10 / 05 / 2024

Smart City inşatı

Smart City inşatı

200 konutluk Smart City'de inşaat başladı Si Yapı tarafından Ümraniye'de inşaatına başlanan Smart City projesinde 200 konut yer alıyor. Proje 1+1.2+1,3+1 ve 4+1 daire seçenekleri şeklinde tasarlandı.

İnşaat sektöründe ezber bozan yeni sistem! Adını ilk TOKİ ile duyurdu!

Yeşil Holding tarafından 2007 yılında büyük bir Ar-Ge yatırımıyla kurulan RENCO’nun geliştirdiği RENCO Kompozit Yapı Sistemi ile inşat sektöründe yeni bir dönem başlıyor. Binalar depreme karşı artık daha dayanıklı olacak...

İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç TL? İşte günlük demir fiyatları! 

İnşaat sektörünün kalbi olan inşaat demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton olarak işleme alınan inşaat demirinin güncel fiyatları belli oldu. Peki İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? İşte günlük demir fiyatları.

2024’te borsada kazanmak için atılması gereken 20 stratejik adım!

Borsa İstanbul’da hareketlilik başladı. Yükseliş trendine giren borsada yatırım yapacaklar için Borsa Filozofu X Sosyal medya hesabından 20 maddelik bir strateji paylaştı.  

Japonya'da 2023 yılında iflas eden inşat şirketlerinin sayısı 1.693 oldu!

Japonya'da 2023 yılındaki kurumsal iflaslar, bir önceki yıla göre yüzde 35.2 oranında artarken inşaat sektörü en çok iflasın gerçekleştiği ikinci sektör oldu. 

Royal Smart Group İnşaat Mühendislik Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Royal Smart Group İnşaat Mühendislik Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaman Arslan tarafından kuruldu.

Honda City’in ekim ayı fiyat listesi belli oldu! City’e bu ay da zam gelmedi!

Honda, en çok tercih edilen modellerinden City’in ekim ayı fiyat listesini yayımladı. Yayımlanan fiyat listesine bakıldığında City modeline bu ay da zam gelmediği görüldü.

Hazır Beton Endeksi verileri açıklandı! İnşaat sektörü son 5 aydır iyi performans sergiliyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından ''Hazır Beton Endeksi” 2023 Eylül Ayı Raporu açıklandı. Raporda inşat sektörünün son 5 aydır iyi performans sergilediği belirtildi.

İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyat listesi açıkladı! İnşaat demir fiyatlarına bugün indirim geldi!

İnşaat ve yapı projelerinin en önemli yapı malzemesi olan inşat demiri piyasa koşullarına göre fiyatları değişiyor. İsrail-Filistin arasındaki gerilim, demir fiyatlarını da etkiledi. Bugün demir fiyatlarına indirim geldi. 9 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyat listesi açıklandı! 

İnşaat ve yapı projelerinin en temel malzemesi olan inşat demiri piyasa koşullarına göre fiyatları değişkenlik gösteriyor. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 7 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Doğa City İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa City İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Uludoğan, Çetin Açıkgöz ve Yasin Kantar ortaklığında kuruldu.

EYT’li olamayanlar için emeklilik kapısı ardına kadar açıldı!

EYT yasasının ardında milyonlarca kişi emeklilik hakkı kazanırken, kapsam dışında kalan vatandaşlar için atılacak adımlar merak ediliyor. Eksik primi tamamlamak için bu süreçte formüller için araştırmalar hız kesmeden sürüyor. İşte, erken emeklilik konusunda yaşanan tüm gelişmeler!

Honda City ile bambaşka bir deneyime hazır olun! Honda City’in haziran fiyatı belli oldu!

Yollarda görmeye en çok alışkın olduğumuz otomobillerden Honda City’in haziran ayı fiyatı belli oldu. Honda, tüm modellerinde fiyat güncellemesi yaptığını ve yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladığını duyurdu.

2023 model Toyota Proace City'in fiyatı açıklandı! İşte Toyota Proace City, 16 Şubat 2023 fiyat listesi

2023 model Toyota Proace City'in fiyatı belli oldu. Peki sıfır km Toyota Proace City almak isteyenler ne kadar ödeyecek? İşte Toyota Proace City, 16 Şubat 2023 fiyat listesi...

Smart City inşatı Haberi

Smart City inşatı

200 konutluk Smart City'de inşaat başladı Si Yapı tarafından Ümraniye'de inşaatına başlanan Smart City projesinde 200 konut yer alıyor. 1+1.2+1,3+1 ve 4+1 daire seçenekleri şeklinde tasarlanan projede dairelerin büyüklükleri 70 metrekareden başlayıp 200 metrekareye kadar yükseliyor. Ön talep döneminde 500 başvuru alan proje, Sarphan Finans Park projesinin tam karşısında yükseliyor. Smart City Ümraniye'de teslimler 2015'in aralık ayında gerçekleştirilecek. Tapu teslimlerinin Haziran ayında gerçekleştirileceği belirtildi. 


Dünya 

Tel : 0212 853 99 27

Web: www.siyapi.com.tr