05 / 05 / 2024

Smart Imza İç Ve Dış Ticaret iletişim

Smart Imza İç Ve Dış Ticaret iletişim

Smart Imza İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ghazal Torkamanı ve Ieman Hasan ortaklığında kuruldu. 

Smart Imza İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Imza İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ghazal Torkamanı ve Ieman Hasan ortaklığında kuruldu. 

Sur Çelik Kapı yeni yıla Smart serisi ile giriyor!

Farklı tasarımları ve yenilikçi bakış açısıyla çelik kapı sektöründe ilklere imza atan Sur Çelik Kapı, fonksiyonellik, güvenlik ve görselliği bir bütün olarak sunduğu Smart ile modern bakış açısını evlerinize taşıyor.

Newjoy, Köln Imm Mobilya Fuarı'nda Smart serisini tanıttı!

Bebek ve genç mobilyası sektörünü sahiplenerek inovatif çalışmalara imza atan Newjoy, alanının en büyük fuarı olan Köln Imm Mobilya Fuarı'nda yenilikçi koleksiyonlarını ve sektörde fark yaratan yeni serisi Smart'ı tanıttı.

AC Yapı Göztepe, Kozyatağı, Bostancı ve Ataşehir'de yeni projelere imza atacak!

Kartal Moment İstanbul projesinde çalışmalarına devam eden AC Yapı önümüzdeki dönemde Anadolu Yakası'nda 4 yeni projeye imza atacak. Projeler Göztepe, Kozyatağı, Bostancı ve Ataşehir bölgesinde yükselecek.

Sur Yapı 2015'te yeni yatırımlara imza atacak!

İnşaat sektörünün güçlü oyuncularından Sur Yapı, 2015'te yeni yatırımlara başlama kararı aldı. Şirket kentsel dönüşümden, karma konsepte kadar birçok projeye imza atacak.

Koç İnşaat Gaziemir'de otel projesine imza atacak!

Koç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cem Koç, İzmir'e kazandıracakları yeni yatırımlarının iş seyahatleri yapan kişilerin ihtiyaçlarına yanıt vereceğini söyledi. Koç İnşaat, Gaziemir'de bir otel projesine imza atıyor.

Melih Gökçek: 2014’te dopdolu projelere imza attık!

Başkan Gökçek, Büyükşehir Belediyesi’nin bir yılı daha başarılı çalışmalarla geride bıraktığını belirterek, “Birlikte geçirdiğimiz 20 yılda olduğu gibi 2014’te dopdolu projelere imza atılan, hafızalara kazınacak bir yıl olarak geride kaldı” dedi.

Melih Gökçek: 2014'te yüzlerce değişik projeye imza attık!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başkent Ankara’nın değerine değer katan dev projeleri üretmeye devam ettiklerini söyledi. Gökçek; 2014’te dopdolu projelere imza atılan, hafızalara kazınacak bir yıl olarak geride kaldı, dedi.

Sahte imza atan apartman yöneticisine dava!

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak'ın da arasında bulunduğu bazı kişilerin yerine sahte imza atan apartman yöneticisi hakkında "özel belgede sahtecilik" suçundan 3 yıldan 9 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Şehitkamil Belediyesi 327 proje ile yeniliklere imza attı!

Şehitkamil Belediyesi, yaptığı her çalışmayla büyük beğeni toplarken, Başkan Rıdvan Fadıloğlu öncülüğünde 5 yılda 327 projeyi tamamlayarak, birçok ilk ve yenilikle büyük başarılara imza attı.

Kale Idea Smart Yıkama serisi hayatı kolaylaştırıyor!

Kale Idea Smart Yıkama serisi hayatı kolaylaştırıyor. Seramik sağlık gereçleri sektörünün akılcı çözümler üreten deneyimli markası Kale, çevre dostu yeni serisi ‘Idea SmartYıkama Klozet’ ile kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor.

Anel Elektrik Katar Al Rayyan yolu için imza attı!

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Anel Elektrik Katar Al Rayyan yolu için imza attı.

İMSİAD ve Uludağ Üniversitesi işbirliği protokolüne imza attı!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD), Uludağ Üniversitesi ile işbirliği protokolüne imza attı. Uludağ Üniversitesi Rektörlük Binası'nda gerçekleştirilen imza törenine Kamil Dilek ve ıNamık Ziya Mescioğlu'da katıldı.

Smart Imza İç Ve Dış Ticaret iletişim Haberi

Smart Imza İç Ve Dış Ticaret iletişim


Smart Imza İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ghazal Torkamanı ve Ieman Hasan ortaklığında kuruldu. 

Smart Imza İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü ticari mal ve hizmetlerin ihracatını ve ithalatını yapmak, 2- Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculugunu yapmak, 3-Yönetim, is ve egitim danısmanlıgı personel tedarigi, yeniden yapılanma ve diger insan kaynakları konularında hizmet vermek, 4-Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethaneinsaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. Her türlü dekorasyon isleri ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müsavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danısmanlık,...