19 / 05 / 2024

Smart Casual Turizm nerede

Smart Casual Turizm nerede

Smart Casual Turizm Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Osman Can tarafından kuruldu.

Elit Smart Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit Smart Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed A. Rafıg Al-Khafajı tarafından kuruldu.

Avva Sonbahar Kış koleksiyonlarında ekstra yüzde 30 indirim! İşte 10 Ekim 2022 Avva fiyat listesi

Türkiye’de ‘smart casual’ yaklaşımının erkek giyim kategorisinde öncüsü olan Avva Sonbahar/Kış koleksiyonlarında sepette ekstra yüzde 30 indirim kampanyası başlattı. İşte Avva’nın indirimli ürünlerinin bazılarının fiyat listesi

Smart Cıty Develoment İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Cıty Develoment İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Umer Hayat Khan tarafından kuruldu.

Madinah Smart Danışmanlık Turizm Servis Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Madinah Smart Danışmanlık Turizm Servis Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu...

Smart Tour Turizm Seyahat Acenteliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Tour Turizm Seyahat Acenteliği Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile  A.M.Husseın Husseın tarafından kuruldu. 

Go Smart Danışmanlık Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Go Smart Danışmanlık Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Husam Tamım M. Aladnanı tarafından kuruldu. 

Smart Key Turkey İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Key Turkey İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 140 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Mohammad Taghi Rafia Zadeh Farshchi ve Amir Farhang Mardan tarafından kuruldu. 

Smart Halı Ve Oto Kiralama Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Halı Ve Oto Kiralama Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 110 bin TL sermaye bedeli ile Mukhtar Benotman tarafından kuruldu. 

Smart Casual Turizm Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Smart Casual Turizm Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Osman Can tarafından kuruldu.

Smart Way İnşaat Turizm Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Smart Way İnşaat Turizm Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Yaqdhan S.F. Alramdho tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Erginoğlu Çalışlar Mimarlık İnşaat Ticaret ve Turizm Limited Şirketi Smart Apartmanı İstanbul Şubesi açıldı!

Erginoğlu Çalışlar Mimarlık İnşaat Ticaret ve Turizm Limited Şirketi Smart Apartmanı İstanbul Şubesi, İsmail Kerem Erginoğlu Şube Müdürlüğünde 2 milyon TL sermaye ile 30 Aralık'ta Beşiktaş, Ortaköy Mahallesi'nde açıldı.

Smart City İnşaat Turizm İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart City İnşaat Turizm İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te, 17 Mart 2015'te Zıad Abunada Müdürlüğü'nde kuruldu.

Birleşim Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. kuruldu!

Birleşim Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Mehmet Bedel, Başkan Yardımcısı olarak Hikmet Kalkan ve Ömer Çiğil görev alacak

Smart Casual Turizm nerede Haberi

Smart Casual Turizm nerede

Smart Casual Turizm Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Osman Can tarafından kuruldu.

Smart Casual Turizm Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1.Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2.Her türlü sportif aktiviteler ve organizasyonlar düzenler. 3.Her türlü konuda eğitim ve bilgi verici paneller, seminerler düzenlemek.. Mevcut organizasyonlar' a aracılık vedanışmanlık yapmak. 4. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Smart Casual Turizm Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Feneryolu Mahallesi Gedikli Sk.No:14/15...