burada en etkin yol sezonun uzatılması olacaktır. Bodrum öncelikle charter bölgesi olmaktan çıkarılıp tarifeli uçuşların olduğu bir destinasyon haline getirilmelidir. Ek olarak bölgede var olan kaynakların golf ve yatçılık gibi alanlarda geliştirilmesi büyük önem taşımaktadır. Bodrum’u Fransa’nın yelkencilik ve turizm anlamında en çok ziyaretçi çeken St. Tropez’e dönüştürmeyi hedefliyoruz”...